Cestitam svima na prekrasnim betama,proljece je lijepo krenulo.
Moja beta na 15dnt 2511, a 11dnt je bila 321. Sad cekam uzv 12.4.da vidimo kolko ih je :)
Printable View
Cestitam svima na prekrasnim betama,proljece je lijepo krenulo.
Moja beta na 15dnt 2511, a 11dnt je bila 321. Sad cekam uzv 12.4.da vidimo kolko ih je :)
Hvala cure, Milasova koji ti je sada put da ides u postupak?
Evo sad vidim da nije stigla cela poruka.Pre svega cestitam vam Uskrs i zelim svim cekalicama divne bete i trudnoce.Cestitam svim novim trudnicama...Garava i Tonkica ja sam za to da uradite bete,ti Garava ponovis a tebi je Tonkice mozda i rano za test bilo.Inace ja sam radila betu 9tog dana od transfera i 80je..sutra ponavljam
Veseli me citati toliko pozitivnih beta. Svima od srca zelim skolsku trudnocu.
Hvala devojke...ja se za Hope bas mislim da ce biti sve ok..cekamo da se javi
Ej drage moje ženice evo da se javim...Vratila sam se na posao,pa sam skužila da sam Vas zapostavila ,a volim kad sam u toku...Uglavnom moja beta se duplala svakih 48 sati...13-30-70!!! Zvala za savjet sta i kako,naravno svatko od doktora reci ce da idemo dalje...od statistila trudnoća s početnim betama od 20 i tako...Tko je pratio znate da sam od 9 dnt krvarila kad se brisem..i tako u subotu popodne sam osjetila kao čep da imam dolje i odem na wc i iz mene je ispalo ugrušaka ko u priči.Dakle priča je dobila svoj kraj! U utorak sam vadila betu pala je na 9.7... Pošto nije definirano što se kod mene uopće događalo(biokemijska je isključena) reći ćemo rani spontani! Zovem scog doktora on je na go... Javi mi se zamjena-uputim ga u situaciju i pitam da li trebam na uzv ili pratit betu da se poravna na 0 ... I dobijem odgovor neeee sve ispod 50 je negativno!!! Ok!!!! Sto upitnika nad glavom???! 4 puta vađenja bete a u biti su sve bile negativne...Ok...
I sad tako evo kao i garava nakon 2 stimulacije,dolazim do zaključka da imam nekvalitetne js jer od 13 js iz oba postupka dobivam samo po 2 trodnevna embrija.Naravno pitam doktora da li da vadim dodatne nalaze jer mozda je nešto posrijedi odg je ne pa zdravi ste...
Svjesne ste sve da je kod mene razočaranje pa sada na neke stvari gledam možda ne realno,ali ne znam šta bih radila.čak razmišljam po drugo misljenje.
Uglavnom dijagnoza je JA SAM ZDRAVA- ŠTO I JESAM
MM ima retrogradnu erekciju- znači samo ICSI...
Ako netko ima kakav savjet ili toplu riječ rado ću prihvatiti...
I ispričavam se na dugom postu..
Naravno ČESTITAM SVIMA KOJE SU dobile svoje plusiće i podrška svima koje još čekaju
Garava uglavnom beta i ako je mala stvarno je moguća trudnoća!!! Upoznala sam nekoliko cura,ali vidim da je kod tebe razmak 4 dana tako da nažalost mislim da to nije dobro... Ja sam na prvu skužila da je kao u mojoj situaciji nakon 2 dana se poduplala...
Hope bas mi je zao,stvarno..nekako sam mislila da ce to biti ok..Reci mi,nisam u toku,sta si radila od analiza?A u samom postupku jeste radili haching ili embrio glu ili nesto?
Hope jako mi je zao. Ma ja se ne nadam nicemu, molim Boga da sutra bude beta u padanju da u miru dobijem m i da krenemo dalje. Meni je ovo 3 bolnica..i uvijek se isto dogadja. Ne kuzim, ocito u necemu je problem, kad mi tijelo ne prihvaca. Mi smo do sad u 3 postupka imali po 1 oplodjeni, 4.put 2 oplodjene i sada zadnji 4 oplodjene i dosli do blastociste. Sad u 5.sam pila sve i svasta, Nutri nano, radili mi biopsiji.. od pustih injekcija za cirkulaciju, zuto tijelo.. napredak je od prvog puta, ali koliko jos dok dodjemo do cilja!
U kojoj ste bolnici? Svakako promjeniti traziti drugo misljenje..
Draga Hope jako mi je žao. Kako se nisi javila odmah nekako sam i mislila da je beta pala ali sam ipak imala neku nadu da je otisla gore. Ne znam sto da ti kazem osim da izdrzis sve i da nadjes snage u sebi za sljedeci postupak. Jednom ce biti dobitan i bit ces trudnica. Samo moras izdrzati. Ne znam kakvi su ti planovi za dalje al zelim ti da aljedeci bude dobitan.
Hope1234 a zao mi je....cekat cemo Nadicu drugi put...drugo misljenje svakako i uvijek...sretno!
Ma sve je ok... Nekako sam bila spremna na to iako uvijek se nadamo... Sad samo ne znam gdje bih išla , što bih sve od nalaza radila...
Sad imam pauzu od 2-3 mjeseca ,još uvijek evo 13 dan krvarim nikako stati...samo da se sve to regulira...
Čestitam trudnicama,i nadam se da će i ostale cure ubrzo dočekati svoje sretne vijesti.
Aska- škicnem temu najviše radi tebe,jako mi je drago da ti mogu čestitati,neka sad bude sve bez brige do kraja :ghug:
Čekam vijesti i baš se veselim ako budu blizanci :heart::heart:
Aska, ja također škicam temu radi tebe... čestitkee!! :)
Ostalim pozitivnim betama isto velike čestitke, a svim hrabricama velike zagrljaje šaljem...
Pozdrav cure! Čestitam svima na pozitivnim betama, neka samo rastu, a tužnicama šaljem zagrljaje. Kod mene na žalost danas saznali da je bio missed ab sa jednim blizancem, ali drugi super napreduje i vec je velik 2cm i vide mu se pokreti. Nadam se da će tako i ostati dalje...:fige:
Cure,hvala vam! Divne ste :*
Pozdrav curke.
I ja sam čekalica,danas mi je 6dnt,osjetim malo bolove kao pred M ali puno slabije,cice malo bole vruce su,pa malo ništa i tak 3 puta u danu,neka kao žgaravica i užasna žeđ.
Imali smo transfer 3.dnevne morule u Embryo glue mediju.(dr. i embriolog su rekli da su jako napredni zameci)
Moje pitanje je imate li vi kakvih simptoma ili ne simptoma pa da je sve ok ? Najvise me brinu (.)(.) sto se tako mijenjaju
Evo mene cini mi se sa sudbinom ko i hope. Beta 14dnt 76 dupla se i raste. U bolnici mi nemaju nista pametno za reci nastaviti sa terapijom..
KitKat meni je tako bilo u prvoj trudnoci..hvala Bogu rodila divnu devojcicu.Bice to dobro...Garava ne znam sta bih rekla,mogu misliti psihickog mucenja..ja ponovila betu,danas 360
sofijaNekako se pomirila da ce padati i da idemo dalje. Kad sad opet ovo.. nemam puno nade.
Sretno :-)
Upravo ova rečenica jednog od tvojih doktora da beta ispod 50 oko 13., 14.dnt jednostavno nije uredna trudnoća je nešto što je mene kroz sve ove godine otkad pratim i sudjelujem na ovim temama i nagnalo da poprilično pesimistično pristupim tvojoj prvoj objavi bete. Znamo sve da ima cura koje su imale niske bete i ostvarile uspješne trudnoće...ja ih osobno ne znam puno, čak se trenutno ne mogu sjetiti ni jednog nicka (osim možda Vrci? javit će se ona ako sam u pravu) a da bih mogla to tvrditi. Recimo, moja beta u uspješnom postupku je 9.dnt blastice bila 197. Pa ti usporedi tu razliku. Opet, gledajući raspon bete koji se očekuje u tom razdoblju vidimo da je on poprilično širok. Činjenica je da bi 14.dnt već trebala u redovnom ciklusu dobiti menzis i da je to obično doba kad je trudnoća ako je ostvarena stara cca 2 tjedna i razina bete treba biti već uredno vidljiva iz krvi. Tako da ako je na taj dan beta tako minimalna, nažalost, povijest je u većini slučajeva pokazala da ne zvuči dobro.
Meni je užasno žao da si to morala proživjeti i nadam se da te ja svojim pesimizmom tada nisam dodatno povrijedila. Zaista ti želim da ti već sljedeći pokušaj uspije koliko i sebi...svakoj od dragih ženica ovdje. Ja sam stvarno uvjerena da na kraju uspije svaki onaj par koji je dovoljno uporan da ide do kraja, do uspjeha. A to treba izdržati. Jer nebo voli hrabre...
Hrabro do kraja...sretno!
Već sam rekla moje mišljenje na tu temu...drži se
katka22 zašto bi me povrijedila! Kada se previše nadamo dobro je imati nekoga tko ima iskustva i tko je prošao slično da barem malo bude lakše.Svi smo mi od krvi i mesa,svatko od nas bori se s nečim,najgore je neznanje.svako iskustvo je nešto novo... Ja nisam netko tko odustaje,kao i velika većina nas ovdje .svaki neuspjeh je težak,ali iza svake kiše dolazi sunce! Ono što mene frustrira je odugovlačenje,prebacivanje loptice...volim direktnost ma koliko bolna bila.Od doktora očekujem otvorene karte ,ako je tako ok...recite!! Idemo dalje.
Svaka od nas mora se nositi sa svojim problemom,ali vjerujem da je većini nama drago da imamo s kim to podijelito pa bilo dobro ili loše.
Želim i ja tebi veliki uspjeh i da dodje naše vrijeme...
Hope neznam.. nisan sigurna koliko bi se vidilo sto kad je tako mala vrijednost bete. Do koje si ti vrijednosti dosla koji dnt?
Mislim ja ti mogu samo prenijeti sto su meni rekli! S tim da ja sam krvarila,a ne znam kako je kod tebe...meni je 15dnt petak bila 71.tada su mi rekli da vadim za 4 dana i da se tek 2 tjedna od embriotransfera moze raditi uzv.u slucaju da je u utorak bila poz onda bi isla u cet dakle na uzv da se vidi ima li ikakvih zadebljanja i sl.
Ugl. znam kako ti je,nadam se da ćeś to sve izdržati!
hope ja nemam krvarenja. Ne znam sto da mislim, ali ne nadam se previse, mada me muz non stop špotava da ne govorim tako..da ce biti sve dobro. :roll: eh ne prolaze oni 100% to sve ko i mi.
Jutro cure, beta negativna, dobila m, hvala svima na podrsci.
Cure sretno vam za dalje.
Dvije blastice su s nama, od danas. (Sramezljivo se sada nadamo)
Navratih...
Rominka, sretnooooo!!!
Sretno i svima ostalima!
:ghug:
Hvala vam zenskice :kiss: mislim da ni jednom transferu nisam ovako lezerno pristupila kao sad ovom. Bas sam relax, nasmijana, sretna, mozak je na pasi i tako to.... ima nesto i u cinjenici da sam na godisnjem i uzivam 100 posto.
Ja sam danas vec bila na uzv,rekli mi da dodjem.I vide se dvije gestacijske vrecice.Imam i manji hematom.Sta ce biti dalje,vidjet cemo.Nadamo se najboljem :)
Aska, bit ce to dobro! Mrve su se smjestile, ti sad miruj i neka sve protekne skolski :)
Rominka, sretnooooo!!!
Aska, ovaj puta će sve biti super!!
Bezbrižnu, dosadnu i školsku trudnoću ti želim od srca!
Hvala vam..
Rominka sretno!
aska, cestitam i sretno!