odoh i ja-zbedirala sam se sad-idem ronit suze
i ja bih u riiiiim
Printable View
odoh i ja-zbedirala sam se sad-idem ronit suze
i ja bih u riiiiim
i još nešto u inboxu imam 40 poruka obavijesti s ljetnih beba :roll:
definitivno izgon s foruma
ma daaajte, prije nego se apri vrati u nedjelju nabacit cemo nek ozbiljnu spiku i nema problema :mrgreen:
sad idem gledat onaj glupi film na rtl-u..ufatila me nostalnija 8)
idem ja
laku noć
vidmo se sutra
(ivonna pazi kaj radite večeras)
samo da javim!
daddy je u kazni zbog sinocnjih ispada na netu!
i ne moze van!! :mrgreen:
i nema pristup telefonu!!
do daljnjeg... ZABORAVITE NA NJEGA!!!!!!!!! :mrgreen:
kli_kli! nadam se da je muzek stigao i da se sad :love: :love2: :heart:
di ste svi u ovo tmurno jutro?
Meni je Meri prespavala nocas 9 sati, i onda je dojila u 8, i sad je skoro jedan i dijete jos spava. U medjuvremenu sam mjerila temperatutu da nije slucajno, ali sve je ok...valjda je i ona pospanko kad kisa pada :mrgreen:
blago tebi za merino spavanje!!!
mi to jos uvijek nismo dozivjeli od nike!!
daddy oso u soping u 1 diskont u kvartu,a pika i ja bauljamo po kuci!!
imamo pizzu za rucak!! :D
nika nema!ona ima tikvice i piletinu ako ce htjeti jesti,jer zadnjih par dana strajka!!
jos uvijek smo svi smrkavi,kasljemo,kisemo...! :/
bome mi danas isto imamo pizzu...i to dostavljenu :mrgreen: nekak sam si lijena..a spremamo se i u neki shopping, mozda skocimo do KCrossa po te pidzamice i speceraj
i nasa ce isto biti dostava!!
makar nam je nekad gust kupit gotovo tijesto za pizzu u kc-u pa slagat na nju sta nas je volja!
ja naime,ne znam sama napravit to tijesto!! :oops:
Bucka,najboje ti je kupit tjesto za pizzu u pekari (meni je ona u Baštijanovoj super). Mi danas imalo lasagne,mmm
Ivonna, ako ćeš imat vremena za kavicu,javi se, ja do kc imam 5 min
Stigao mm, i to jutros u pola 8, taman se probudili! :D
Sad uzivamo...
Puse svima!
tko još radi tijesto kad je u pekari * bolje od onog domaćeg-bar one koje sam ja probalaCitiraj:
bucka prvotno napisa
koji šugav dan, mi idemo na neki rođendan a ja bi najradije poslala mm i Vida van sjela na terasu i samo disala :/
ja ga radim sama :P
isto kao i do mene,pa si bila jednom :mrgreen: :PCitiraj:
Annie prvotno napisa
ljudi ak namjeravate do KC dobro razmislite.... mi krenuli i kad smo vidjeli kolonu, odustali.... :x
ja sam bila u onoj silnoj gužvi :mrgreen:
užas jedan... a sutra idmo na ročkas, na koji sam totalno zaboravila :oops: i moram kupiti poklon... probat ću sutra oko ručka, možda bude manja gužva :roll: ...
:x
samo provjeravam jel daddy tu!!!!!!
znate da je u kazni...!!!!!
bucka opasna si :saint:
danas sam uspjela A. nagovorit da malo posiki :D ali se za par sekundi pocela smijati i plaziti jezik i lupati po njemu (to radi kad joj je nesto bljak :roll: )
inace, svako malo mljacne malo izdojenog..to joj je za imunitet
inace, odlucili smo se za homeopatiju (thanks Mirta) i sljedeci tjedan picimo kod tete homeopatice pa cemo vas izvjestiti
a vidim da soliram u subotu navecer (malo sam MMa ostavila dole s curama da se zgusta prije terena)..ovaj post je samo za ljubav nase Apri... :mrgreen:
ivonna,pogledaj ovo!!! http://rodaplus.net/forum/viewtopic....ghlight=#14813
hahahaha zakon ste mi!!!
svecano sam postala svoj prvi post na Nogacu, i sad cu udrit na sve strane jer MMa mi nece biti pa cu navecer biti glavni okupator dragocjenog prostora na serverima :preskaceuze:
evo ja se prijavljuje nakon odrađene kazne :oops:
danas ću biti krotak i pristojan
barem na ovom forumu ;)
i bolje ti je!!! :x
tu su ipak sve fini decki i cure!!
a tamo na nogacu su ipak vec navikli na tebe i tvoje izraze!! :mrgreen:
drage moje ljetne evo i mene napokon! nemojte misliti da vam se namjerno ne javljam već sam silom prilika tj. neprilika s kompom prisiljena apstinirati.
prvo čestitam Mirti i šaljem pusu mrvici u trbuhu i još jednu velikom braci!
sva sam se raznježila kad sam vidila potpis :heart:
inače mi smo manje više ok, Emma je u jaslicama kako koji dan, u pon. će još MM biti malo duže s njom pa od utorka krećemo zaozbiljno.šmrc.
kaj oces reci da ja nisam fina :cry:
ma jeeeeeesiiiiiiii!!!
ali i ti ces se sigurno uskoro razulariti od kad pocnes vise visiti na nogacu!!
tamo su svi malo opaljeni!!
ivanas,bas sam te se neki dan sjetila i razmisljam si kako je emmi u jaslicama!!
uglavnom je dobro u jaslicama. igra se, obožava prati ruke na onim malim umivaonicima, tete su isto ok, super su prihvatile platnene samo ne znam kako će biti sa spavanjem. nije baš oduševljena hranom ali i meni doma nešto štrajka pa mislim da je uhvatilo tako pa da će proći.
u pon. počinjem raditi a baš sam se navikla ponovo na nerad i baš mi nekako paše, uživam sa mojim anđelom, sad mi je baš zabavno kad je veća i sve kuži.
:shock: ubit ce vas apri :lol:
a ludi ste :ponosansmajlickojispadauovugrupu:
a ne,ne!!
mi cemo se od straha svi ritualno samoubiti prije nego sto ona OVO vidi!!!!!!! :shock:
ma neeece nas ubit
ipak smo razvili konstruktivnu i vrlo ozbiljnu konverzaciju koja je uvelike doprinijela nasem roditeljskom razvoju :lol:
Evo i mene nakon vrlo aktivnog dana. Čuda sam napravila po doma i nakuhavala, pekla kolače i sad ću na zasluženi odmor.
Apri će doći ljuta jer u Sarajevu zbog gospodina Gerea ne peku čevape! ;)
Pusa svima!
kako to mislis ne peku cevape :?
samo vas na brzinu pozdravljam, cure mi spavaju, MM se sprema..uskoro cu ga odbacit i onda vodim Andreu kod mojih na 2 dana! tipkamo se veceras :*
pa kaj već ide na onaj dugi put ?????
ja žderem čips (u punom smislu te riječi, trpam u usta, sve mi pada po tastaturi......)
da li su vaši klinci hodali na koljenima :? Vid je zadnjih dana počeo tako hodati i ako nastavi poslat ću ga pred Namu da prosi
Nataša, barem se vikendom naradiš :*
ivana s navrati nam češće
Evo i mene nakon 100 godina.
Počela sam raditi pa se uhodavamo. Riana još ne hoda ali je na turbo pogon pa je sva pažnja i slobodno vrijeme njeno.
Mirta, čestitam :D , baš sam se raznježila!!!
A da se i mi pohvalimo. Veceras je Jan valjda 4 puta prohodao sobu uzduz i poprijeko. Mi smo ostali malo :shock: jer je do sad hodao uz namjestaj i sam je napravio 2-3 koraka, ali ovo je bilo... Eh i kak smo mu pljeskali umirao je od smijeha. Sad nam krece svakodnevni aerobic.