Ja sam i pukla i radili epi, na pitanje koliko imaju za zasit su rekli dosta. Po dolasku iz bolnice kad sam bacila pogled izgledalo mi je strasno, ko r
Printable View
Ja sam i pukla i radili epi, na pitanje koliko imaju za zasit su rekli dosta. Po dolasku iz bolnice kad sam bacila pogled izgledalo mi je strasno, ko r
ko šunkica u rolu/mrezici, a sada 3 mjeseca od poroda je ok iako ima kvrzica ali ok.
Sex,hm...mogu samo reci neponovio se takav :)
Ja sam pukla. rekli oni da treba 2 šava. Bilo ih je 5. Do prvog gin. pregleda nisam niti gledala dolje kako ti izgleda niti dirala previše. Ništa. Ništa. Odem ja na pregled, kaže meni moja dr.: joj pa vas su malo previše zašili, imati ćete problema, nećete moći imati odnose. Dogovorila kod nje lasersko rezanje pogrešno zašivenih dijelova - 3 šava. Dakle, samo ona dva inicijalna su bila sasvim dovoljna. A možda bi bilo OK i bez toga. :-)
Ja sam pri prvom porodu imala 4 šava; jedva da se toga sjećam i oporavila sam se relativno brzo. Ali u drugom porodu (nekoliko tjedana prije termina) izrezali su me "do grla" radi poštede djeteta. Nisu me nešto ružno zašili (imam zadebljanje) ali trebalo mi je dosta dugo da se oporavim + i dan danas osjetim to mjesto ako sjednem u određeni položaj jer je ostao relativno veliki ožiljak. Nema veze, bilo je za dobru svrhu.
Da ne spominjem da me ginekolog koji me sivo rekao 'mozes mislit kak ces biti zasivena nakon 24 satne smjene' i pitao dal mislim imati jos djece pa kad sam rekla da mislim on meni - ajde onda cu se potrudit lijepo te zasit!!!!
E da,sto ae oziljka tice moja gin mi je rekla da mazem sa pavlovicevom masti a mozete pitat svoje gin za contratubex koji je bas za oziljke. Frendica je s tim skoro skroz maknula oziljak od carskog.
Nakon prvog poroda šivala me stažistica i imam osjećaj da joj je to bio prvi put :lol:,dakle malo je reć' da je bilo asimetrično nego jednu stranu nije uopće zategnula tako da mi je lijeva strana visila :-o.....i tako sve do drugog poroda gdje sam i fest popucala i rezali me, ali doktorica me lijepo zašila i sve popravila 8-)
Sjećam se "kiselog"nezadovoljnog izraza lica mog ginekologa koji me prigledao 6tjedana nakon prvog poroda...a na drugom porodu nisam šivana :D
Epi sam imala samo na prvom porodu. Zasiveno je bilo tako-tako, ali to je moj subjektivan dojam.
Sada, 4 godnakon niti se vidi oziljak, niti sto osjecam....
S vremenom to stvarno zaraste i zaboravi se.