Da,da..tocno,tocno,sitna grada. Eto,apricot vam je sve rekla,ona sve zna..i ovo sto nespavanju prica,istina,istina.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Apricot ti si moj idol! Ma sve znas,a najbolje to znas uobliciti u kratku i jasnu izjavu.
;)
Printable View
Da,da..tocno,tocno,sitna grada. Eto,apricot vam je sve rekla,ona sve zna..i ovo sto nespavanju prica,istina,istina.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Apricot ti si moj idol! Ma sve znas,a najbolje to znas uobliciti u kratku i jasnu izjavu.
;)
1 trudnoca startala sa 63kg u radaonu otisla sa 82kg (+19)
2 trudnoca startala sa 63kg u radaonu otisla sa 77kg (+14)
3 trudnoca startala sa 60kg u radaonu otisla sa 70 kg(+12)
trenutno 65kg na 1,72m. nekih par kila viska
Visoka 1,68. U trudnoću startala sa 57 kg. U rađaonu otišla sa 74 kg (+17kg). Iz bolnice stigla sa 65 kg.
Godinu dana nakon poroda imam 55 kg.
visoka 1,74,moja idealna tezina bi trebala biti 65kg,ali sam se pred porod udebljala i kad sam ostala trudna imala sam 70kg,tokom trudnoce sam dobila 8kg.sada,mjesec ipo nakon poroda imam 65kg,tj,vratila sam se na idealnu tezinu,izgubila sam apetit,nisam smrsala jer sam ja to htijela.
zatrudnila s 62, u prvom tromjesječju izgubila 7 kg, išla roditi sa 78, došla doma sa 67 kg, sada imam 55 kg ( u međuvremenu dobila upalu desni...nisam mogla ništa jesti neko vrijeme)
Trudna ostala sa 54kg,a rodila sa 64,5kg.
Gle pa to nije dvanaest kila kak sam ja računala...samo deset...a imala pet iz matematike....nekad davno...
nakon mjesec dana vratila se na istu težinu...nakon godine dana jako pala na kilaži...
uz vaše savjete i plibex udebljala se i sad sam na 55kg...
sretna zadovoljna... 8)
trudnoću startala s 53 kg. završila ju s 64 kg. na porodu otišlo 7 kg. ostale 4 nestale u sljedećih tjedan dana. danas, 5 mjeseci nakon imam 2 kile manje no u startu trudnoće i to mi je skeri. jedem li ga jedem al nekak sve nestane. ne znam... možda mi fali nekaj vitamina, točnije željeza (a pijem još uvijek prenatal). morat ću prekontrolirati situaciju jer em mršavim em mi se nekak stalno spava... zjev
Visoka 177, normalna težina 70kg
zatrudnila sa 10 viška (zbog preležane bolesti koja mi nije remetila apetit :mrgreen: ), dakle sa 80kg
Na porod otišla sa 108kg :oops:
Na porodu izgubila 13 kg
Danas imam 89
1. trudnoća: zatrudnila s 68, dobila 16, izgubila na porodu 13 = 71 kg
- do kraja porodiljskog došla na 77, do prije slijedeće trudnoće na 80, pa izgubila 5 da ipak imam bolji start, dakle,
2. trudnoća 75 kg, dobila 17 (92) izgubila SVE na porodu = opet 75 kg
Ali pazi sad, za 2 tjedna, papajući "za mlijeko" dobila 2 kg, do početka dohrane sam se držala na tih 77 a onda je krenulo pa sam isla raditi (1 god.) sa 80. Onda sam polako slagala, skidala i tako u krug, uglavnom između 82 i 87... zimus nakon 3 mjeseca nepušenja došla s 81 na 91 :shock: sad sam na 86, koma... visoka sam 172 i morala bi prestati pušiti...
Mene zapravo u drugoj polovici trudnoće prođe apetit a kad sam trudna i dojim ionako ne pušim... možda je to rješenje :roll:
Zatrudnila sa 63 kg. 40 tjedana kasnije = 83 kg. :P
Već pet mjeseci vaga stoji na brojci 74. I ni makac.
(Doduše, ni ja joj baš ne pomažem :P .)
Joj. ja ću brojke prešutiti :oops: , ovako mi se ljepše čini:
- dobila u trudnoći 10 kg,
- u rodilištu izgubila 6, slijedeća 3 dana još 3, danas (3 tjedna nakon poroda), sam na -2.
- onaj manje lijepi dio: i dalje imam barem 10 kg viška, nadam se da će dojenje pojesti barem dio...
Za ovo slijedeći puta imaš veeeeliku čokoladu!Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja sam bila zgodna sa 65 kila :mrgreen:
onda smo odlučili imati dijete i ja sam prestala pušit. mjesec i pol kasnije sam bila debela (75 kg :oops: ) i trudna. rodila s 88 - grozno! na porodu otišle 4, a poslije još 5, a preostalih 79 se još drži, a ja dojim i ne spavam.
grozno. nikad u životu nisam bila ovolika :cry:
Ah sad je i meni lakše kad vidim vaše brojke.
Ostala trudna s 64 kg otišla rodit s 89 kg po bolničkom vaganju, ali ni doma nije bilo puno manje.
Iz rodilišta došla s 80, a nakon tjedan dana otišlo još 2 kg. Sad 3 mjeseca nakon poroda imam 69 kg :D i zasad idu dolje laganim tempom. Ja zadovoljna jer se jedno godinu nakon poroda nadam idelanoj kilaži oko 59 kg.
Prije trudnoće 57, otišla na porod sa 70 i u roku šest mjeseci se posušila k'o bakalar ( bilo je ružno za vidjeti ).
Obremenila s punih 50 /inače 48, 49/, u rodilište s 62, iz rodilišta 55, iz babinjaštva kukuruznih 57, sada nakon 12mj 49.
Ah, da, 167.
Pazi se apricot,Frida te hoce udebljati! :mrgreen:Citiraj:
Frida prvotno napisa
Točno ovak je bila moja frendica. Ona je išla rodit s 48. Sve je to super, ali...Citiraj:
retha prvotno napisa
Iako je i prije imala problema s ciklusom, nakon poroda (i s takvom težinom) potpuno je izugubila menstruaciju. Dojila je 2 godine, ali ni nakon toga se menga nije pojavila. Nakon još dvije godine, koje je provela u obilascima ginekolog a i doktora, ustanovljena joj je osteopenija,a nedavno su joj "pokušali reći" da je ušla u menopauzu. Ima 31 godinu.
Osim toga, s tom kilažom ne možeš zatrudnjeti. Onih tvojih 45 kila je donja granica (tako kažu ginekolozi) pri kojoj možeš kako tako funkcionirati kao žena.
A sad ja:
1. trudnoća: Počela s 78, završila sa 102
2. trudnoća: Počela s 98, završila sa 118 (molim, pokupite svoju vilicu s poda)
3. trudnoća: Počela s 95, završila sa 116
Nemam pojma sta je osteopenija?! Ali vjeruj mi s menstruacijom nikad problema,i sad je skoro ko vurica tocna! I meni se jedna frendica pedijatrica cudila da kak sam zatrudnila! Ja sam naprosto takve grade i to je to,moja prabaka je 17 puta rodila,a bila je mrvica ko i ja.
Ja sam tužna jer sam prije dvije trudnoće imala 53 kg, a sad imam 74 i nedaju se dolje.
Ni dijetom, ni vježbom, ni sexom... :( :P
Uvijek sam imala oko 65 kg (meni taman).
Prije trudnoće imala par neuspješnih inseminacija i razočarano se udebljala na 73 kg i onda "nepredviđeno" ostala trudna,već sa viškom kila!
U bolnici 10 dana prije poroda 91 kg :roll: !Dali mi injekciju "protiv vode" i drugi dan ujutro 87 kg!!!!!!
Nakon poroda 78 kg i sada 72 kg koji se nikako ne daju dolje!Buuuuuuuu!!!
Prije trudnoće 50 kg, otišla rodoti sa 62, dan nakon poroda 58, sada 50.
Prije trudnoće 52, išla u rodilište s 62,5, vratila se s 57, sad imam 54 i nikako skinuti te dvije( evo i sad zubi rade! :oops: )
Zatrudnila sam sa 62, a kako nisam imala mucnine na kilazi sam lagano pocela dobivati od samog pocetka i na kraju isla roditi s 81. Sada, nakon nesto manje od sedam mjeseci, dogurala sam do 60 kila - blazeno dojenje :)
Zatrudnila sa 67,5 kg, a rodila sa 90. Došla doma sa 85.
Visoka sam, kad bolje razmislim niska sam 165.
Sad imam 60, vidjet ćemo dalje. Mada ne očekujem veliku težinu kao u prvoj trudnoći. A bome sam tad mogla pojesti...
Prije trudnoće sam imala 60 .Išla sam roditi sa 71.
Nakon poroda 60, a par dana poslije pala na 57 i sada 9 mjeseci poslije nisam zaradila ni grama.
I to s blizancima . ;)
Zatrudnila s 54.
Išla roditi s 72.
Sad Andrej ima 20 mjeseci, a ja 61 kilu! U biti je sve taman, osim trbuha koji bi mogao bit mrvicu manji.
Zatrudnila s 61, na porodu otišla s 81, otišlo 10, još uvijek sam 10kg u plusu iako nemrem manje i dijetalnije jesti nego kaj jedem. Doduše, prošlo je od poroda tek 3.5 tjedna, ali se sve nekako nadam da krenuti opadati kile... :/ Čini mi se da je netko spominjao one kapsule Cactus Diet - da li se to smije uzimati ako dojim? Ima netko iskustva?
174cm
zatrudnila sa 60,rodila sa 80 i kusur
13 otislo ne porodu i urodilistu
ostatak otisao u slijedecih 8 mj...
ali sada sam ispijena k'o raga (sa ispuhanim balonom od trbuha) sa 53-54kg, i anemicna usto...
zatrudnila s 59 otišla roditi sa 76, sada imam 58.
Zatrudnila s 55, otišla roditi s nepunih 65. Sestra me u bolnici pitala da jel se ja zezam da sam došla roditi s tako malim trbuhom :mrgreen: ...
Jako brzo sam se vratila na staro, čak i manje... :(
zatrudnila sa 54 kg, otisal roditi sa 63 kg, dolsa doma sa 54,5 kg, a sad nakon 11 mjeseci imam 56,5 kg. Ne smeta me previse s obziro koliko tamanim hrane, a visoka sam 170 cm.
Zatrudnila s 60.
Na dan poroda sam imala 77, a danas (nakon točno 6 mjeseci) imam
64. Lagano se topi (iako se baš ne štedim - dojenje je najbolja metoda mršavljenja :D ) pa se nadam staroj kilaži za par mjeseci
Inače sam visoka 162 cm.
Strippy, ne bi trebala ići na dijetu tako brzo ako dojiš. Pričekaj bar dok ti bebica napuni 2 mjeseca.Citiraj:
Zatrudnila s 61, na porodu otišla s 81, otišlo 10, još uvijek sam 10kg u plusu iako nemrem manje i dijetalnije jesti nego kaj jedem. Doduše, prošlo je od poroda tek 3.5 tjedna, ali se sve nekako nadam da krenuti opadati kile... Čini mi se da je netko spominjao one kapsule Cactus Diet - da li se to smije uzimati ako dojim? Ima netko iskustva?
Meni je nakon poroda bilo isto. U roku 3 tjedna sišlo 10 kila i onda vaga ni makac više od mjesec dana. I onda je krenulo polako. Kilicu po kilicu.
Ni ne smiješ naglo gubiti na kilaži jer ako se naglo topi puno masnih naslaga u mlijeko dospijeva previše otrova nataloženih u njima.
1-2 kile mjesečno je optimalno. 8)
ja sam visoka 160, imam 50kg i svi me pile kak sam žgoljava (sebi sam ok). kaj bi tek tebi rekli?! :PCitiraj:
retha prvotno napisa
inače zatrudnila sam s 50 kg, išla roditi sa 61, nemam vagu i nemam pojma koliko sam imala kad sam došla iz rodilišta, ali 3 mjeseca poslije stala sam u sve najmanje stvari koje sam nosila prije. brzo sam se vratila na 50kg, ali nisam izgledala kao prije jer treba vremena da se kosti (čitaj: bokovi :mrgreen: ) vrate na mjesto i da se povuče trbuh, a to je trajalo oko 2-3 mjeseca
Prvi put sam imala 55 kg. rodila sa preko 80 kg. Spala na 55-57 kg. nakon poroda. Drugi put rodila isto sa preko 80 kg. Upravo sam na 60 kg. ali radim jos na tome...
evo jedna iz teske kategorije:
prva trudnoca - usla sa 75, rodila sa 87
druga trudnoca - usla sa 73, rodila sa 92
uvijek sam u trudnocu ulazila debela, ne znam sto je to sa mnom, odlucim se na trudnocu i dobijem 5 kila dok samo razmisljam da bih "ovaj" mjesec mogla zatrudniti....
super je vijest da sad imam 66 :D :mrgreen:
Prva trudnoća--
-počela sa 85 kg, rodila sa 100
-pri porodu otišlo 5 :cry:
Druga trudnoća:
-počela sa 78, sad sam 29.tjedan i imam 88kg :P
Vjerojatno ću opet dostići onih 100... :cry:
A plakala sam kak sam debela kad sam imala 71... :lol:
Ostala trudna sa 62, u bolnicu otisla sa 75.
Iz bolnice izasla sa 69.
Sad 8 tjedana nakon, 64. Zelim doci na 58!
ostala trudna sa 71 kg ( inače moja idealna težina 65 kg )
na dan poroda 102 kg
kad sam nakon 3 dana izašla iz bolnice 82 kg
danas ( nakon 5,5 mjeseci ) 71 kg
i zadovoljna