Za Matiju i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Za Matiju i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bas sam se poveselila kad sam procitala dobre vijesti od jucer kad vidjeh ovo danas!!!
drzimo fige da sve bude ok i da vas puste doma,a matijici saljemo :* ozdravilice!!!!! :heart:
ajoj, ne opet.... vibramo da ste doma i da mali miš što prije ozdravi :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sutra počinjem raditi :cry:
Nitica :love: , a malom Matiji puno ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i da ćim prije ozdravi. Riana, bravo za hodanje i pusa malom braci.
Kod nas niš novo, vikend je prošao u trenu!
Larita samo hrabro u nove radne pobjede! I meni je bilo koma kad sam počinjala raditi ali navikneš se. Moraš!
evo malo se javljam od doma. F ima već 3 dana povišenu temp, danas je i povraćao i kroz sat vremena idemo kod pedice da vidimo šta je. Drž'te fige i malo vibri da je 'samo' prehlada!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za Matiju isto malo: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.S. pozdrav Zari -curici s najljepšim okicama :*
kovke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je samo prehlada :heart:
matiji jos vibri saljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
upala gornjih dišnih puteva, i malo su mu oke crvene pa je dobio kapi te početak upale uha pa je dobio amoxil. u ponedjeljak na kontrolu-tata uzima bolovanje :(
ajoj kovke bas mi je zao :(
a zasto ti ne mozes na bolovanje?
ljubi malog frana, do ponedeljka da ozdravi skroz!
:love:
jel ti moram objašnjavati -samo ću reć-privatnik
Fran i Matija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam brzo ozdrave
imamo novu rijec "beba" malo me iznenadilo jer nije bas cesto u drustvu malih beba, uglavnom su svi klinci vise Brunini vrsnjaci i najnovija fora je bacanje smeca, sve sto nadje na podu (a nisu igracke) odnese u kuhinju otvori ormaric i baci u kos za smece
i danas smo posudili tri slikovnice u knjiznici, istina B je birao a T trcao medju redovima
siroti Fran, kaj misliš da je to pokupio u jasicama???
a joj,sve mali bubani oko nas!! :cry:
i nika od danas navecer ima malo zastopan nos i to ju izgleda dosta smeta,pa place,a ona jos ne ide u jaslice i vec 3 tjedna pijemo propolbaby za imunitet!!
kak je nasa draga trudnica i ujedno nova miss ljetnih beba od kad nas je loona napustila??
samo da jos napisem da smo u nedjelju bili u trakoscanu i toplo preporucam svima!!bilo nam je prekrasno!!
navodno je vec od sutra pogorsanje vremena!! :(
da se mene pita,kod nas bi se izmjenjivali samo proljece i ljeto!! 8)
ej ministrice dugo te nema!!!!!
pa zar i Niku lovi, možda da joj više kapaš nos pa će sve proći. Vid je prije nekoliko dana imao cureći nos ali se ništa iz toga nije razvilo (mada mu nisam mogla puno kapati jer bi mi odgrizao ruku s 3/8 zuba)
trudnica je ja OK (pamtim i bolje dane) zapravo sam sama s Vidom jer mm radi po cijele dane (još ga nema doma) :(
umorna sam.... ali sve u svemu je OK s obzirom da sam trudna.
Sutra valjda dobivamo plin, ulica je asfaltirana - vraćam se u život ali s manje snage
ajme koliko bubanih beba.
ljudi sad je pol 10 a Andrea jos spava, ovo je cudo i ne znam dal da ju idem buditi ili ne,
Inace mi smo svi dobro, blizi nam se dan D pa smo malo uznemireni, pogotovo ja.
Puno pusa svima, Nitice i Kovke drzite se!
Jutro cure, da se i ja malo javim, cisto da se zna da sam tu:)
~~~~~~~~ za Frana i Matiju :heart: , a svima ostalima :*
Fran, Matija, Nika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
ozdravite brzo! Puno pozdrava ostalima! ( I mi obožavamo bacati stvari u smeće pa sam tako ja ostala bez najlonki ).
Curke napokon da se ja javim sa dobrim vijestima. Matija je danas bolje i ne trebamo ići u dnevnu bolnicu!!!!! Ne moram vam niti pisati koliko sam sretna. Nije još ozdravio, terapiju ćemo primati još 20 dana, ali smo doooomeka. Ova dva tjedna su me skroz ispatila, izgubila sam nekoliko kila i sve mi je preveliko, a mogu si misliti kako je bilo mom mišiću. Nadam se da će sve uskoro zaboraviti i ponovno uživati u djetinjstvu.
Kovke znam kak ti je kad ne možeš ići na bolovanje. Ja srećom u ovoj firmi imam razumnu šeficu, koja i sama ima troje djece, ali mislim da joj neće biti drago kad skuži da uz ova dva tjedna koliko sam već doma, ostajem još najmanje dva. A ko zna kak će opet biti kada krenemo ponovno u jaslice.
Pusa od mene i malog princa. Nadam se da ćemo se uskoro opet redovito tipkati, a sada se idemo puno, puno maziti.
:love: :*
Super za Matiju :D
Matija :*
Fran i Nika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mirta- super za radove, jos malo pa gotovo
danas u setnji sam se skuhala (u majici bez rukava) i nemam nista protiv da ovo toplo vrijeme jos potraje, ja bi ko bucka samo proljece i ljeto
i izgleda da je Teo poceo vise jesti, danas ribu, cak je trazio jos
Dobro jutro!
Evo, mi noćas imali mirnu noć, nije puno kašljao, čak sam se uspjela i ja naspavati :) . Di nam je Ivonna, ovih dana i zašto nam Yavanna već ne dođe jednom?
Trudnice, kaj ima novog kod tebe?
Bucka, kak je na poslu, jel radiš kaj?
Kli-jesi usamljena, pusa tebi i Noviju?!
Svi ostali, najte se ljutit ako vas nisam prozvala, ali zato vam evo jedna veeeelika puuuuusaaaa
neću ni pričati kaj ima kod mene - mogli smo se svi potrovati plinom u protekele tri godine jer idioti koji su nam montirali bojler nisu stavili neki "prsten" a ovlašteni servis koji je plinski bojler puštao u pogon uopće nije testirao bojler kao spada.
Bitno je da smo svima platili. Luda sam ko' ...... najradije bih ih sve tužila ali nemam pojma komu.
:evil:
Sorry, morala sam se negdje izjadati
puse svima
Bravo za Frana i Matiju :D . Jao Mirta ja sam zbog toga svaku zimu u panici. Dimnjačari tvrde da oni s protočnim bojlerom nemaju niš već da ga trebaju održavati oni koji su ga postavili. A oni pak tvrde da nema straha, ukoliko plin curi on će se sam isključiti. Ne daj Bože da to moramo provjeriti!
nama je curilo prije bojlera :evil:Citiraj:
mamaineven prvotno napisa
radije provjeri, plinara ima neki uređaj koji pišti čim osjeti plin - kod nas je ta spravica vrištala!!!!!!!!!!!!!!
kovke :heart:
e a da li ste franu radili krvnu sliku?
jer novi je imao neki virus kad je imao 10 meseci i grlo mu je bilo upaljeno + nam je doktorka rekla da ima "pocetak upale uha", pa me je to bas podsetilo na f-a.
bio je naravno samo virus, samo sto je malo duze trajalo (5-6 dana).
mi smo naravno usamljeni, ali sutra popodne idemo kod tate!
malo se smirila situacija sa njegovom civilnom, ne mora da ostaje do 3, p aima malo vise vremena, ali mu je sad frka na poslu, pa nam dodje na isto.
dobra vest je da smo nasli novi stan, a losa da smo i dalje podstanari, ali sad ce nam stan biti barem veci i na boljoj lokaciji, a imacemo i adsl!
novi je shvatio sta su mesec i zvezde i kad padne mrak uredno nas podseca da su gore na nebu :saint:
i moze da se penje sam, bez pridrzavanja uz malo "plice" stepenice.
pozdravljam sveee!
