Pozdrav cure, evo prijavljujem danas transfer dvije lijepe blaste, sad iscekivanje :)
Printable View
Pozdrav cure, evo prijavljujem danas transfer dvije lijepe blaste, sad iscekivanje :)
Zvjezdice žao mi je. U istoj smo kaši. Ali čini mi se da je ipak ovdje veći broj cura sa pozitivnim betama zadnja dva tri mjeseca, mi smo ostale u manjini....tako da se iskreno nadam da ćemo u idućem postupku ući u postotak pozitivnih beta :heart:Nadam se da si danas već bolje, ja sam bila već nakon par sati....
Hvala vam puno drage moje! :*
Kako ste betočekalice? Koji Vam je dan,kako se osjećate?
Meni je dns 7dnt... Ja sam prva 4 dana imala nenormalne žgaravice,zadnja dva dana nepodnosljive glavobolje...pritisak dns dolje,ali kad sam obavila wc bilo je lakse .osjetim jajnike nista strašno,ponekad nešto skaklje ispod pupka,štrecne... Sto se tice grudi nikad mi nisu velike osim pred M i u O me bole na dodir,jer imam po 2 ciste na svakoj...trbuh imam jos od prve trudnoce tako da nisam mjerodavna...u prvom postupku sam pod utrićima 8 dan prokrvarila...za sada se drzim...
I isto tako imam vjetrove
A prvih dana s obziroma na stimulaciju i na punkciju sasvim mi je normalno da se bude napuhan...
Hope, ja sam imala gotovo sve kao i ti u ovom dobitnom FET-u. Bila sam i nekako spokojna u odnosu na prvi put i smirena... Držim fige cure!!:ghug:
Evo i danasnji,drugi test negativan tako da je to to.neznam da li da uopce uzimam jos terapiju
Betu nisi uopce radila? Znam da do potvrde od bete traze koristenje terapije ,ja i kad sam prokrvarila nastavila sam do bete
Drage cure, danas na 6+6 vidjela dva mala :heart::heart: ! Neponovljiv osjećaj kojeg želim brzo svima vama:ghug:
Cestitam KitKat!
Čestitam....
KitKat, predivno ❤️ neka sad sve ide easy do kraja.
Cure, danas 4dnt meni se stomak i grudi potpuno ispuhali :( vjeeovatno nista od ovog puta :(
Mislim da 4 dnt ne bi trebalo osjećati posebne simptome,osim posljedice punkcije..stvarno mislim da je rano za bilo kakvu nervozu
Mala88 4dnt je prerano , znam da ti je tesko, i da ti dani sporo prolaze , ja sam bila uzasno nervozna i negativna pa me beta iznenadila.
malo se još strpi, nemam sto drugo pametno reci .
Sretno!