Glupi snovi, neki smrad kroz prozor, žeđ, ...
Printable View
Glupi snovi, neki smrad kroz prozor, žeđ, ...
Hahaha u mom milom gradu... prosle god 7.mj sestricna mm rodila, u posjetama zene padale u nesvijest... ne da nema zraka nego je to prestrasno gore di lezis, ko sauna..
"Imaju" oni i prozore i ventilaciju al ne smiju se otvarat ni palit jer piri bebama :-) zene previse izmisljaju i razmazene su, ko je vidio da treba kisika poslije poroda
Izludjena drzi se :love2:
To sam primijetila i u čekaonici na Merkuru. Puno ljudi, nema zraka, nitko da bi otvorio prozor. Ne možeš disati.
3dana sam crknuta prespavala i sad dusevnjacim
Bas me zanima oce me slat na urinokulturu sutra kad vidi nalaz...
Neznam za dorucak. Mislim da nista od klope dok me ne smjeste negdje na odjel.
Za sat i pol vjerojatno počinje doručak pa ih traži. Ne mogu te oni ostaviti da gladuješ čitav dan.
Cure moje,dosla sam vas malo skicnuti i zazeljeti puno srece u ocekivanju mirisnih smotuljaka :heart: A sa svojim zlatom uzivam u svakoj sekundi,ali moram reci da vec jako prizeljkujem povratak na ovu temu,nadam se cim prije :-)
Dobili smo dorucak i pojela sve do zadnje mrvice.
Dobila sam i antibiotik jer imam valjda uroinfekt.
Izludjena drzi se :*
E da sam znala da je nocas tulum,sisla bi si po mob dolje :) mene je cijelu noc bolio zub i naravno nist od spavanja. Vec par dana sam kod zubara jer kak god napravi mene opet boli a ne ide mi se u bolnicu sa zuboboljom :/
Kaze da mi se upalila kost :(
A covjece strasno :-(
Sta pijes za bolove?
Izludena drzim fige da ste cim duze u komadu...
mi smo si na merkuru otvorile sirom prozor, inace nema zraka. Ne kuzim, otvoris ga i bok...
Mene drze kao menstrualni bolovi.tupo
Ako mene pitas,nist ,trpim. Stavljala sam hladnu vodu al ne pomaze. Sad je opet maknio plombu,i stvarno se bol smanjuje. Sad boli sam na dodir il kad zvacem ,sto i nije lose :) manje jedem
Htio mi je dat antibiotik al radije bi bez toga tak da ce pokusat ga zatvorit ponovo u ponedjeljak
Popodne sam na pregledu ove moje princeze,bas me zanima koliko je narasla sad :) a inace nemam bas neke naznake da bi mogla rodit uskoro :) ono,boli me zdjelica,tu i tamo zategne trbuh al nista posebno
Izluđena drži se!
Vidim da se noćas noćarilo ;)
arlena bolje uzmi atb, neće tako lako bez njega, a neće bebi ništa biti pogotovo sad pred kraj. Već sam pisala kad mi je zbog upale sinusa crp bio 80, s 14tt sam dobila prvo Silapen 14 dana, onda još i turu Sumameda i eto, HB sve je ok s malcem!
Tu sam :-) Ne stignem sve pohvatati u zadnje vrijeme, malo gužvica na poslu. Ja sam dobila nifedipin tablete za smirivanje kontrakcija. I upalilo je, ali u kombinaciji sa strogim mirovanjem :kbell: I pila sam magnezij. To je sve. Niti utrići niti duphastone. Ali čujem da se i to daje kao pomoć. S time da je to sve za kontrakcije. Nisam sigurna da ima išta protiv otvaranja i skraćivanja cervixa osim mirovanja :|
izluđena koliko ti je sad tt? Nisam pohvatala, sorry.
Je li vam se dogodilo da ste se brzo sagnule, zaboravivši na trbuh?
Upravo sam to napravila i na trenutak me zabolio čitav trbuh.
Može li to štetiti?
