zhabica ja zaboravila pass
a rado bi slike pogledala
tj. onaj dodatak na pass... :-)
Printable View
zhabica ja zaboravila pass
a rado bi slike pogledala
tj. onaj dodatak na pass... :-)
Ja i jučer preskočila vježbanje, bilo mi prevruće 8-).
No odhodala sam 6 km i odbiciklirala 10km :-)
kavofob, sad polako. Znam da je to lako meni reći kad nisam pravi vježbač no pokušaj ipak se ne dati sva u vježbanje.
Ja sam jucer isla do puntijarke, bilo odlicno. Poslije mm i ja po pola jumbo pizzu :roll:
danas nista a vjv ni iducih par dana.
imam upalu sinusa i osjecam se uzasno :(
vjv nece ni proci bez antibiotika a naravno da je produzeni vikend grrr
Jučer speed 2.0 i stretch, danas core cardio i upper focus.
Kad odemo na vikendicu, vjerojatno neću vježbati. Još ne znam kad idemo - usklađivanje s rodbinom i vremenskim prilikama je u tijeku. :-)
Bravo za sve vrijedne! I one koji znaju kada treba odmoriti. :-)
Gušt je vidjeti da je tema tako živa...
mb, baš te krenilo... :-(
Ja sam par dana samo plivala i hodala. Svakodnevno hodanje do grada u rano rano jutro mi je i za dušu i tijelo.
obozavam plivanje, mada je svih ovih dana prilično valovito, sto bas i ne volim.
a jučerašnji trening na terasi u suton je zaista bio odličan. Bas se osjećam dobro i snažno.
kavofob ocu :kiss:
nema za mene trenutno vjezbanja, eventualno malo plivanja :)
Cure, previse vjezbanja dize kortizol. Kortizol je hormon stresa. Nitko to ne zeli , jer visestruko i dugorocno negativno utjece na puno stvari.
Stvarno treba imati mjeru i nauciti zivjeti bez straha.
bez straha od gubitaka kondicije, misica ili dobre linije. Fizicka aktivnost bi trebala imati svrhu djelovati pozitivno , a ne negativno na organizam i zdravlje.
nemam ja taj strah :)
stvarno sam dosla do toga da vjezbam jer se osjecam super nakon toga :) ali da, sezona i posao i skoro svakodnevno vjezbanje su ocito bili previse za organizam. s obzirom da sezonu i posao ne mogu stavit na stand by :mrgreen: onda cu morat vjezbanje
Cure, da vam mahnem samo. Ja po planu dosad, uglavnom trcala i malo corea (penzionersko plivanje ne racunam). Danas i sutra odmaram, u nedjelju utrka.
Zhabice, krasno zvuci tvoj izlet i planinarenje!
Mojca, bez sladoleda ni meni ne prodje dan ljeti, iako to nije u dva ujutro :)
MB, brzo nam se oporavi.
I potpis na sirius, mada mislim da samo rijetke ovdje vjezbaju bas tako intenzivno da to moze izazvati toliku iscrpljenost, vjerojatno je tu vise faktora.
Od jucer sam na go. Probala sam Drench iz piyo, al nije bio dan. Rano sam se digla, vozila sam...
Enivej, sad pijem kavu i razmisljam, koliko god sad bilo hladnije, ugodnije.... jednostavno nisam tip za jutarnje vježbanje. Udovi su mi ujutro preteški :/
Nisam vas dugo citala..nisam bas ni vjezbala..samo plivala..al stavila sam u album slikicu..iako mi se cini da sam najbolje izgledala zimi :-)
Kome treba opet link javite..ako imate svojih novih fotki saljite ;-)
meni triba link i pass, nema dovoljno mjesta u inboxu :)
Jučer sam vozila 12km biciklu, uz more, i nakon toga plivala pola sata baš aktivno.
Prijavljujem i još 1kg manje na vagi, sad sam na 68.
Flopi, MB mi je dugogodisnja prijateljica pa je vidila slike, nisu u albumu od vjezbanja.
Kad dobijem sve slike, jer sad imam samo dio, mogu napravit jedan album pa ti poslat da vidis. :*
Svima na oporavku zelim da brzo dodju 'sebi. Znam taj osjecaj iscrpljenosti. :/
zhabica aha, kad budeš negdje stavljlala javi, nemoj se gnjaviti...
super za kilice :-D
bubica i ja bi link i pass!
kod mene 2 dana ništa jer sam bila neispavana i iscrpljena, štitnjača me ubija
planiram preći na kompletno drugačiju prehranu i pravim planove što bi mi bilo najbolje
danas ću w4 prema rasporedu iz BR
zhabice super :klap: malo po malo i eto rezultata :)
flopi :love:
bubica super izgleda!
bubica je za deset!
MB :-)
One koje osjećaju umor - odmorite. To vrijedi i za one na godišnjam, uživajte! :-)
zhabice - sve mi to zvuči divno!
Moj jako dugi uskoro završava, a trčanje treba podebljati i baš sam nešto sa motivacijom na nuli. Kile mi drastično osciliraju stalno, baš mi je nejasno - sutra idem po nalaze štitnjače.
Trčim, ali ne ushićeno, no 70-ak dana je do Ljubljane.
bubice, super su i fotke a i plivanje
flopice :hug
Ja opet nakon par dana pauze ušla u ritam Focusa.
I skinula sam Endomondo jer me je Runkeeper znao zezati. I razlikuju se u mjerenju. Endomondo kaže da sam brža u hodanju nego Runkeeper. Jedan krivo mjeri samo ne znam koji :zbunj:
Meni Endomondo laže. Jer godinama istu rutu i autom i ostli trkači mjere a on ju je skratio.
ne sjećam se kad je ova tema zadnji put bila na 3ćoj stranici...već sam mislila da je otvorena nova radi prevelikog broja postova..
..vidim nisam jedina u "banani"...:love2:
vikki,vjerujem da amaterima i rekreativcima (a odi su ipak svi u toj kategoriji) svakodnevno vjezbanje moze predstavljat toliki napor pogotovo ako je popraceno slabim spavanjem i ishranom... dodaj na to jos stresniji regularni posao,kucu,djecu... kad se to sve zbroji ispadne previse...
ja sam samo 1x vježbala u ova 2 tjedna i to prije 2 dana,skroz laganini pa opet imam bečku upalu,nevjerojatno kako mišići izadju iz štosa tako brzo...
privodim kraju 4tu kuru antb,prošao kašalj tako da polako opet startam....
ja sam bila na moru za produzeni vikend
sad po povratku sam nastavila s gammom, sinoc rip't up, veceras extreme circuit
meni je gamma bas super
trebalo bi mi jos nekog cardia za kondiciju i mrsavljenje, ali to mi se ionako ne da po ovoj vrucini, sacekat ce jesen
Ja sam u petom tjednu piya.
To je jedino sto mogu odraditi nakon plaze :)
Bubice, moze meni link :)
Ja sam jos u zagrebu :roll:
Vjezbanje je malo uslo u laganiju fazu. Trcim. Jucer sam setala s curama i malo sprintala. Ali malo. Svaki dan prodjemo oko 7 km da ih malo trgnem iz ljetne lijenosti :lool:
I jutros i sinoc sam napravila neki mali workout:
Swingovi, sklekovi, cucnjevi i tako par puta ukrug.
Jurros sam malo pojacala sklekove pa sam radila tri runde:
20 swinga
20 sklekova
20 cucnjeva
Izgleda da imam hipertireozu i da je za sve moje probleme kriva štitnjača. Laknulo mi je. Kile koje nikako nisam mogla skužiti zašto variraju, zašto nemam svoju kilažu a znam koliko jedem, promjene raspoloženja, umor. Uh, neka me sada stave na neku terapiju i super.
Psihički se spremam na višesatnu današnju čamu kod frizerke.
Palci :)
Ja sam sinoc isla na kratko trcanje, 5 km, brzina 6:19. Zadovoljna :)
Jutros sam probala malo vjezbati, ali nije bilo vremena. Ali dalo bi se od toga sloziti fin trening. Samo napraviti vise rundi, a ne kao ja jednu :lool:
30 slide touch by Tatianna
10 sklekova
30 oblique knee drops by Tatianna rnr abs
10 sklekova
30 side to side s utezima
10 sklekova
Cure, jučer sam slučajno naletjela na Zuskin video o tome kako pravilno raditi čučanj:
https://www.youtube.com/watch?v=-Q-Y7NXfdFY
Moram priznati da sam ja do sada radila ono što Zuska zove polučučnjem, tj. da koljeno bude savijeno pod pravim kutom. Kako vi radite? Što mislite o ovom?
palci :love:
anci super trening :klap:
Superman ja radim cucanj onako kako je pokazala, do kraja :) takodjer i ove ostale dvi vjezbe. opcenito, trudim se pogledat video i
objasnjenja i pazit na formu. sta ne znaci da neke vjezbe ne radim pogresno, sigurno jesam :mrgreen:
dobar je video, tenks! :)
ja često radim duboke čučnjeve, tipa goblet squats. ali znam nekad raditi ove "krive", sad to vidim. ako radim one air sqats, sad baš gledam, nisam se spuštala dublje. ali odsad hoću :mrgreen:
Meni je ovaj piyo zasad u kombinaciji s 10ak km bica (znači ništa, po ravnom) dovoljno.
Pretpostavljam da skoro neće to bit dosta, za par tjedana, ali dok ne završi piyo, nemam namjeru prelazit na ništa zahtjevnije.
Ni nemoj. Pojacat ce se intenzitet kroz dva-tri tjedna. To ti je dosta da polako dodjes k sebi :)
Cure, nisam vas nesto detaljno citala, a ni vjezbala bas nesto zadnjih dana :-(
Dosla sam samo prijaviti da nisam odustala i da sam krenula ispocetka sa BR
:-* svima
ja cucnjeve radim kako shaun kaze :mrgreen:
ne mogu sad pogledati video, ali nema sanse u focusu raditi duboke cucnjeve kad tempo to ne dozvoljava
veceras mi je speed 3.0, ajajajaja
palci, ajde, sad bar znas uzrok
Ni ja uglavnom ne radim duboke čučnjeve (ne znam ni mogu li :/), pogledat ću video.
Krumpirić, ne znam kakav je piyo, ali 10 km bicom je sasvim ok.
Palčice, nadam se da će sad biit bolje. Endomondo i meni zna lagati, na utrci mi je izračunao kilometražu 11,6 umjesto 12.
Skulirana, drago mi je da se oporavljaš i opet vježbaš!
Izvještaj iz Murtera: super je bila utrka. Suton, nije bilo prevruće, malo bure u prsa na nekim mjestima, turisti dijele vodu i navijaju cijelim putem, prolazi se kroz mjesto, zatim uvala, kamp, malo šume, malo više uzbrdica nego što sam mislila, uglavnom tih 12 km mi je prošlo začas. Krenula sam polako (negative split, da mi ostane snage za natrag) pa svakih kilometar i pol ubrzavala za par sekundi, službeno vrijeme na kraju 1:04:30, tj. 5:21 km/min. Odlično s obzirom na to da sam planirala oko 6 min/km jer je iza mene bila neprospavana noć (malom izbijaju dvojke pa sam ga pola noći nosila, jedino mi je na ramenu spavao). Cijeli dan sam puno pila tako da nisam morala stajati zbog okrepe, oni koji su bili malo ispred mene i stali napiti se više me nisu stigli (tu sam grešku ja napravila na nasipu). Prvi put da ni prosječan puls nije bio na maksimumu, bio je 176 (dosad je na svakoj utrci bio 185), i to sam ga digla tek zadnja 3 km kad su već svi koji otprilike trče kao ja posustajali polako (prestigla sam čak dva mladića i jednu ženu na zadnja 2 km).
Međutim, to je jako brza utrka, licenciranim atletičarima se boduje za državno prvenstvo, valjda zato. Prva žena je Kenijka (trčala je 44 minute :-o), ja sam peta od devet žena u svojoj kategoriji 40-44.
Sad sam dobila motivaciju za Zagrebački polumaraton :)
Vikki, cestitam i na zavrsenoj utrci i na odlicnoj brzini!
vikki, odličnaaaaa si! :sp:
Hvala cure. :-)
vikki, bravo :-D
Baš mi je drago što si i uživala trčeći utrku :-)