Nemrem razmeti čega se neki dečki boje,srame...zašto im je to tolki bauk il kaj več...pa krv dati nije bed ali čvapnuti malo nekaj bez čega ti nema naraštaja..ne kužim.
Ko da ih bu ko snimal..
Printable View
Nemrem razmeti čega se neki dečki boje,srame...zašto im je to tolki bauk il kaj več...pa krv dati nije bed ali čvapnuti malo nekaj bez čega ti nema naraštaja..ne kužim.
Ko da ih bu ko snimal..
A znam.... Ah, ti muški i njihov ponos... A već smo pričale o horoskopskim znakovima... On nije lav, on je lavčina, ali u negativnom smislu... :gaah:
zuzi, mislim da muski cesto povezuju pokretljivost spermica sa svojom muskoscu, pa se zato srame.
Ja sam predlozila muzu, da kad budemo imali svu djecu koju hocemo, da on ode na vazektomiju. Pogledao me kao da ga zelim pretvoriti u eunuha :lol:
meni moj nikad nije oprostio što sam kastrirala psa.
Ma i ja sam lavčina! I ko me pita jel paselo mojem egu dok sam prolazila sve kaj jesam.
Baš kontra,trebali bi biti muškarčine i ponosno ušetat u lab.
Mojem je najteže palo uzimanje briseva..ne zbog činjenice da ti ga sestra primi u ruke (:kokice:) več zbog trenutka kad mu je zrošpala po cijevi sa štapičem.Znal je otprilike kaj ga čeka jer mu je pajdaš pričal,al nemreš se ti baš tak pripremit..
Kad su mu rekli da nakon mjesec dana ponovi,ili napravi samo s-gram,nisam ni stigla dovršit pitanje na kaj pe.Naravno da onli s-gram 8-)
Cutre moje umirem od smijeha kad vas čitam vezano uz uputnice i sgramove!!
Kod nas to ide ovako , JA odem kod dr. opće prakse i dignem uputnicu za njega, JA ga zabavljam da frajer napuni čašicu i onda bezglavo jurim u bolnicu predat uzorak .. on GLAVNOM ni ne ulazi u bolnicu..
Prvi ulazak u prostorijicu na VV (prije prvog AIH-a) za uzorke je imao NEGATIVAN učinak na njegovu PSIHU i od onda imamao gadnih problema s uzorcima!!
Iza nas je 2 AIH i 6 IVF-a .. Što kažete na to !!! mogu samo sjest i plakat!!
prije prvog AIH isto smo nosili uzorke od doma (mislim 3 puta) u Petrovu i na VV i bez ikakvog problema je frajer punio časicu..
Sad je to već toliko postalo strašno i deprimirajuće da sam u odustajanju od svega, i od MPO i od drugog djeteta..
Uvjek sam sve okretala na šalu , al više ne mogu!!! Dosta mi je !!
možda za mjesec dana zavrtimo zadnji postupak, MOŽDA!!! ak se uspijemo dogovoriti!!
Pa što Bog da da !!
šiškica, ne mogu razumijeti ali mogu pretpostavljati kako ti je...vjerujem da je to užas živi..ali hrabro naprijed, kako god odlučili!
da nismo dobili D. od sedmog pokušaja mislim da bi završila na psihijatriji ili bi se možda čak i rastali!!
MM inače ima talenta postavljat dijagnoze, a da nije doktor, i nekako mi se čini da i po pitanju nas dvoje ima totalno pravo (premda to nije od strane doktora potvrđeno) MI smo alergični jedno na drugo ..
Točnije moja tijelo je alergično na njegove male frendiće!! i zato ne može doći do začeća, a ak i dođe, tijelo odbacuje i embrij u ranoj fazi jer ga prepoznaje kao uljeza!!
Mi zapravo nemamo tako loše a ni teške dijagnoze!!
i vjerojatno bi oboje s drugim partnerima imali hrpu djece bez ikakvog problema!!
ah, ta ljubav!
bože, ja danas ništa pod milim Bogom nisam danas radila, samo visim tu na forumu...
Šiškice,:love2:
A ova dijagnoza koju je postavio TM,se lako provjeri PCT-om.
A čak ni ne mora davat uzorak na licu mjesta,i tu je bitnije da TI dođeš na vrijeme.:-)
Mada,dok vidim ovog bombončeka iz tvog avatara,ne bi rekla da je TM skroz u pravu...ipak ga tvoje tijelo nije smatralo uljezom. :-)
Draga moja ipak sam pila Decortin( kortikosteroide) u dobitnom postupku koji je totalno srušio imunitet i velika antitjela štitnjače , vjerujem da se mala samo zbog toga primila !!
Ma tko to zna....bile bi puno pametnije da znamo kaj se u nutra dešava..
Žužy neda mi se više!!
