ekica prvotno napisa
Ja sam ta koja je čestitala i čestitala bi i opet jer mislim da je to baš dobar primjer kako npr četvorke iz hrvatskog nisu prepreka vrhunskom matematičaru da upiše željenu školu!
Što se Tituša tiče, nemam uvid u listu nego samo info preko prijateljice. Naravno, čestitam i ovdje djeci koja su nadoknadila razliku ocjena dobrim prijemnim.
No postoji jedna bitna razlika: Mioc, zadnji upisani 86,00 bodova, a Tituš zadnji 82,02.
U Titušu ih je bilo 200 na prijemnom, dakle svaki drugi upada, u Miocu svaki 4 (možda i više, bile su jedne brojke prije prijemnih pa na kraju ih je manje izašlo na prijemni...).
Sigurno i Tituš ima dosta djece koja su 5.0 i žele baš tu školu i ne predstavlja im problem pisati prijemni (jednina opća gimnazija s prijemnim) iako u bilo koju drugu opću upadaju bez problema. I koji ne pate na školu u centru nego im je OK trenutna lokacija u Novom Zagrebu. Ima li ovdje takvih koji nisu bili u stanju riješiti 20% prijemnog da bi upali, ne znam?
Ali u Titušu djeca s npr 77 bodova koja su upala su trebali riješiti prijemni oko 50%,a u miocu ti isti od 85% na više.