Čestitke na princezi:zaljubljen:
tigrical, he, he, još jedan klipan :heart: ma neka nam je živ i zdrav!
Printable View
spodoba čestitke na princezi, uživajte!
Imam pitanje,se smiju u trodnoći piti lactogyn kapsule? Ništ ne piše...
Princeza Lea!!! Cestitam!
Innu, u Ri se ove godine rade jajani...
Spodoba cestitke:-)
Mi imamo jednokratne pelene,nikad mi nije ni palo na pamet da imam platnene.
Jucer me moja mala svega ukakala dok sam ju presvlacila,zamazala je i platnenu pelenu i rucnik i benkicu. Namocila sam to sinoc i bas sam sad vadila iz vesmasine,prano je sa arijelom na 60 i nije otislo. Moram to bas opkuhavati na 90 tako da bas neznam kako to onda sve prolazi na 60.
spodoba čestitam tebi i tatici na princezi Lei! Nek je vesela i zdrava djevojčica! :-D
snupi ajde ajde ajdeeeee, hoćemo mi znati spol (tko tebe pita :lol:)! U svakom slučaju, uživaj nauzv-u!
Samo da prijavim, iduću srijedu imam cervikometriju (hvala snupi), tako da ću napokon znati pravo stanje dolje...:rock:
Spodoba čestitke :) :) :) :)
Spodoba čestitke tebi i tm i dobrodošlica Lei!
Spodoba cestitke!
Cure na pregledima donesite lijepe vijesti
Cure u bolnicama ~~~~~~~~~~~~ i meni..
Muma meni ovdje u bolnici svaki put mjere cervix, mislim da je u petak pisalo 37 mm ako je to to i oblik slova T.
Lina pa mi danas 17+0 tt!!! :-D
Ej curke evo me napokon.spodoba cestitke od srca.ja cekam vjerojatno dr tjedan carski.bebo je procjenjen negdje oko 3400-3700,ali nije veci.orkrili mi i septum danas na uzv pa.ce mi to uklonit odmah.eto svasta nesto.vatra drzi se..puse.javim se kad cu moci,hvala svima na ljepim zeljama i veliki pozz i puse svima.
kaj nam Snupi ima pregled tek navečer u pol 7? joj ko će to izdržati, samo će popraviti rasploženje ako prijavi spol
Spodoba da i tu čestitiam:-D:-D, sada imaš dvije sekice, dramu queen i bebu mazu , samo neka ste što skorije domeka
Spodoba cestitam na curici :zaljubljen:
Bubimitka kak si mi ti?nemogu preko moba sve popratit. Snupi cekamo vijest!!! Linalena kak je prosla amnio,sigurna sam da si bila hrabra.kad su nalazi?ma sve ce to biti super,saljem ti velike puse.muma hvala na izvjestaju..:-) puse svima.
Evo Bareki 90% da cekamo pisuljicu, sakrila spol sa koljenima, ima duge ruke i noge!!
Sve je ok danas je 16+2 a po uzv 17 tjedana, iduci tjedan ponovno ogtt i uk!!
Spodoba čestitke na princezi a naše curke u bolnicama strpljivo i sretno
jeeee Snupi ima curicu :-D:-D koliko je sada težina, jel su procijenili? Kaj ti već opet radiš OGGT, ja još ni jednom.
Tina sve je uredu, eto već ide treći dan nakon i sve je OK, možda 2-3 puta lagani menga-osjećaj ili dole pritisak. Rezultati za 4-5 tjedna no nadamo se ranije a onda je kod mene 100% cura ili dečko
Danas mi je mm pričao da je razgovarao s našim kumom i ovaj mu je sada iskreno rekao da su s drugom curom radili amnio, doduše dosta kasno jer su nalaze dobili tek u 24tt i da je taj nalaz pokazao Down a malena je rođena savršena
Ma daj, kako amnio pokazala krivo? Jel neka greška bila? To mi skroz čudno...
Snupi super da vec znate spol, ja necu ni pitati jos dok traju ove agonije...opet sam na infuziji i spasmexu.. Stvarno se ne nadzire kraj, ovo je vec 3 dan da mi daju spasmex..
ja u ovo ne vjerujem. koliko znam par može tužiti kliniku zbog takvog lažnog nalaza.
mene je frendicina kuma uvjeravala da je išla na amnio i da joj je krivo pokazala (Down a rodio se zdravi dječak), kad sam ju revoltirana tražila da vidim nalaz pokazala mi je nalaz kombiniranog i rekla da joj je doktor rekao da je to amnio. ljudi ponekad jednostavno ne razumiju o čemu pričaju.