Muma,istrazivanja kazu da utrogestan pomaze kod skracivanja vrata maternice. Meni su kontrakcije u 18om tjednu skratile cerviks na jedva nategnutih 20 mm, i koristila sam utrogestan,tj jos na svoju ruku koristim 1 navecer i uz mirovanje i svu ostalu terapiju evo me na 37+5. Ja vjerujem da je pomogao
Evo našla, u 28 tjednu je. Mislim da je jedino strogo mirovanje "lijek".
zutaminuta mislim da smo svašta radile pa su bebice "preživjele". Ja sam čitavu pesnicu nabila u trbuh pred koji tjedan i bilo je sve ok s bebačicom. Dobro su oni zaštićeni u našim bušama. Ali jasan mi je strah.
Meni isto doktorica kod koje sam se nastavila voditi u bolnici nije sama dala,vec sam pitala za to i rekla da sam citala o tim istrazivanjima i sto misli,pa mi ih je prepisala.
U petak cu biti 28tt, a cerviks je kao da sam u 36tt. Danas su mi radili uronokulturu i briseve. Dali su mi antibiotik valjda imam urinoinfekt. Neznaju zasto se cerviks skratio. Ctg-ovi su ok. Jos me nisu preselili na odjel. Dosta mi je vristanja zena, to me ful izbezumi.
Zvala sam sad dokt.u petak ujutro mi je pregled.ali ako me nastavi stezat da dodem danas vec ili sutra ujutro na pregled.
Od jutros me steze.menstrualni bolovi od kriza prema doli nisko.nepravilnih razmaka.a noćas 7x pišati.nikad toliko.i od jutros 3x stolicu.stavila sam sliku droba.mislim da je spusteniji.
Zadarmamica pa ti si već u terminu. To bi moglo biti to?!
Držim fige da sve prođe ok
I djeluje mi spušteno trbuh.
Ja sam na utrogestanu od pocetka trudnoce
Zadarmamica bome se spustio... krenut ce to uskoro ;-)
zadarmamica popij 2mg Normabel i lezi. Ako su lažnjaci - proći će, ako su pravi trudovi - postat će ujednačeni! Nadam se da su lažni jer bi još bar tjedan dana trebala izdržati.
Rekla sam mm da ne brine.da su lazni.jer mi se smiri pa krene.i vjerojatno zbog prestanka uzimanja mg 375 je to krenulo.u ponediljak sam prestala piti.ima dva dana da lezim.osjetila sam jucer da mi se sve minja.cudno sam se osicala.
A posto mi nije prvi porod znam kakvi budu trudovi.al bitno da sam se cula sa dokt.
Zato sam ja rekla da ovaj put ne prestajem s magnezijem ili bilo kakvim tokoliticima do punih 37tt, amen.
I jest ti se spustio trbuh, definitivno. Malo više odmaraj...da izdržite još malo.
Cure, da se ubacim jer znam da cu ovdje najprije dobiti odgovor. Porodiljni se racuna 6 mjeseci od rodenja djeteta ili? Evo sad sam dobila doznake da otvorim porodiljni (45 dana prije) od 29.5. I vidim da mi pise da mi porodiljni istice 25.11. Kako je to moguce?
Sanja to kad ti istekne 6mj onda odea produziti opet na 6mj.
Evo i mene s pregleda,cura je procijenjena na 4 kg :) i dalje na zadak ,al to sam i znala ,dobila konacno uputnice za dnevnu i rodiliste i u pon idem da vidim sta ce mi u bolnici rec al s obzirom na njenu velicinu mozda necu morat cekat termin :)
Meni je otvoren 14.4. i upravo to sam pitala odmah na licu mjesta. Rekli su da zanemarim jer to kompjuterski program automatski izračunava i dobila pisane upute da dođem predati zahtjev za produženje drugih 6 (do godine dana) kad beba bude imala 5 mj (da ne dođe do prekida isplate).
Super Stork. Pitala sam i ja na licu mjesta, ali meni je rekla da se raspitam kod pravnika, tako da nisam kod nje dobila odgovor. Svugdje u zakonu pise do navrsenih sest mjeseci djetetovog zivota, pa mi nista nije bilo jasno. Bas ti puno hvala :)