Je li za Vinogradsku i dalje prolazi onaj popis koji je DOMINGO sastavila?
Printable View
Je li za Vinogradsku i dalje prolazi onaj popis koji je DOMINGO sastavila?
Da. Uzmi sve kaj ti treba i potrpaj u jedan kofer (manji po mogućnosti).
Kofer te čeka u predrađaoni nakon poroda.
Jedan? :? Ali mogu imati sa sobom na porodu i onu manju torbicu, zar ne? Mogu li ponijeti MP3 player?
možeš, meni torbicu doduše nisu dozvolili ali mm jesu (kakva glupost idemo na sito mjesto, ja ne mkogu a on može nosit stvari) a u njoj čuda, voda, mp3 koji nisam ni pogledalal, fotić, labelo, gumice za kosu, mobitel- ugašen, maramice...
i ne znam kakva je sada praksa ali ja sam nosila svoju piđamicu a samo na porodu i iza njega njihovu spavačicu (fala Bogu!) :D
isto mjesto a ne sito mjesto :lol: jesus, ne znam kaj ću s tim tipfelerima
Evo opet podizem temu, kakva je situacija u Vinogradskoj ovih dana po pitanju stvari u radjaoni?
U vinogradskoj je ovako bar bilo kod mene prije 10 dana. Treba ti rucnik gel za tusiranje kad ti daju klizmu da imas kod sebe.Kad dojdes u box nista ti ne treba osim vode i muza i strpljenja.
SD- prije dvije godine, imala sam oveći kofer, koji je skupa samnom išao i u box, mogla sam imat šta god sam htjela. E da imala sam i paket od 6x0.5 L Jane :D. Tri sam popila ja, a dvije doktor :D
Ja sam rodila u RI.
U radjaonu nisam ni stigla nista uzeti, tako da ustvari ni ne znam sto se smije (ako se smije), a sto ne.
Ali, prvi put sam si spremila ogrooomnuuu torbu za u sobu koju je MM dovukao, a onda su mi rekli da u sobi ostaje samo ono sto moze stati u onaj ormaric kraj kreveta (koji i nije bas velik). Tako da sam ono osnovno potrpala u ormaric, a MM je torbu odvukao doma.
Drugi put sam bila pametnija, pa sam uzela najosnovnije, a ostalo su mi po potrebi donosili za vrijeme posjeta.
Sada me smijeh ulovi kada se sjetim svoje prve torbetine za rodiliste :lol:
Na SD prije nepune 4 godine je torba isla samnom u box, nosila ju je sestra dok sam se ja za njom vukla u trudovima. Smjela sam imati i vodu i fotic ali je moj zbunjeni muz sve to ostavio u autu :roll:
I ja sam imala torbetinu a prica da mora stati u ormaric mi je bila apsurdna jer je ormaric stvarno malen i torbu sam drzala ispod kreveta. Ne samo ja nego sve cimerice. Svaki dan su nas upozoravali, svaki dan smo govorile da cemo ugurat stvari u ormaric i nikad nismo.
Sad ce torba biti jos veca s obzirom da moram nositi i pelene i sve sitnice za presvlacenje bebe. Il nek nabave vece ormarice il nek prestaju gnjavit.
A da Koksy,i ja sam pokusala torbu sakriti ispod kreveta, ali su me sestre odmah sprijecile u mom naumu :mrgreen:
Kao, sve treba biti uredno i cisto kada dolazi vizita, a torbe ispod kreveta narusavaju taj predivan estetski sklad u sobi :-P
Ma, gluposti!
Nego, malo sam znatizeljna, zasto ces morati nositi pelene i stvari za presvlacenje bebe sa sobom u rodiliste? Kod nas su sestre koristile njihove pelene, kreme i robicu dok smo bili u rodilistu.
u zadru se isto moraju donjeti svoje pelene i svoje maramice.
Ako netko može napisati neke novije info sa Merkura bila bih jako zahvalna! :) termin mi je idući tjedan pa molim čim prije :) hvaaaalaaaa
ja sam nosila minimum stvari za rodilište i sa tim malim kovčežićem (nosi se kao torba na ramenu) sam ušla u rađaonu. Stavili smo je u ugao iza stolice od mm-a. mm mi je samo jednom donio nove spavačice i još gača. Sve sam bez problema držala u ormariću.