Spodoba,iskrene čestitke na malenoj princezi. Nek joj je dug i sretan život :-D
Eto,a nama nakon prve curke stiže dečkić :-) Procjenjen na 170g (na 16+2). Snupi,a ja mislila da si ti 1 dan manje od mene (kad ti je tp dan poslije mojeg). Sve super,osim što sam već za članak prsta uloživa. Navodno mi je kod prvog poroda cervix oštećen. (a ja mislila da on "nestane" uslijed otvaranja). Pitat ću privatnog dr na anomaly scanu da mi on to malo bolje pogleda i objasni o čemu se radi. Puse svíma,naročito curama u bolnicama i onima u finalu :-)
Spodoba cestitam!!!!
I super za porod!
Snupi jeeee za curku!
Lina ogtt se obicno radi od 24-28 tt, osim ako ne postoje neke indikacije, onda se radi ranije
Ja idem za tjedan-dva
I mi danas bili na pregledu, curka je super i na 24tt ima 717 g :-)
Al se neda lijepo slikati, ispred lica ims rukice, ispruzene nogice i pupkovinu :lol:
Sramezljivo djetesce, he he
Jos uvijek je u nekom cudnom poprecnom polozaju
Jao koliko lijepih vijesti!
snupi čestitam na curi! Ipak neće izumrijeti ženski rod kod nas, već treća prijavljena curka ako dobro brojim...:-D
lovekd baš mi je drago da je dečkić! :-D Sad ćeš imati komplet. Samo mi je žao čuti ovo za cervix. :| I nije ti ništa rekla za to?
Ginger A znaš već da je mala lijepa, samo joj pogledaj seke, ne? ;-)
vatra šaljem zagrljaje! Držite se vas dvoje :-*
tina no problem. Drago mi je da nam se sad možeš javiti!
Pogledala me vaginalno uzv-óm (ne radi cervikometriju,pa mi je onak "odokativno"rekla da je cervix ok dužine -cca 4cm). Valjda bude sad malo to popratila. Nije mi jasno kako je to tek sad vidjela,a već mi je to četvrti pregled kod nje od poroda. Kud ti ideš na cervikometriju?
Hej jutro komadi, :coffee:, malo mi još mozak ne radi pa se javim kasnije
Jutro!!!! Lina hvala na kavici :coffee:
Kod nas sve po starom, osim sto sam se prehladila pa sam sva zacepljena i luuuuuuda sam od nespavanja, kako pada mrak tako mi je muka jer znam da cu se samo izmrcvariti, em se ne mogu namjestiti u bolnickom krevetu, em me grlo boli, a zacepljen nos da ne spominjem (od fizioloske nista koristi)....
Eto sutra tjedan dana kako sam tu, a nitko ne govori do kada...
ne znam i meni sumnjivo, naravno i ja bi najjrađe vidla nalaz ali nisam u mogućnosti a on tvrdi da je amnio jer da su dugo čekali nalaz.
lovekd :-D za dečkića
snupi :-D za curicu
Ginger već je to prava cura pa se srami kamere, proći će je to tamo negdje u 16-toj
Bubimitka81 di si ti ono ležeća??? Jel Tina blizu?
Jutro drage moje okruglice!
Kod mene vrući kakao, dođite tko voli (kava mi nekako ne paše više).
Ima netko kestene? :lol: Slinim za njima još od kad sam se sjetila da dolazi jesen, a kad ono...nitko ništa ne priča a kamo li da mi ispeče. Valjda će se naći netko :cekam:
lovekd ajde barem te pogledala s vaginalnim uzv-om. Kad ideš ponovno? Ja sam htjela u Sunce ali ne rade samo cervikometriju, tako da idem kod dr.J. u Ad. Nadam se "dugačkoj" brojčici :joggler:
Bubimitka bolje da ti nemaš novih vijesti i da nitko ništa ne priča, nego da strepimo s tobom nad lošim vijestima :love2: Jedino ti ova prehlada baš i nije trebala. Nadam se da ti barem daju ekstra čaja.
vatra hoće biti sunca danas? :love2: Ti još ne znaš spol? Hoće ti reći?
jutro ja ću ipak kavicu,kod nas puše bura malo je zahladilo pa pa kratki rukavi i japankice!
ja sam noćas sanjala svog bebača da je već velik da ima skoro godinu dana imao je u snu plavu ricastu kosu :-) ali jako veliku glavu pa smo svi bili u šoku :-o
jutro nudim kavu, kafucino, nesa mi je ponesalo ,prirodne sokove, danas nikako da se razbudim a i jos sam pod dojmovima od jucer!