Ovaj zadnji postupak me psihički dotukao, raspala sam se, opet, na tisuću komadića!! (kao da je bilo prvi put)
Jedva sam se sabrala !!
sad vas davim s problemima!! danas mene peru crnjaci :mrgreen:
jer ne znam što i kako dalje!!
Joj Šiškice,baš mi žao da se tako osječaš...ja bi ti rado pomogla da mogu.
Mogu samo držat fige da ne odustanete,da se borite do zadnjeg zrna snage.
A uvijek ima nade za čudo.
Da bar! Osjecam se normalno- dakle citaj isfrustrano bas kako prilici PSM-nom stanju.. jedino sto me izvlaci su ove visinske pripreme za Princezin rockas.. :zaljubljen:
Siskica-- zao mi je cuti kroz sta sve prolazite, i mi se znamo cesto okomiti jedno na drugo. Pogotovo kad su ovakve senzitivne teme. Oni su definitivno s Marsa.. rijetko kad nas shvate i razumiju a kamoli da cuju sto im govorimo :gaah::cupakosu: probaj zanemariti kolko mozes :love2:
Dan i od mene malo...totalno u poslu...
..moj je isto lav...ali taj lav ide svuda sa mnom,ako treba..i sam po uputnicu,po nalaze,dat uzorak..u bolnicu sa mnom...
ali da imamo svoje D dane ..ohohoho....stvarno me čudi(sad ću se ureći)..ovaj mj.smo si baš nekako dobri...nit riječ da bi rekli,a kamoli se pogledali krivo...bit će da je to zbog toga što za sad nema onog presinga,moranja jer to moramo "danas"...ili možda čak i "jučer" i "sutra"...lijepo odem kod dr.ona mi kaže kad je vrijeme za akciju...tako da smo totalno opušteni ovaj mj.ušli u to sve...naravno s akcijom,ali onom kakvu već dugo nismo imali-iz zadovoljstva!!!
..HK-:love2:
Ola komadi.
Ja na poslu, pa malo škicam, koliko mogu.
Šiškice potpuno te razumijem, ja nisam imala toliko postupaka, ali sam odlučila da neću više.
Nekako se nadam da će se dogoditi, a zadnje vrijeme me često pere da sam već prestara i razmišljam da odustanem od svega. A i posao me tlači, pa pucam, zadnje vrijeme sve teže odvajam odnosno ostavljam posao na poslu. Baš sam si fuj.
A šta se tiče MM, ide bez pogovora, nije mu problem ništa, jer sve šta radi radi zbog nas, isto mu je bed bio bris, ali da mora išao bi ponovo.
Ovaj post pišem pola sata, omg
Jutro!
Evo jedna kava! :) I uz nju malo smijeha.... Kliknite na link i započnite dan na dobar način... :)
http://www.businessinsider.com/the-1...ds-exchange-12
Za mene je malo kasno da započnem na dobar način jer me glava boli od jučer, navečer se smirila i po noći opet, evo i jutros... :(
Jutro,, evo kavice curkee :coffee:!! uff i mene peru neke glavobolje.. onak tupe ali podmukle.. i taman kad pomislis da je otisla, evo je opet.:roll:
Htjela sam vas pitati vezano uz sekundarnu neplodnost--koliko se dugo treba čekati prije nego krenemo na neke detaljnije preglede; mi evo već *radimo* 11 mj, muž 36 ja ću navrštit 34 sljedeći mjesec, imali smo missed ab u 11 mj i sad već 4-5 ciklusa se baš ništa ne dogadja a naravno imamo cijelu vojsku pomagala za otkrivanje ovulacije; vitamina; maziva i sličnih stvari. Malo mi je to sve :scared:
jutro!
dobra forica srećo!
ja danas ok volje, čekam ponedjeljak i pregled kod ginića...
baš me zanima može li on išta vidjeti tako rano (to bi bilo 11DPO).pretpostavljam da ne, ali možda me pošalje vaditi betu?
Jutro!
Cure fala na kavici,i mene glavica bolucka..
Srećo,sam ja čorava il kaj,ne kužim kaj gledam na tvom linku?
Lorelai,popričaj s ginićem,kaj on misli...realno gledano,par ciklusa nakon misseda ste vjerojatno pauzirali od bebe,tako da u biti ne pokušavate dugo.
Ali ja sam uvijek za neke pretrage,mislim da za to nikad nije prerano.Si radila briseve nakon studenog?
tigrić,to si se prije naručila na ovaj pregled?
Vidjeti se ne može ništa,eventualno zadebljana maternica..što može značiti i dolazak menst. i ranu trudnoču.
Možda da napraviš test to jutro pa ako bude poz.,traži up za vađenje bete.
Ili pričekaj još koji dan.
