E i kad se zamjese njoki moraju odstajat 10ak min. Onda se samo prstima oblikuju kuglice i kuhaju se dok ne isplivaju
Printable View
E i kad se zamjese njoki moraju odstajat 10ak min. Onda se samo prstima oblikuju kuglice i kuhaju se dok ne isplivaju
Sta mislite bi li uspio beze s eritritolom? Pravim tiramisu veceras, ostat ce mi bjelanjaka, pa da iskoristim
Bravo za upale i vjezbanje :klap:
Betty sta ti je to? :neupucena:
Jeste vidile da ce u lidla bit neka sportska oprema od cetvrtka? Nisan jos nista takvo kod njih kupila a nije bas ni da mi triba, upravo cekam dvoje tajice sa sport directa :facepalm:
Jel neko kupovao sportsku odjecu tamo?
Betty, ovo je najgenijalniji post na vježbačicama ikad. Za kog radiš tiramisu da te brinu bjelanjci:mrgreen:?
Jeste vidjele da je Zuzi imala coming out i rekla da je bila toliko tužna zbog Smallza da je skroz zeznula prehranu i jela hranu koju nije jela godinama? To je vjerovatno u njenom slučaju šnita kruha za doručak, ali evo, ima Zuzi humani trenutak.
Btw MM svako jutro ovdje donosi vreću najsavršenijih francuskih kroasana za doručak. Odolijevam i patim se. Nije mi lako.:roll:
sasa - zena stena :mrgreen:
mb, i ja čekam te tajica u lidlu, u četvrtak odmah idem po njih. vjerujem da su dobre.
btw, u onom oyshu u avenue mallu ima krasne opreme za fitness, sad na sniženju su cijene sasvim ok.
:lool: za zenu stenu
Sasa, ja tiramisu uvijek radim bez bjelanjaka, u kremu idu kuhani zumanci, prosek, secer i tuceno vrhnje. I mascarpone naravno.
Jos nista nisam pocela jer sam cekala muza da ode po prosek. Jos nije otisao.
Cula sam da je oprema iz lidla skroz ok.
Odoh ja po prosek.
imam neke lidlove tajice, skroz su dobre
lagane, rastezljive, udobne
osim sta je ostao samo neki crno-bijeli dezen, dolazi s onim upozorenjem za epilepticne napadaje :mrgreen:
Ola, cure!
Sasa, bas si stena! Nemoj otici kuci da ne pojedes barem jedan! Za mene :)
Citala sam Zuzi i processed food. Ja sam zamislila cips, ti kruh :D
Imam top iz Lidla, odličan je! Bolji nego H&M-ov. Tajice nisam probala, mogla bih sad ako ih ulovim (to se obično sve rasproda dok ja dođem do dućana).
Jučer i danas rest day silom prilika.
Imam baš jaku upalu listova od JRC-a već dva dana, jedva silazim niz stepenice, to je vjerojatno od high knees koje nisam radila otkad sam rodila.
Angie, sretan rođendan :) i meni je ovih dana, i još nisam odlučila kojim ću se tenisicama počastiti.
Tiramisu :njam: Što je eritritol :škartoc:
Sasa, pa ti bar možeš kroasane, pogotovo ujutro, potrošit ćeš ih sto puta do navečer.
žena stena :lol: ja sam čula da netko naziva sasu i mitsko biće :lool:
prijavljujem treći dan vježbanja zaredom
ustvari radim vježbe iz yogillian, ali sam zapisala podsjetnik i onda radim u svom ritmu, nisam još psihički spremna na njen glas i doskočice
i naravno ne odradim još cijeli, ali svaki dan sve više, danas sam otprilike dvije trećine
odradila sam i onaj grozan dio vježbanja koji se zove gledanje sebe u ogledalu, i nije strašno, tj u globalu je relativno ok, ali imam taj muffin top sa svih strana u razini pupka koji me živcira - šta da radim s tim?
sad me betty sjetila da imam mascarpone u frižideru, a ionako slavimo ovih dana mali rođendan :idea:
nisam lchf, ali izbjegavam junk, a kroasani nekako ipak idu u to. trudim se jednom tjedno imati cheat meal kad se rasklasim sa pastom, desertom i inim, ali uglavnom se trudim jesti zdravo. no za doručak pojedem šnitu kruha iz bio bio i mliječni namaz ili domaću paštetu. tako da nisam lchf.
Danci, ja ih obicno radim kad mojima pravim obicne njoke od bundeve. Bundevu ispecem, ne kuham ju. Inace mi je bundeva najdraza pecena (na kockice) sa pancetom, cesnjakom, kaduljom i masl.uljem.
MB, eritritol je je secer koji to nije, tj. ima 0 kalorija a nije zasladjivac tipa natren i ne dize inzulin. Izgleda ko secer i tako se i ponasa i ima okus po seceru, mrvicu manje sladak. Skup sport jer je kila oko 15$. Idejno sam ga narucila bas za ovako nesto kad mi se jede slatko a ne zelim ispast iz rezima. Inace ne volim koristit te zamjene za secer niti mislim da je to dobro svakodnevno.
