Ma Yavanna odmara sa Maksićem na moru.
A nema ni Danijele!
Printable View
Ma Yavanna odmara sa Maksićem na moru.
A nema ni Danijele!
Nema ga u Multivitamolu? Kakva su tvoja iskustva s njim?Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Na žalost... :cry:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Mislim, nema meda u Multivitamolu (malo sam guglala)...e jesam smotana :roll:
Majketimile za kim vi toliko naričete??? :shock:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Za jednom super, super forumašicom i prekrasnom osobom, majkom male Vite i ženom Mileta. :)
Mi pijemo Multivitamol tek dva tjedna koristimo, a počeli smo na preporuku jedne mame koja ima dvoje klinaca i jako je zadovoljna (a i nema meda 8) ).
Da li vaši klinci nose one abs čarapice? Ja sam pretražila svoje selo malo i našla svega 2 para... A ni pidjama, onih zatvorenih, nema. Bila sam u Getrou u N. Zagrebu i najveći broj je 74...
može se davati djeci od 6 mjeseci i sadrži samo listiće echinaceae i cvjetove te korijen te je zaslađen prirodnim narančinim slatkim ouljemCitiraj:
Perun prvotno napisa
al da prepišemna engleskom
organic extracts of:
Echinacea Purpurea (leaf & flower) 15,00 mg
Ech. Angustifolia (root) 15,00 mg
other ingr. deionized water, glycerin, fructose & Natural orange oil
...sve to kupujemo vani - uvijek se lijepo poklopi neki službeni put pa, u stvari, MM oblači naše dijete (on je njezin modnu guru :lol: )Citiraj:
...sve to kupujemo vani - uvijek se lijepo poklopi neki službeni put pa, u stvari, MM oblači naše dijete (on je njezin modnu guru :lol: )Citiraj:
Nije mi od neke pomoći... :aparatic:
Uh, kakav odbljesak s aparatića 8)Citiraj:
Ti kažeš šta ti treba, on kupi, nađete se u nedjelju na Plesu i ko pravi šverceri izmjenjate robu i keš!
ABS čarapice trenutno ne, jer ima papučice od kada je malo zahladilo. Spavamo u pidžamici bez stopala, ali imamo obučene lagane čarapice jer se ne pokrivamo. :roll:
Mama Natasa- za carapice moje rijesenje je Babycentar u Slo
a za pidjamice nisam sigurna (mislim da ih imaju) jer ne koristimo te sa stopalima, iako za zimu mozda opet pocnemo
iduci vikend idem u HM pa ti mogu tamo pogledati (i javiti sa mjesta događaja) ako ne odes na rasprodaju
Perun- ta ponuda vrijedi i za nas ostale?
Osh da mi M uhvate kao glavnog dilera baby robice :shock:Citiraj:
Veronik prvotno napisa
Hranitelja obitelji (pošto hraniteljica na poslu visi na Rodama :lol: )
kad ga vec reklamiras kao modnog gurua, a i hranitelj i diler
:naklon:
Hvala cure, planiram otići do Slovenije ali im sve nešto dajem vremena da popune police sa jesenskom robom. Izdržat ćemo sa ova dva para.. (iako se i u njima kliže).
Leni cestitamo prohodavanje!!! :D
Novi je uglavnom bos jos uvek, jer skine carapice u roku od 5 sekundi! A ja sam srecna kad hoce bar malo da bude obucen. Mali divljak :heart:
Perun, i novi je skoro imao neki virus sa osipom, njemu su bile sitne tacke po stopalima. Kada sam pozvala pedijatricu da je pitam bila je u fazonu kako je to sve tako, normalno, i da ne dolazimo kod nje. Imao je jednu noc temperaturu, nije presla 38.5.
Baš tako, malena ih ima nekoliko pari i sad će ih M kupiti, ali ne toliko što su ABS (jer nama to baš puno ne znači, ipak se kližu jer mi nemamo tepih po kući) nego više jer su toplije čarapice.
Odlučila sam se za kupnju papučica jer mislim da je to za mog malog hodača-početnika bolje rješenje...u čarapicama ne može jer se skliže i hladno bi joj bilo.
Lena je već u fazi puštanja i kretanja u prvi samostalan korak. Evo jučer je dva puta uspjela napraviti kratak korak bez pomoći i padanja. I sve naravno na njezinu inicijativu.
Super za Lenu!
