Za ove vruće dane samo laganica od papice. :lol:
Bit će neka juha od povrća i tijesto sa sirom i kajmakom.
Tko brzo ogladni, može dobiti repete :lol:
Printable View
Za ove vruće dane samo laganica od papice. :lol:
Bit će neka juha od povrća i tijesto sa sirom i kajmakom.
Tko brzo ogladni, može dobiti repete :lol:
ja jučer radila gulaš s tjesteninom i ostalo nam još junetine pa mm poželio nešto kao minestrone- onak gustu juhicu s puuuuuuno povrća i ono malo meseka. tak da je to, to-valjda će nas zasititi
ovih dana samo nam je tjestenina u opticaju :lol:
Sada Apricot razvija burekcice negdje na moru :P
Zarazile ste me sa krpicama sa zeljem pa je danas to na tapeti :lol: . MM pokušava već tri dana dobiti svoju tjesteninu sa makom i šečerom ali ja svaki put nađem neki razlog da to baš danas nije naj... :P
Možda sutra popustim :? :lol:
Tjestenina i salata :D
sebi za posao: šampinjoni s vrhnjem, mrvicama i pšeničnim klicama, uz to proso. i salatica.
kako ovo ideCitiraj:
Nice prvotno napisa
Kod mene to ide na jednostavan način.
Na skuhano tijesto u tanjiru posipamo mljeveni mak ili orase mljevene i pošećeri se po želji . :)
Domace raviole sa spinaton i ricottom. Topla hladna salata od tikvica i melanzana s acetom balsamicom.
Vrlo jednostavno - na kuhanu tjesteninu se posipa mak i šećer ovisno o ukusu. Ja obično na tanjur tjestenine stavim oko žlice- do dve maka i žlicu šećeraCitiraj:
white_musk prvotno napisa
To smo nekada jeli u školskoj menzi :mrgreen:
Piletina na pari sa sirom i vrhnjem,rizi bizi,i muffini sa ribizlima
Mi danas mahune varivo od jučer jer je ostala ogromna količina.
Romina, jesi već radila muffine s ribizlima? Imam ih u vrtu a baš sam jučer mislila kako nisam dugo radila muffine. Jel kiselkasto? To bi mi odgovaralo.
Jučer sam ih radila drugi put sa skoro pa gotovom smjesom :oops: i umjesto čokolade sam puknula dvije šake ribizla.Lagano je kiselkasto ali je super kombinacija
Super, ja bi baš da je kiselkasto. Probat ću svakako. A kakva je ti je smjesa, ona osnovna od ancice?
Od Dr.Oetkera :oops:
Ja danas planiram zeljanicu (sa špinatom i sirom),kore sam kupila.
Sutra čufte,to mi se tako jede :D !
lola 24
.Citiraj:
Ja danas planiram zeljanicu (sa špinatom i sirom),kore sam kupila
Jel mogu doći na ručak :lol:
kupila blitvu i sad ne znam sta cu s njom jer sam kupila i pokvaren sir. E hebi ga. Ajde neko nabrzinu nesto sa blitvom i tjesteninom, ne mogu naci one krpice sa blitvom na netu
Lazanje i kruh sa parmezanom, češnjakom i origanom
nitko nis sa blitvom i tjesteninom? A vec sam ih stavila kuhat :/
zakaj tjestenina? napravi pire krompir, blitvu na lešo - i kraj toga pečena jaja na oko...Citiraj:
ivonna prvotno napisa
Blitva s krompirom + pohane tikvice, cikla i popečci od tikvice, blitve, sira i jaja. Kad mi krene pohanje :roll:
ivonna, mislim da je na prethodnoj stranici kiš s blitvom - mislim by maxime. Ja sam radila i odličan je.
Nije na prethodnoj već na što kuhate 30.
Gulas sa rizom + zelena salata
Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Thanks! Njaaamiii
pomfrit i krastavci na salatu :mrgreen: .
danas pizza
danas sam kuhala samo za sebe:paprika punjena kuruzom,graškom i sirom i zapečena u roli,pomfrit i salata.napravila sam i neki kolač nemampojmakaksezove
sveki peče meso i krumpire pod pekom pa ćemo sad k njoj na večeru,a ja ću još napraviti tikvice sa sirom (zadnjih 2 tj.mislim da svaki dan jedemo tikvice)
čitam neke jelovnike ovdje - i pitam se: koliko autorice imaju kila??? :shock: da ja to sve pojedem, mene bi vjerojatno premještali dizalicom :lol: .
ma to su ti gmo žene
imaju 40 kg sa krevetom i 4 želuca
ja sam danas pojela pol kruške i inegralno pecivo za doručak
ručak piletina i povrće i večera jogurt
i
niš od toga ,ne mogu jesti,a imam trbušinu,sad već brijem da nije tumor :mrgreen:
mmmm! detalje, molim!Citiraj:
dolega prvotno napisa
mm je napravio superfini grah sa slatkim zeljem, a moj doprinos je kolač od pudinga i keksa sa breskvama.
kukuruz i kuhani grašak sam pomiješala sa malo paradjz sosa i kockicama sira.napunila papriku i stavila peći u rolu na mrvicu ulja.
Jučer: prženi som, pečene paprike, integralna riža, pire krumpir i miješana salata. Za desert: muffini s borovnicama.
Danas: Pileća prsa na gril tavi i patlidžani zapečeni u rerni.
ajvi, kak to ide ?!Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
pa, kao klasični grah samo umjesto kiselog zelja uzmeš slatko. ne znam ja, to mm kuha. :mrgreen:
imao je luk, češnjak, pasirani paradajz, grincajg (sve je naribao) i naribano slatko zelje. grincajg i zelje je ubacio kad je grah bio napola kuhan.
aha, kužim; tak i ja radim grah, samo kaj sam mislila da je nekakva spešl procedura s tim slatkim zeljem, thx ;)
mi grah jedemo dvaput godišnje pa nam je ovo bilo otkriće. :roll:
Jučer pečena piletina,mlinci i cikla a danas šnicle vepra na lovački (napravljeno jučer)i samo skuham njoke.
joj cure, ogladnim dok ovo citam. Sve tak fino zvuci...
mi imamo punjene paprike - MM skuho jucer.
...nekakvu piletinu, a sada sam nabacala malo patlidzana, tikvica, paradajza i luka u jednu serpu, povegetila i stavila da se krcka.
Bit ce i salata od krastavca i paradajza :/