Ginger, ovde cu ti napisat recept jer ne idem bas po drugim temama (surfam s moba, laptop stoljecima nisam palila)
U kremu ide:
4 zumanjka
1/2 salice secera
1/2 salice Marsala vina (ja stavim prosek)
450g mascarponea
1 salica vrhnja za slag
Zumanjke i secer izmutis, dodas vino, izmutis i stavis na paru da se kuha. Dok se kuha, mutis pjenjacom ili miskerom ako moze do stednjaka (moj ne moze :mrgreen: )
Treba im oko 5-10 minuta, znas da je gotovo kad se zgusnu (ne bude jako gusto, jos uvijek tekuce)
Ohladis, izmutis s mascarponeom i tucenim vrhnjem i slazes na piskote umocene u kavu.
Ovo je mjera za mali kalup, tj. ovisi koliko redova piskota zelis. slazem u mali kalup (protvan) tako da drugi red piskota napravim duplo rjedji, tj razmaknutiji. Nekad znam napraviti duplu mjeru kreme, pa onda slazem u onaj normalni protvan. Po vrhu prospes kakao prah i to je to.
I onda od bjelanjaka napravis pavlovu :mrgreen:
mmm sad bi ja tiramisu :)
ok, znaci moram do lidla prekosutra :mrgreen:
tangerina redovitim vjezbanjem ce taj muffin top otici :)
Ima jedan odlican recept za fitness tiramisu, na stranici buildingbody.com, zaljepim link...
Novi kb trening odradjen! Bas je tezak, ja sam samo swingove radila sa 12, ostalo s 8. Oni high pullovi su me dokrajcili
mene groze svi light proizvodi. izbjegavam ih u sirokom luku.
meni je speed danas, ali prvo upravljam usisivacem i krpama po kuci.
sasa kroasani mljac. bravo za ustrajnost.
ja sam body crush 8 i 9. i skijanje! bez kroasana!
napravila danasnji cardio shred#6, morala sam malo improvizirati s utezima a zadnju vjezbu (russian twist) sam improvizirala sa rusakom napunjenim utezima.
vcrs imam i grupni :)
Sasa pohvale za kroasane!
Betty, radila sam njoke. Naravno da su mi se prve 2/3 smjese gotovo sve raspale (uspjela sam pojest nekoliko gnjecavih knedlica odličnog okusa) :škartoc:
Zadnju trećinu sam napravila kako treba i maznula sa masnoćom od domače pečene piletine sa paprikom i kapulom. Mljac :)
Hvala za recept!!!!!!!
Sad moram i nešto slatko s dijelom ostatka pečene bundeve. Nije da imaš kakav mljac LCHF recept i za to?
Danas CVX + 3 runde s bodyrock-a nešto što je kao trebalo biti za guzu a ispalo je samo za ABS (ovaj 5.).
Mislim, da sam samo malo uključila tintaru bi mi bilo jasno da su nešto sfulali :roll:
I onda za kraj 3x 20 bridges + 1 min bridge izdržaj (sve pete na SB).
kad vas se čita koliko vas radi Zuzi dođe mi da sve ostavim, uplatim i radim i ja, ovako sam ko izrod :durise:
Ajd ajd nisi. Ja za krumpi kaskam koju godinu u svemu, tako da dogodine ili krajem ove bi mogla i ja to pogledati :lool:
Hej, cure!
Krumpi, drago mi je da si i tu :)
I kod nas smrtni slucaj i malo cu odpauzirati koji dan dok se malo ne poslozimo. I ne najedemo comfort fooda. Pusa svima :)
anci, moja sućut :love2:
Sucut Anci. Drzite se.
anci, moja sucut :love2:
krumpi, dugo te nije bilo :love:
anci, sućut
malena beba, al nisam bila skrroooooooz lijena, onako napola :)
Anci, moja sucut
speed2 iza mene.
krumpi nikad nije lijena vec samozatajna. izgleda vauuuuuu.
na pocetku ljeta je bila koma zbog svih bolestnia, ali nedavno je izgledala tako da sam je samo zavidno skicala.
Anci, moja sućut :love2:
Drž'te se.
Anci, žao mi je :love2:
Ja ne mogu više od Zuzke. A i u rijetkim slučajevima kad mogu, mislim da je to zato što ona prilagodi trening prosječnim vježbačima.
Jutros sam trčala konačno 6 km, 6:30. I večeras power yogu 8. Definitivno mi prebrzo radi tu jogu, a ako stiskam pauzu gubim koncentraciju, teško stečenu ravnotežu i sve ostalo. Trebala bih zapravo naučiti dobro vježbe i onda raditi svojim tempom.
Anci :-(
:-*