Dobro jutro svima!
Svaki put kad dođem ovdje toliko događanja da je teško sve popratiti :-)
vatra držim fige da se situacija kod tebe smiri i stabilizira čim prije i da ti ostatak trudnoće prođe čim mirnije i opuštenije
spodoba čestitke na maloj damici!
snupi čestitam i tebi na tvojoj maloj sramežljivici :-) i lovekd čestitke na još jednom članu ove ovdje nogometne ekipe :-)
Nadam se da nisam nikog zaboravila.
Meni se moja ekipa počela javljati, sad sam ih osjetila tri dana za redom i nestrpljivo očekujem tih par trenutaka u danu kad mi odluče dati do znanja da su tu :zaljubljen:
Muma i ja ičekujem kestenje... Još nisu došli kod nas na plac, ali jedva čekam. Doma pečeni na "šparetu", fini...cijela kuća miriši...uf
ja bi to da probam :lol:
idem kod hematologa pa možda kobajagi zbog lošeg parkinga sparkam blizu jedne slastičarne pa zvirnem jel su dobili kesten pire - a ja nemam šporet, samo električnu ploču, da bar imam plin ak već ne drva tako da smo osuđeni na kupovne pečene kestene
konačno dobila pravi laptop nakon kaj sam službeni morala vratiti, vidim čitav ekran a ajme sada bi mogla i igrati igrice na Face ali sam se već odvikla. Al mogu gledati filmove u krevetu na velikom ekranu - sretna ko hmmmm zapravo sam stalno sretna, nekada samo malo sretnija
nadam se da naše drage trudnice u bolnicama mogu isto tako osjetiti sreću uz svu brigu koja ih prati, zato male naše kako da Vas razvedrimo - evo jedne crtice iz mojeg života
Imali smo malu barku pa plovili 3 ljeta, ja ko prava kontinentalka sam jako teško ulazila u more na otvorenom a i to kada bi, niz ljestve sa konopom, malo otplivam stalno s konopom u rukama da mi slučajno barka ne otpluta, a i morskih pasa me frka. I tako smo bili jednom kod Zelene špilje na Visu i ajd unutra se može uplivati, nije duboko, prekrasno zelenkasto, mir tišina posebno. I tako ja plivam i odjednom skužim da je nekaj ispod mene, neš veliko crno, kaj se miče i ispušta mjehuriće - ajme kak sam brzo plivala, ni ona Ester nije bila brže i elegantnija u zamasima. Kada se krv vratila u mozak shvatih da morski cucak ne ispušta mjehuriće a da je pored vezan brod za ronioce. E da mm pimpek zgleda jako smiješno kada ga gledaš u hladnoj vodi preko maske
Lina super priča...ali došlo mi je da budem u toj spilji. Obožavam more i plivanje, a ove godine nisam bila
nova, da jučer još nije bilo. A ja sam baš u manjem gradu, ljudi koji dolaze na plac žive blizu šuma... Za sad ima samo vrganja i nešto puzica. Uf nikako da dođu.
Zbog tih kestena mi je jako drago da i dalje imamo šparet na drva...
Joooj,i mene hvata volja za kestenima...ima onih ranih,moji ih brali.
Bubimitka,nek ta smotana prehlada prođe čim prije. A da probaš sa nekim sprejom (tipa Sterimar i slično)?
Vatra,nadam se da je sve ok danas :-)
Tina,još malo i stiže tvoj mališa :-)
Sybylle,super za prve pokrete. Moj mališa se meni isto počeo javljati.
Muma,idem tek 4.11.,a bila sam uvjerena da će me radi cerviksa možda naručiti i kaj prije. Al idem u međuvremenu negdje privatno i gotovo. Dr J je meni odličan :-)
Kesteni jos nisu fini jer nije stresao mraz, a mi ih doma pecemo u pecnici u protvanju i ispadnu pre fini, mm je stručnjak za tih ja ih ne jedem puno jer me napuhavaju!
Kesteni jos nisu fini jer nije stresao mraz, a mi ih doma pecemo u pecnici u protvanju i ispadnu pre fini, mm je stručnjak za to ja ih ne jedem puno jer me napuhavaju!
A jesam vas sad napalila na te kestene, a nemam ih za ponuditi :lool: Još ću dobiti batina. :drek: Barem znam da ćete se pohvaliti prvom prilikom kad ih nabavite a ja ću doma i dalje gledati svoj plinski štednjak i nazivati starce da ih tjeram u šumu.
lovekd ja idem sad prvi put kod njega, ali znam da je super.
muma kestene dođes k nama jesti!!