Bas mi je zao..odmorite uzmite si vremena i hrabro dalje..
nama sada sljedi treci stimulirani,nadamo se trecoj sreci
Printable View
Rominka,zelim ti svu srecu u ovom postupku! Navijam za veliku betu!
Rominka, samo opušteno do kraja! Sretno!
Iva777, kako kod tebi stoji???? Nestala si skroz nakon poz.bete
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Aska-samo se pazi,ali to ti ne moram ni govoriti,i ja sam imala hematom baš izmedu beba. Sve bude to u redu,neka ti proleti trudnoća dosadno i školski.
Rominka- puno sreće želim:ghug:
Aska samo polako,odmiruj,cuvaj se i sretno dalje
Rominka....sretno do neba i još malo. (baš mi je drago da sam danas povirila sto ima nova)
Sretno svima
Hvala vam cure :ghug: Moram reci koliko mi je komotniji crinone! Ma dan mi je prosao pet put bolje nego kad sam na utricima. Nadam se da ce ovo biti dobitna kombinacija
Aska, super:-D za dvije gv! Samo tako dalje!
Rominka, bravo! I ja sam tak bila ležerna i opuštena! Samo tako nastavi! Što se tiće Crinone-a i ja sam se na njmu preporodila - u usporedbi s utrićima nebo i zemlja!
Hope i Tonkica, žao mi je :-(, držite se i samo aprijed!
Garava, ćeš vaditi još koju betu ili ne?
Isabel vadila sam jutros i u padu mi je. Jos jedna biokemijska.
Sretno i cestitke svima sa velikom betom.
Cure ja juce prokrvarila, bas jako.. radili ultrazvuk i kazu spontani :( ne moram vam ni pricat kakose osjecam.. a beta se lijepo duplala, juce je bila 4300 :(
Jbmu misa! :ghug: Grlim Mala <3 sta su ti rekli? Hoces li morati ponavljati betu? Ufffff....drzi se!
Evo ja u iscekivanju da li ce se odledit i oplodit js,cetvrtak moram ic tamo da vidim ako ce bit transfer.Nekako mi sve naopako od pocetka tako da ne ocekujem previse.Ali sam se vec dogovorila sa dr da bi u 6mj isla u 2.stumulirani,ako sad ne dode do transfera mozda bi i sad odmah iduci ciklus ili da napravim mjesec pauze,sta mislite?
Zvjezdica tijelo ti se mora oporaviti od simulacije, ako su ti jajnici nateceni ne mozes odmah krenuti sljedeci mj. Preporucuju razmak 3mj. I mi smo tako.. al nece ti trebati 2.postupak... drzim fige :-)
hope imamo snage.. nema odustajanja. Imamo 2 smrzlica :-D sto do sada nismo imali nikad. I to je veliki napredak... Kako si ti?
Mala bas mi je zao..
Znate onaj osjecaj kad nema nicega, kad ne osluskujete nista, kad niste sigurnini koji vam je dnt, a optimisticni ste :rock:
Veselim se odlasku u Zoo danas, setnji po lijepom vremenu i puno smijanja s muzem.
Rominka, :klap: jako mi se sviđa tvoj stav! Super!!
Zvjezdice, nisu smrzlići "za baciti", have faith :love2:!
Mala88, jako mi je žao :-(.
Garava, odmah po smrzliće, tako smo mi i uspjelo je!
Mi smo danas bili na pregledu i radili smo Nifty. UZV je prosao super, kaže doktor da sve izgleda odlično, bebica je živahna i vesela :zaljubljen:, nuhalni je odličan. Trenutno smo veliki 5,5 cm što odgovara 11+6tt (iako je službeno 12+5tt no bio je jako kasni transfer).
Presretni smo :-D sad čekamo nalaze i rezultat jel cura il dečko!
Mala, zao mi je. Digni glavu i u nove pobjede.
Rominka svidja mi se tvoj stav. Samo naprijed i uzivaj. Sve ce biti u redu.
Sve će to biti ok. Slušaj svoje tijelo i u skladu s tim nastavi...
Žao mi je draga...
Baš mi je žao...
Odličan stav! Ja sam si nekako zacrtala takav stav za sljedeći pokušaj...još ga samo trebam postići...
isabel idemo odmah sad ovaj ciklus kad stigne m..
Cim nam je ljepse vrijeme svima nam je lakse.. :heart:
Hvala puno svima na rijecima podrske. Beta je danas vec pala na 1400 i sad ce je opet pratiti sledjece nedjelje da vide da je skroz pala. Bice, jednog dana.. Samo da se malo oporavim pa opet probati.. Svim curama koje su u cekanju puno srece! Rominka, navijam za tebe i samo pozitivno ko do sad :)
Znam da smrzlici nisu za bacit,ali ima jako mali postotak trudnoca sa zamrznutim js jer one cesto ni ne prezive odledivanje,ja sam dva puta sa njima dosla do transfera sta smatram velikim uspjehom,sad cemo vidjet kako ce bit u cetvrtak.
Malo se ubacujem, ali ne slažem se baš s tim da embriji često ne prežive odmrzavanje. Većina ih preživi, a sad koliko ima trudnoća iz FETA... i to znam puno slučajeva da je upalilo. Tako da imaš zašto biti optimistična! Sretno!
Tek sad vidim da si napisala jajne stanice, a ne embriji. Sorry!
Ja sam prošli put bila skroz skulirana u svima fazama, tek nakon transfera me bila spucala neka negativa...baš ono, nisam imala osjećaj da je uspjelo, od prvog dana nt... S obzirom da sam prošli put bila na GO cijelo vrijeme, sad neću. Mijenjam strategiju, nadam se da će mi radno okruženje biti lakše za podnošenje dana koji su doma strašno sporo prolazili. To je valjda najidealniji mogući scenariji, kako ste vi sad odradili: lagano, odmor, daleko od svakodnevnice, bez žurbe natrag... vibriram do neba da mrve ostanu, obe...
Sutra imam scratching i ostat ću na bolovanju sutra, a planirala sam i petak... Kakva su vaša iskustva s tim? Bolovi, krvarenja, kako ste funkcionirale nakon? Znam da je vjerojatno individualno, ali ipak, volim se pripremiti. Tu ide opća anestezija ili? Mislim da mi je moja dr. rekla da ću dobiti u venu, pa sad nisam sigurna je li to baš uspavljivanje...
Cure, da li je nekome uspjela trudnoća iz dvostaničnog zametka?