Za ljude iz ZG zupanije, ravnatelj ZJZZ je rekao da uopce još nece koristiti prijave s Cijepise, samo preko lijecnika. I najavio 3 masovna cijepljenja i dodatne doze u ordinacijama
Masovna kaze idu 8., 9. I 15.5.
Printable View
Za ljude iz ZG zupanije, ravnatelj ZJZZ je rekao da uopce još nece koristiti prijave s Cijepise, samo preko lijecnika. I najavio 3 masovna cijepljenja i dodatne doze u ordinacijama
Masovna kaze idu 8., 9. I 15.5.
E brate mili ova masovna sve stavili na vikende, ja recimo nikako ne mogu nijedan taj vikend (uplaceno davno ranije, van Zg sam tada). Pa sta nikome od njih nije palo da stave masovna i kroz tjedan?
Ma ostajem bez texta.
Ona nasa zbunjola lijecnica uopce ne cijepi u svojoj ordinaciji tako da ta prica o dozama lomovima nas kao da se i ne tice.
Rekli su da idu i dodatne doze po ordinacijama za cijepljenje od strane LOM. Za županiju jel
Moj susjed već ima poziv za 8.5.
Ja imam osjecaj da nikad necu biti cijepljena, nekad stvarno ocajavam. Po ZG mi pola ureda već dobiva pozive, svi ne puno stariji od mene.
Ah nisam pazljivo procitala...:škartoc:
Muž je službeno u izolaciji od četvrtka do subote zbog kontakta sa svojim ocem koji je pozitivan, sutra ide na testiranje, ako bude negativan da li se izolacija prekida? Meni se to čini logičnim no neki nas uvjeravaju da se izolacija nastavlja unatoč testu...
Cappy, šta ide na testiranje a nema simptome? Ja mislim, bez obzira na negativan test, mora biti u SI do subote jer se simptomi mogu, valjda, razviti i deveti/deseti dan.
Da rijetko je ali ima slucajeva.
Jedna obitelj je tocno na 2 tjedna se razboljevala.tata,mama pa djeca.
Suprug i ja naruceni za cijepljenje Pfizerom sutra. Prosli tjedan sam zvala doktoricu (rekla sam da hocemo Pfizer), i evo, vec na redu :)
Jupi, Jadranka! Tanci, si bolje?
Isto sam.
Kašljem mrvicu manje, ali se ponekad tako zakašljem da se sva preznojim.
Umorna sam i samo bi ležala i spavala.
Jučer sam cijeli dan preležala.
Sad sam bila na jednom sastanku koji nisam mogla preskočiti i jedva čekam da dođem doma i legnem.
Eto, tako sam.
I fakat više ne znam kaj je ovo, cjepivo, covid ili kombinacija ili loša sreća...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Grlim!
Jooj Tanci :hugs:
https://ljekarna.hr/vitamin-b/4122-plivit-b-forte.html
https://webljekarna.vasezdravlje.com.../ascorvita-max
Ako nista ne koristis od vitamina kupi si ovu kombinaciju.
Vece doze b vitamina za umor i iscrpljenost i ovaj drugi link
C/D/Zn u dobrim dozama za imunitet.
Cure, hvala.
Novi zaplet.
Došao mi nalaz mamografije i moram na uzv i daljnju obradu jer u lijevoj dojci imam nešto veličine 8mm.
Ja ću prošvikat.
Tanci, drzi se:heart::ghug:
Tanči, drž'se
neka bude sve dobro <3
Tanci, drzi se :heart:
Tanči, hugs
O bem mu kad krene....Tanci saljem pozitivne misli, drzi se!
.
Drzim palceve!
Tanči:ghug:
Tanči sretno!
Tanci, drzim fige!
Tanči sretno!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Smijem se sama sebi...
Danas sam dobila ponudu za posao iz snova.
Moram napisati memoare. (to bi se čitalo,ali nitko ne bi vjerovao da su istiniti)
Ili barem uplatiti loto...
Pa počni !:-)
Tanci odlicnooo za posao :klap: