Ni ja ne znam što da ti kažem, nema tu utjehe, samo da znaš da mislimo na tebe. :-(:love2:
Printable View
Ni ja ne znam što da ti kažem, nema tu utjehe, samo da znaš da mislimo na tebe. :-(:love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro ima predivne roditelje :heart:
za malog borca i njegove roditelje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za malog princa i njegove roditelje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Držite se!
Draga Muma vi ste najbolji roditelji na svijetu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lovru i vas!
ne znam ni sama što bi napisala, velika knedla stoji u grlu... :cry:
malom laviću, tebi i tvom mužu veliki zagrljaj :heart::heart::love2:
Draga Muma,
ne poznajem te, ali te poznajem.
I osjećam da poznajem malenog princa Lovru, osjećam njegovo srdašce, njegovu snagu i hrabrost da se bori koliko god tako malen može.
Mislim svaki dan na vas, nadam se dobrim vijestima, nadam se napretku, čudu, kakogod da to nazovemo.
Nadam se da ćeš jednoga dana sa osmijehom napisati da je princ Lovro dobro.
Vjerujem da je to moguće.
Ljubim vas :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Bože dragi :(
Muma, držite se...nije fer taj vrtlog u kojem se nalazite, nije fer :(
Draga Muma, tesko mi je ista reci, zelim vam svu snagu svijeta...:heart:
Pišem, brišem, nemam riječi za ovako nešto......:-(:-(
nemam......:-(
veliki zagrljaj mami, tati, Lovri :heart::heart:
muma, samo čitajući što pišeš, srce mi se raspada.. kako je tek vama? :-(
ne znam što bih napisala, jer ovo što prolazite i što vaše dijete prolazi je najgori mogući scenarij svakog roditelja..
naša srca su uz vas i uz malog velikog Lovru. :heart:
i molim te, poslušaj savjet od sirius i javi se psihologici Marini. Znam, isto kao i Sirius, da je izvanredna. Morate s njom razgovoarati. Jednostavno morate.
Sve riječi su suvišne i prazne a bol koju nosite u sebi je prejaka :-( :-( :-( Malome princu i roditeljima ~~~~~~~~~~ :heart:
Muma......veliki zagrljaj!
Držite se ti i muž.....
Malom princu svu sreću svijeta želim..... i vibram i dalje....mislim da su čuda moguća.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim....... ~~~~~~~ za mamu,tatu i lovru.
Muma...nisam dolazila nekoliko sati ovdje i toliko toga se promjenilo. Toliko suza su zadnje 2-3 stranice izazvale na oči, ne znam što reći, bez riječi sam...
Predivna ste bića, ti i tvoj mali Lovro. Toliko snage u vama, u tebi da se boriš, prvo čuvajući ga u trbuščiću one sve dane u bolnici, a u njemu silina da izađe van što prije i da ti pruži priliku da što više dana i trenutaka da provedeš s njim.
Shvaćam da je situacija teška, treba misliti pozitvno, treba vibrirati za malog princa, koji je svima nama koji ovo čitamo, ušao pod kožu. Vjerojatno tvog princa ne boli koliko se tebi to čini, ono što možda vidiš na njegovom licu je želja da ti se približi i da ti kaže da svi najbolja mama na svijetu i da ovih 10 mj. je bio zaista kao u bajci kako si ti nebi mogla predbacivati ništa.
Svu snagu svijeta vam zelim ...
Za malog, hrabrog borca, mamu i tatu-šaljemo vam puno ljubavi!!!!
Uh...pretužno....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibr e za malog princa♡♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mali princ :heart:
muma, drži se, puno mislim na tebe...
muma :heart:
Nek vam Bog da snage:heart:
Muma, mene je ta psihologinja spasila. Ona je bila prva osoba kojoj sam rekla da sam trudna s Davidom dok mi je Leona bila na toj istoj intenzivnoj.
I znam da kriviš sebe, to je normalno. Tražiš krivca i to će tako biti još neko vrijeme. Ali krivca nema. Bilo bi lakše da ga ima, ali ga nema.
Lovro je došao tu sa posebnom misijom. Moja Leona je od mene napravila osobu kakvu sam samo mogla sanjati da ću biti.
Što se tiče odluke, to je tako. Daju ti opcije, a ti biraj.
Meni je bilo važno da je Leona sa mnom doma. Naučila sam sve, stavljati sondu, raditi dijalizu, davati terapiju, davati inekcije. Druga stvar je što me jednu stvar baš nisu dobro naučili pa je zbog toga navukla infekt (iako oni tvrde da nije zbog toga, ali ja znam da je).
Dakle, ako se odlučiš za opciju "doma", dobro se pripremi i neka te nekoliko puta provjere kako radiš da ne dođe do komplikacija.
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za bolje sutra
Svu snagu svijeta vam zelim!!!!!!!!:ghug:
Molim Boga da te uputi u pravu odluku
Muma...:heart:
Muma, rado bih da mogu reći nešto što bi moglo promijeniti... pusa malom princu.
:heart: :heart:
mislim na vas
Stalno ste u mislima :love2:
Sent from my iPhone using Tapatalk
:heart:
:heart:...................................:zaljubl jen:
Šaljem vam svu snagu ovog svijeta i pozitivnu energiju i molitve da prohodate kroz ovo hrabri, najhrabriji..
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~
kljucic :-*
Glava mi je tempirana bomba. Uglavnom, današnji dan bez promjena. Ajmo dalje...
:ghug:
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim na vas ~~~~~~~~~~~~♡