Lorelai, a čitala sam o toj tzv. sekundarnoj neplodnosti i naime MM i ja spadamo u tu dijagnozu, jao... U biti isto je kao i za pokušavanje za 1. dijete. Za one do 35. godine tretira se "normalno" 1 godina, a za starije od 35. godine 6 mjeseci pokušavanja. Dosta gadno. Gledajući tako, dosta parova onda ima taj problem. K tome, 11 posto parova spada u sekundarnu neplodnost. Na svakih 11 - jedan. Baš smo uboli! :(
Vama se u periodu od 11 mj. ipak nešto dogodilo, stoga ne zabrinjava... Bar po meni bi trebalo biti tako..
Evo, nama je sada 16. pokušaj na vratima. Idemo u lipnju lagano na osnovne pretrage. Zlu ne trebalo. Uzeo je vrag šalu.
Žužy, kad klikneš link, ispod glavnog naslova The 15 Worst Corporate Logo Fails imaš dvije strelice, a između njih broj 1/16, to označava 1. sliku od ukupno 16. I klikaj na desnu strelicu da ti lista slike (logove). Al sam objasnila..... Probaj.
lista za 28.05.2014. :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::psiholog:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice: :škola:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutrooo!
Lorelai mislim da bez problema možete zatražiti dodatne prtrage, po meni nikad nije rano za to, vrijeme prolazi a što dalje to teže ide.
cure,, bila sam totalno u gužvi pa vam se nisam javila.
ali do daljnjega sam s vama, pišite mi 5dc
tigrić, ma samo ti odi, ali napravi ujutro test, za svaki slučaj, da te ne prčka bezveze
kadulja, ti isto još nisi procurila?? ja je osjećam...samo što nije...a i cice se ispuhale, što je sasvim dobar znak da dolazi grrrrrr
lorelai, ti si ipak uspjela zatrudniti relativno nedavno, tako da po meni, nema smisla opterećivati se dodatnim pretragama...za sad...
moram se malo izjadati!!! bile smo neki dan kod susjede koja nosi treće dijete. a prva dva su još relativno mali. onda su im došli frendovi sa 2 bebe i trećim na putu i onda je moja R sva izbezumljena gledala sve te bebe i trudnice i došla do mene i pitala: Mama, molim te, a hoćeš i meni roditi bebu??
i eto, već par dana me moje najdraže dijete gleda žalosnim okama i pita zašto joj ne želim roditi bracu ili seku?? zapravo, ona bi 1 seku i još 2 brata, pa da nas bude 6 - 3 dečka i 3 cure u obitelji! lijepa moja! Ona bi seku i dva brata, a mi niti drugo dijete ne možemo napraviti...grrrrr
Kudri, moja još ne pita tako što pita tvoja. Ipak je tvoja veća.
Moja samo kad vidi mene da plačem kad procurim, pita zašto? Nema još bebe, velim ja. Kaže: " ni tata ni mama ni ja ne znamo dal će mama roditi bebu" Ja kad razmišljam o svemu tome, shvatim da je bolje da to ne činim. Bojim se što će biti kad E. bude veća. A joj, neću još i o tome.... Sve u svoje vrijeme. Neka se sutra pobrine za sebe.
Za sada je dobro jer se ne družimo baš s parovima s djecom, a dječji rođendani i hrpa djece, braće i sestara, čeka nas kad E. krene u vrtić, ako upadne. Eto, sad sam u toj brizi.... :(
Sreća_83, mene moja pita kad ću roditi od njezine druge godine. U principu me i njezina velika želja za bratom ili sestrom ponukala da krenemo na drugo. Mislim, uvijek sam htjela imati još djece, ali nisam planirala tako brzo.
Uglavnom, ona će uskoro 5, mi se već dvije godine trudimo, a brata i sestre nema...a ona baš jaaako jaaako želi. I onda kad pita, ja joj objasnim da se trudimo, ali da nažlost za sada ne uspijeva...i tako, bude jako žalosna kad vidi da sam dobila M.
Jednom mi je rekla: Mama, ali ne želim jednom imati brata ili sestru! Želim sada, dok sam još dijete!
Ajme meni, kako su djeca pametna! Što se sve krije u njihovim glavicama... :) Kudri, jeste radili pretrage? Ne mogu zapamtiti sve o svakome pa sorry što dosađujem...
ma jesmo i sve ok. jedino mi je bio tsh nizak i to sam sredila. sad sređujem feritin (zalihe željeza) koje su ispod donje granice...dakle, pijem tablete za tsh i feritin i nadam se da su to bili uzroci...a opet, ko zna...ako sredim sad i feritin i do jeseni ne ostanem trudna, onda ćemo krenuti u mpo
sperimogram uredan, meni hormoni uredni (opsim tsh koji je sad sređen)...probali uz folikulometriju...ništa!
kaže dr da imam blago policistične jajnike (detaljne pretrage nisam radila), ali da opet, žene i sa policističnim jajnicima ostaju trudne...tako da, po njemu to nije razlog!
rekao je gin da krenemo u mpo jer nezna niti sam zašto ne uspjevamo ostvariti drugu trudnoću, ali ja se nekako i dalje nadam da kad sredim taj feritin, da će upaliti!