nadam se da se vidimo njojza...
ja se vec 5-6 sati kajem sto nsiam sjela s ivaricom na bus i prvu jutranju kavu popila u sarajevu :( :cry:
Printable View
nadam se da se vidimo njojza...
ja se vec 5-6 sati kajem sto nsiam sjela s ivaricom na bus i prvu jutranju kavu popila u sarajevu :( :cry:
rodina mala škola dojenja u sarajevu.. zakon.
Ivarica je valjda već na TV-u.
Mi krećemo za sat vremena.
Mukica za dva...
Njojza, dršte se, nije fazon da se ne vidimo.
Gledam s nekom čežnjom na svjetla tvooojaaa...
Evi i Ivarice!
Eno Ivke na TV. Super je.
Youthouse je preko puta vjetrenjace, u pravcu carsije, odmah iza novosagradjene dzamije sa bljestavom bakrenom kupolom... :)
Ninet, jel znas hoce li donijeti naljepnice za auto? Ako hoce, ja bih rezervisala jednu, ako ikako moze :saint:
Provjericu to.
i meni jednu plizCitiraj:
ninet prvotno napisa
ja definitivno nisam veceras s vama jer je F jako jako slab
ali do nedelje se vidimo svakako! :love:
:*Citiraj:
Njojza prvotno napisa
izgleda da ja neću isto tako moći na radionicu :cry: jer nema mi ko dinu čuvati (MM kreči) ali potrudiću se da dođem sa njim iza jer valja mi marke trošiti na majice, ne pitah primaju li KM :oops: ako ništa mogu ih razvesti poslije radionice
pa dodji s njim na radionicu :)
Jučer je bilo super! Baš mi je drago što sam vas sve upoznala. Žao mi je samo što je bilo tako malo trudnica. Al' ono što je najbitnije je da smo se pokrenuli!
Žao mi je i što nisam mogla ostati i na druženju nakon škole.
Al' super mi je bilo kad sam ušla, a ono pola faca znam :lol:
nastavak (A. je tražio mamu danas)
Imala sam priliku upoznati divne žene.
Apricot, Ivarice, Mukice hvala vam od sveg srca što ste došle u Sarajevo i odvojile svoje dragocijeno vrijeme za nas. :heart:
Ninet, hvala i tebi što si sve ovo organizovala.
Bilo nam je lijepo družiti se i nadam se da ćemo ponoviti.
Evo MM sprema DVD sa snimkom Ivarice na BHT i par slika što smo napravili. Ako još neko ima slika neka mi pošalje na mail gigamama@gmail.com da ubacimo, pa da sutra mogu dati Apricot da ponese sa sobom.
Ljubim vas sve redom!
Ma mene relativno mali odziv ne sekira. Kada bi imali kontinuitet - to bi se promijenilo.
Bilo je odlicno. Sadrzaj radionice je pun pogodak, kao i nacin prezentacije.
Takodjer je divan osjecaj "prepoznavanja".....ono kad vidis nekog prvi put, a imas osjecaj da se vec dugo, dugo znate.
Hvala svima koji su dosli.
A posebno maajci ove ideje - Apricot.
I molim sve koji imaju slika da stave ovdje linkove.
ja nažalost ne stigoh ništa, ali imam feedback od jedne trudnjače koju sam nafatala (čak je i njen suprug dosta toga naučio :D ) i kažu da je bilo fantastično, samo kaže puno korisnih informacija, a malo vremena.
Hvala svima koji su se potrudili da Roda sleti i u Sarajevo, bilo je i krajnje vrijeme :love: :heart: :D
Super za bar malo feedbacka ;)Citiraj:
bera prvotno napisa
Hvala Rodama za trud! :*
Ma meni ste sve vi bile super! Bas mi je dragho da sam vas upoznala.
Njojza... su stigli pokloni od dille do ostatka ekipe???
Mukica, tako mi je drago da smo se konacno vidjele uzivo! :love:Citiraj:
Mukica prvotno napisa
A Njojza je javila da su pokloni kod nje, jos samo da se skupimo opet ;)
Dilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: i prije nego stavim sapu na poklon, hvala draga! :heart:
I hvala svim curama koje su nas se sjetile (cokolada je bila MRAK!) :*
:*Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Sretno stigle....
meni je zao sto sam do radionice vec bila preumorna i mozak mi sporo radio :( pa nam nekako promaklo s pokusajem druzenja nakon radionice. na kraju mukica i ja same jele cevape.
ali mi je drago da sam vas vecinu upoznala.
WM, ponedjeljak nam je zbog kise propao, upoznat cemo se sljedecom prilikom.
i razocarao me zeljo, ali sva sreca utjesio hodzic, pala petnaestica. i razocarao me egipat, a utjesila sarajbosna :D nakupovala se toliko slatkog da sam se bojala oce li me ocarinit.
presretna sam sto je sve bilo tako super :D
Ivarice, ja se najiskrenije nada da ćemo sljedeći put imati više sreće u "spletu okolosti". :)
Znam da je OT, ali moja nana vas je sve puno pozdravila i rekla mi je:"ma ja da sam samo malo mlađa ja bih isto tu bila član, ali ne može biti član neko sa skoro sto godina :love: (ima 96 god 8)
U povratku nam se Isa jako razbolio,tako da sam bila u totalnoj frci i skroz na skroz sam izgubila orjentaciju u vremenu.
njojza je bila na putu 2 dana, dosla sam sinoc i obavjestila cure o poklonu....sredicemo da se to preuzme ovih dana...Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Ja bih tako voljela vidjeti slike sa radionice.....
evo, konacno sam uspjela stavit i fotke
Mala skola dojenja - Sarajevo
Zao mi je sto se nisam uspjela malo bolje organizovati i pronaci cuvalicu za Asju :( Bila bi se zaletila do Sarajeva. A ovako sam ostala bez majica, smrc, smrc... i bez naljepnice, smrc... niti sam cula koju pametnu, opet smrc... :(
Pa mogla si doc s djetetom!
Hvala Muki!
:love:
Ma, malo mi je bila frka voziti se 60 km u jednom pravcu sama sa njom, posebno zato sto joj vrlo brzo dosadi biti u autosjedalici, a MM je bio na putu taj vikend. Do sada nismo same odradjivale takve relacije. A zatim, kod povratka vec bi bila vecer, ona bi vjerovatno bila umorna, htjela bi spavati, trazila bi moju blizinu.
Leki ja imam naljepnicu za tebe....Majice, cini mi se, nisi ni trazila... :/
Da, hvala Mukice! Nadam se da ces nam sto prije doci opet ;)
(btw. moglo je bez one moje u "krupnom" planu, doslovno :lol: )
Nikako da pitam Ivaricu jel pojela "modele djecijeg zeluca"? :D
Ninet, za majice sam dogovarala sa drugom forumasicom, ali mi se ne javlja, tako da sam vjerovatno ostala bez njih. Moze naljepnica postom, da ti saljem adresu na pp?
Moze kako hoces :)
ja ovaj put nisam imala srece...
ostala sam uskracena za malu skolu, za majice koje sam narucila, za naljepnice.... (osim ako me ninet ne iznenadi)
ali mi nije to toliko bitno jer ce zato morati vrlo brzo doci ponovo :mrgreen:
Ok, super, saljem pp sa adresom i hvala :*
Mukice slike su odlicne :D
nego,jesi probala onu haljinu(ne znam kako se to jos zove) za trbusni ples sto ej virkas onako fino ;)
Mukice, slike su super!
Evo i par koje smo mi uspjeli napraviti, ali nisu ni prismrdile tvojim ;)
http://public.fotki.com/gigamama/rodina_mala_skola/
Ma odlicne su gigamama! Hvala TM-u i tebi :)
(Jos kad ja ne bih lezala na stolu, na skoro svakoj....)
:lol: