i ja šaljem dobre vibre
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Printable View
i ja šaljem dobre vibre
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Ja cijeli moj život razmišljam o posvajanju. neznam zašto ali meni je to nešto najhumanije što postoji! :heart: nadam se da ćeš uspjeti!
Ima li nekih novosti?
:love:
e, pa vjerovali ili ne još nisam dobila rješenje obrade!
Razgovarali smo, pisala testove - početkom siječnja, došli mi u kućni posjet - krajem ožujka --- i samo što nisu napisali rješenje .... rekorderka sam, valjda ---- 6 mjeseci ---- i još nije napisano
al' igram na kartu na strpljene, nema požurivanja, kad bude bit će
a, bit će - ne sumnjam
i hvala što mislite na mene :heart:
Još je to u granicama, ja sam oba puta čekala po 7 mjeseci. Prvi put se nisam usudila intervenirati, bojeći se njihove reakcije, pa sam zamolila znanicu, socijalnu radnicu da pita što je s tim. Drugi put sam dobila rješenje tek kad sam se pojavila u centru i rekla im: Oprostite, ali ja čekam sedam mjeseci papir koji ste vi dužni napisati u roku od 3 mjeseca!
mirakul,
pošalji molbe u ostale CZSS. kad se pojavi tvoje malo Čudo, obrada će biti gotova odmah. :*
Citiraj:
mirakul prvotno napisa
.....znam da ti je svaka minuta dragocjena, ali imaj strpljenja jer zaista se isplati čekati.... :cekam: :love2: ....naravno u nekim razumnim granicama :*
Mi nismo uopće dobili rješenje o obradi. Čim smo prošli razgovore, poslali smo molbe i nakon 13 mjeseci dobili anđela. Očito je naše rješenje ostalo u dosjeu u Centru. Nemoj da te to sprijeći i nemoj gubiti vrijeme na čekanje.
Niti mi nismo nikad u ruke dobili obradu...užicala sam je nakon posvojenja jer sam htjela znati kakvima su nas doživjeli (ispali smo puno bolji nego u stvarnosti 8) )
ne čekaj rješenje, šalji molbe u druge centre i tamo navedi u kojem si centru obrađena. Ukoliko se pojavi mali anđelak oni sami zahtjevaju obradu od tvog centra ili je uvijek ti možeš poslati naknadno.
i mi smo kao i čokolada našu obradu dobili tek nakon što su papiri za posvojenje bili skoro svi gotovi.
Sretno :heart:
e, baš super na savjetu...
idem slati molbe ....... jupiiiiiiiiiii
Mirakulice moja, ovo je jedna taaakoo savrseno savrsena vijest. Najozbiljnije ti kazem, da si mi blizu odvela bih te na kavu, dobro se ispricala s tobom i izgrlila bih te da bi ti sve kosti popucale :mrgreen: . Od radosti naravno.
Kod kuce imam jedno malo bice koje je tako savrseno i NASE, nas sin, nasa ljubav, osmjeh, ma sve, i ne mogu zamisliti vise ni kako sam bila u stanju disati bez njega.
Takav osjecaj i tebi zelim , tu silnu ljubav koju pruzas i dobivas natrag. Sva su djeca prekrasna, ali tvoje dijete, bilo ono bilosko ili posvojeno ima nesto posebno u sebi a to nesto ces ubrzo i sama vidjeti kada budes drzala svoju ljubav u narucju.
Moje progneze su da ces ubrzo posvojiti dijete do 3 godine starosti, jos si ti mlada .
Samo sam ti htjela cestitati na odluci i reci ti koliko mi je drago zbog tebe, zbog pisamca koje putuje, koje ce te uskoro dovesti do tvoga djeteta.
Kada se to dogodi bojim se da necu moci odoliti a ti ne pokucam na vrata :love:
Velika pusa od Emanuela i mame Emanuel
:heart: x n