Ej, MN ajde mi pliz javi kad ides u Slo, mozda bi htjela Andreici kupit jednu nogatu pidzamu ako nadjes? Ja bi isto mogla ali nemam pojma di da to ubacim, pogotovo jer MM ide na teren u nedjelju i nema ga 8 dana :cry:
Zanima me kako vasi kikici spavaju preko dana? Ja vec 3 dana muku mucim s Andreom (koja inace spava ko top, cak nekad i 2x dnevno). Jutros se npr digla u 6 i nema sansi da zaspi. U 10 su joj se vec pocele zatvarati oci, ali spavati nece..cim blizu kreveticu pocne vristati. Sad je 3 sata i tek sad sam ju uspjela uspavati jer je jadna vec pocela padati s nogu od umora. Iskreno se nadam da se ne blizi kraj dnevnom spavanju, jer makar to bilo pol sata-sat meni puno znaci. :/
MN :D za hodanje!!
Ja stvarno ne znam sta cemo mi za oblacenje kad bude malo hladnije. A ja nisam primetila da je noviju klizavo kad je u obicnim carapama na parketu :?
Novi je jutros ustao u 6 i zaspao u 10:15 a probudio se u 14:14!!!
Pri tom se 2 puta budio da siki.
Ali ovo ti je izuzetak, obicno ne spava tako dugo, u proseku spava 2 sata, a isto se budi bar jednom za siku u toku dnevnog spavanja.
Mislim da ćemo ići tek za mjesec dana - troškovi oko novog auta, službeni put, rođendani - pa kad dođe prvi slobodan vikend ja pičim kako god.
Obavezno ti se javim.
Lena spava dva puta po danu i to bez pogovora, u kindaču. Teta ju stavi i bez plakanja zaspi! E kad bi ja to probala mislim da baš i nebi išlo tako... :nono:
Novi je izbacio drugo spavanje odavno.
Mi se budimo u 6 pa je Lena sirota tako pospana (i preslatka onako snena :heart: ).
Zato je već oko 19 spremna za spavanac (iako ide tek u 20h).
Jučer je MM gledao Lenu kako se igra i šutio, šutio... Ja mu velim Pa daj pričaj nešto sa djetetom (stalno nešto prigovaram, jadan on) a on veli Pa gledam ju i uživam.
Svima ugodan vikend želim! Ljubite dječicu![/u]
[quote="Mama Natasa"
Jučer je MM gledao Lenu kako se igra i šutio, šutio... Ja mu velim Pa daj pričaj nešto sa djetetom (stalno nešto prigovaram, jadan on) a on veli Pa gledam ju i uživam.[/quote]
lel ti to o onom zgodnom muzu???????? ;)
MN, daj neku sliku da vidim i ja zgodnog muza (ZM)!
:lol:
ubuduce ZM je kratica za zgodnog muza od mame natase!!! :D
:lol:
pa gdje ste svi, gledate BigBrother :
aha
pa kaj ti ne gledaš?
to je definitvno najzanimljivije trenutno na tv-u :smajlikojipovraća:
mos mislit :P ja bojkotiram BB i slicne bedastoce
ali i mirtu :P
ajde sad vas dvije višestruke majke opletite
E Bucka, Bucka, sad bi ja onaj smajlić sa oklagijom :mrgreen:
Kli_kli, u Leninom albumu ima i koja njegova slika.
Bila sam danas u King Crossu i u Ipercoopu imaju paket od 3 pidžamice sa stopalima za 90kn. Baš su slatke, ima ih i za dečke i za cure. Nisu nešto debele ali su taman za ovo vrijeme.
ja malo gustam, curke spavaju, MM otisao na cugu s frendom, ja se lijepo otusirala i sve kaj ide uz to, malo se eto dovodim redu. Djiz danas sam si iscupala 3 sijede dlake :mrgreen: mislim da cu posjetit frizera ovih dana. MM ide na teren sljedeci tjedan pa cu ja malo kod svojih na godisnji odmor
mirta, imas kakve druge simptome osim izgubljenog struka?!
MN, ima i velikih brojeva? mislim za 2 godine, ne za mene :mrgreen:
ja mislila moje dijete je super kad dođe doma, i fakat je, dok nisam ga stavila spavat-šatro, mo'š se mislit, evo dosad ga uspavljivala na rukama, nema šanse da ga ostavim na trenutak-jadan mišić-a danas je spavao u podne 20' i oko pol 2- 15'- i spava mu se ali nikako da se odvoji :love:
Tako sam i ja u tvojim godinama imala 3 sijede a sada im se ne može nazrijeti broj :mrgreen: