Aaa a mi 15.5. :-) točno sam znala da smo blizu s datumom.
A rođendan ti je kad i MM :-)
Hvala budem, nadam se da će nam.dat malo slob.vremena.
Printable View
Aaa a mi 15.5. :-) točno sam znala da smo blizu s datumom.
A rođendan ti je kad i MM :-)
Hvala budem, nadam se da će nam.dat malo slob.vremena.
Daa, toliko sličnih slučajnosti. :heart:
I tvoj muž je škorpion, moj budući isto. Ja inače imam opsesiju na te stvari koje se potrefe, sa brojevima, datumima, značenjima itd. I ovo sve ima neko značenje, samo mi još nije jasno koje haha. :)
Fala MB! Ja ne brinem.za tebe, milsim da jednostavno imaš viši HR i u mirovanju.
Riri otkrit ćeš :-)
Nego mene zanima Vrijeska jeste išli na Mars-na trail na Pag i kako je bilo? :-)
Jesam. :) Baš bih mogla pokušati s jogom. Možda bih je čak upisala i grupno. Ovisi kakve termine nađem, teško mi se uskladiti.
Jel ima netko ovdje da se kuži u jogu, da znam što da ciljano tražim? Vidjela sam one neke koje se vježbaju na 40 stupnjeva, ajme pa pala bih u nesvijest prije nego što bih počela haha.
A sto trazis?
Ja ne volim nikako hot yogu, prvenstveno jer ne volim vrucinu s vlagom. Meni je najdraza vinyasa.
Ljudi rodjeni 30.10. su najbolji, naravno. :mrgreen:
Ola
Prijavljujem da danas puno ljepše kašljem:trep:. Super su terme u Dobovi (Paradiso), iako izvana izgleda stvarno opskurno i čovjeku nije baš svejedno ući. No kad uđeš lijepo, diskretno uređeno , čisto, i barem 10ak sauna. Baš smo se nasaunirali.
Znači ljepše kašljem, curi nos i dalje (no tu sam već ispraksana u puhanje nosa u trku/biciklizmu onako sa strane, bez maramice:oops:, štedim), ali u glavi sam spremna i javim vam se u subotu popodne sa utiscima.
Za vas koje ne volite trčanje/maratone: možda je heklaton nešto za vas? Doduše sumnjam da će netko izvan Zagreba povuć do Vrbana, ali čini se zgodno https://living.vecernji.hr/zelena-zo...-vrbana-930719
Ja nagovaram kumu koja ne trči da idemo.
Riri, ja sam išla samo na medicinsku jogu, mislim da to nije za tebe. A za savonsku svadbu, bit će ludilo
Mb, ne brinem za tebe i tvoj puls.
Lili, mislim da će ti biti super u Bukureštu.
Od vježbanja jutros 27 km na bicu, prvih 20 na mojoj brzoj pili , prosjek 26km/h. Baš je bilo dobro
ovisi rade li borilacki tai chi ili vise meditativni. ja sam godinama trenirala borilacki, i meni je to nesto presavrseno. u zagrebu nisam nasla niti jedno mjesto koje radi kao i ucitelj iz rijeke, pa sam odustala
Nije ni slično jogi. Nema ležanja, sve se radi u stojećem položaju. Recimo imaš dio gdje samo stojiš i stojiš i stojiš :mrgreen: tj. tai rječnikom ukorjenjivanje.
Trening za sada izgleda tako da najprije malo stojimo, onda se zagrijemo laganim pokretima, ruke, noge. I onda kreću forme tj. najprije smo samo učili pokrete. Sad pokušavamo napraviti i cijelu formu. A valjda ćemo ju kroz neko vrijeme uspjeti i naučiti 8-).
Služebeno na stranicama piše ovako " Treninzi se sastoje od specifičnih vježbi zagrijavanja, kratke Tai Chi forme, Zhan Zhuang vježbi, Qigong vježbi za koordinaciju pokreta i disanja i za vođenje energije tijelom, razne vježbe za unapređenje zdravlja, te vježbe opuštanja. "
A evo i linka ako te zanima http://www.tai.hr/Default.aspx?actio...chuan-qigong-1
A ovo što kaže magriz za borilački, to je valjda ovaj Yiguan. To isto imaju. Kad sam se raspitivala rekli su mi da je ovo moje bolje za početnike pa sam najprije krenula s tim.
Ovde u Bay Area mozes da naletis na Azijate (vecinom) Kineze, uglavnom stare, rekla bih cak preko 65, kako vezbaju tai chi po parkovima (okupe se oko stabla drveta) svako jutro. Deo kulture.
Kod mene divan početak dana :heart:, odrađene dionice po sunčanom Jarunu 8 x 500m na 4:13 (zadano 4:20), bilo mi je predobro.
Pa brzo na poslu poobavljala sve mailove i na aerodrom. Evo nas u avionu, uskoro polijetanje.Jooj baš se veselim, napokon negdje idemo ko promatrači da vidimo kako su drugi organizirali jedan high-level event koji ćemo mi dogodine, nešto full hoch i gala.
Prepadaju nas da neće bit nimalo slob.vremena, al ja ću ugrabit bazen i fitness, pa kud puklo da puklo :mrgreen:
Danas stižemo kasno, al svejedno kujem planove već za večeras ili ujutro :-)
larmama, to je u vrbanima 3 u skoli?
Magriz, da tai je u školi na Vrbanima III, a ovo drugo je u školi na Jarunu
Sinoc mrski intervali. Sama ih odradila.jer u srijedu nisam stigla.
10x200 m.
Lakse radis tu glupost u grupi. Vuce te grupa.
Danas nista.
Sutra trail u kvartu.
Evo me u krevetu, jedva se dotaljigali do Praga. Ali zato ovsje divota, turista, trkaca, bas ce nam biti turbo internacionalna utrka. A prag ko prag, prelijep, sad cu mu obale i mostove optrcati
Evo me opet, budna od 3, ali nema veze, noge se i ovako oporavljaju od visesatnog sjedenja u busu. Dakle trasa je lijepa, nezahtjevna, brza. Startam iz zone H, ima nas 11,5 tisuca, jedva cekaam. Onima u osijeku, na hendrixu, u Becu zelim lake noge i pb-ove. Vama vrijednim curama prvo dobar subotnji trening, a onda lijepi vikend
Ajmoooo kjb,peglaj danas dragaaa, sretnooo!!ajme pa to će bit pravi doživljaj trčat na takvoj international utrci!
Nisam nikad bila na tako brojnoj utrci, mogu mislit :heart:
MB sretnooo i tebi sutra! Noge lagane želim!
Pusa svima iz Bukurešta , ja se ni ne stignem javit.:-)
kjb go, girl, go!!!
evo nesto za poticaj: https://m.facebook.com/1081945326536...834775?sfns=mo
Kjb sretno!! :klap: :klap:
Ja sam sinoc do 1 ipo djirala a i danas imam 100 dogovora :lool:
Odlicno je bilo, nisam stajala, pejs 5:45, prezadovoljna. Cista i mirisna idem i dalje uzivati u pragu
Wow kjb bravo, odlicno :klap:
Bravo kjb!
Bravo kjb! :trci:
Bravo kjb :)
Ja sam odradila 19. dan i 5 km rolanja. Sad je vrijeme za odmor, a navečer partijanje. :mrgreen:
Bravo kjb. Zbilja brzo. Uzivaj u pragu.
Ja sam danas Bantrail. 17.3 km blatoooo. Al sam ovo istrcala za par min brze od Rakovog potoka. A ovaj je bilo 2 km dulji.
Ali blato je bilo okrutno. U nekom trenu ugazis u vodu. Svejedno ti je. Pa na kraju em mokre tenisice em blata na njima. Pa.su teske od blata.
No zadovoljna sam. Sve je vec oprano. I roba i tenisice i ja :lool:
bravo kjb!
bravo spajka!
ja odmaram vec dva dana, hebe me migrena...nadam se trku sutra
Spajka opet si trckarala :mrgreen: :klap:
Riri bravo!
Ginger grlim!
Ja cili dan hodam po kavama :drama: (pozdrav forumasicama :kiss:)
Umorna sam ko pas! Idem u krevet, cujem da ima neka trka sutra :lool:
Mb, sretno na "toj nekoj utrci". Nisam gledala prognozu, ali obecali su dovoljno okrepa, tako da neces umrijet. Go, go, go!
Spajka ope trckarala.. bas mi je drago da imas ekipu i da si , ocito, pocela uzivati. Bravo i za rezultat, i nek samo raste.
Ginger, nadam se da je migeena prosla.
Ja budna od pola pet, da nisam jucer trcala isla bi jutros istraziti Prag by run
Bravo, kjb i spajalice!
bravo spajka i kjb
mb sretno i lake noge
Toooo kjb :-D, znala sam da ćeš uspjet, izvrsno si otrčala, to je pb jel tako? Jako sam sretna zbog tebe.
MB ajmoooo curetak naš, po nasipu pa naokolo, sretnooo na Hendrixu!!!
Spajka samozatajna rasturačice, bravooo, sad te više ni blato ne sprečava :sing:
Kod mene je bilo toliko intenzivno zadnja 3 dana, da nisam stigla ni čitat,ni pisat, jedno posve drugačije iskustvo, napišem više u pon, kad dođem sebi. Sinoć smo sletili u 22h, moram se odmorit kako znam i umijem u ovaj 1 dan jer u petak putujem za Istru ;-).
bravo kbj i spajka :sp:
A kad smo već kod trčanja evo i prijavka trčanja u petak predvečer :).
MB sretno! :)
Hvala cure :kiss:
Bilo je super! Vrime idealno, oblacno a kisa pocela lagano nakon 10.og km :)
Malo usko prvih 6-7km i sve makadam na sta nisam navikla al sve u svemu, jako sam zadovoljna! Pace 6:01 :)
Bravo MB :klap: . Koja je to trka i na koliko kilometara ?
Larmama, hendrix polumaraton, 21 km :)
Bravo MB :-D
mb bravo!!!