Ne, a ja nadobudno stavila onu vrećicu i nakon 2,5 sata suha, i onda se ukakao, ali nije piškio, i stavili drugu i ništa-frajer jednostavno neće piškiti u vrećicu :lol:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
Ali nije dokica ni planirala raditi nalaze urina niti krvi-jel trebala :?
pa naravno da je trebala!
nego vam fino dala antibiotik!
mi ako oni nece odemo privatno da ga bocnu iz prsta, pa vidis leukocite i ne uzimas antibiotik (ako ne treba).
a i mi smo imali iste nadobudne avanture sa kesicom :lol:
ljubi frana!
:x , pa ja ću popi....
još je naglasila da mu inače zbog dišnih puteva naravno ne bi dala antibotik, ali pošto mu je uho crveno (nisam sigurna šta je točno rekla), jel može uho bit crveno :oops: i dosta je pregledavala s onim otoskopom ilikakosevećzove i rekla da mu je zbog uha bolje dati
a i imao je tempicu povišenu i visoku 3 dana-
Kovke :/
Ljubi malog slatkisa. Ja sam nekako u zadnje vrijeme odlucila da cu s curama vise po svom instinktu nego po doktorima od kojih ionako svaki prica svoju pricu.
Nema me bas puno, iskreno, stvarno ne stignem na net, virnem malo ako mi bas nesto treba, ali Meri je sad puno aktivnija, Andrea trazi svoje, pa sam sad na tome da pogledam sta mi treba i onda doslovce ugasim kompjuter dok obje ne zaspu, i onda si jos dam malo oduska ovako navecer.
Svima puno pozdrava od nas i drzite nam se.
BTW , jel netko cijepio/planira cijepiti protiv hepatitisa?
kako vi zalijepite te vrećice? ja Noi stavim ali njoj ništa ne ostane unutra,sve izađe okolo vrećice? :oops:
kovke :/
ivonna - Vid je cjepljen protiv hepatitisa
la11 - hm, nisam nikada to radila ali pretpostavljam da je kod dečki to lakše izvesti
la11, nasi su decaci pa nam je lakse.
kovke, bas to za crveno uvo je i nama rekla pedijatrica tada, ali nemoj se sada gristi, a sledeci put proveri leukocite pre davanja antibiotika.
isto tako nam je i kad smo za prvi rodjendan imali virozu jedna matora baba od zamene rekla da pijemo antibiotik jer "on nece uspeti da iskaslje slajm, pa preventive radi".
ja sam samo bacila recept u djubre.
neki lekari su jednostavno skloni davanju antibiotika.
bitno da nam je fran dobro. :heart:
diz mirta :shock:
ivonna, cekam pp
kovke, bitno da je fran dobro
kli_kli, svida mi se tvoje rezonovanje :)
pozdrav svima ostalima
inače i ja nisam dala Franu antibiotik iako mi ga pedica prepiala za prehladu predzadnji put, ali s ovim se nisam htjela kockati jer ne znam
da, sad mi je žao što bar krvce nismo vadili, ali u tom trenu sam bila sretna jer ga neće pikat :/
e da mirta, zaboravih na ovu tvoju nesreću-ušokirala si me jer nama isto više dimnjačar niti ne dolazi u stan otkad smo uveli grijanje na protočni bojler :shock:
Evo i mene!
Pusa svim bubanima i nebubanima.
Vratili se sa puta, tati i Leni je bilo super, stalno su šetali - ma baš su uživali. Vrijeme je bilo super, malo vjetrovito.
Leni nešto curi nosić i malo kašlje a jučer i jutros ima osip po cijelom tijelu - nadamo se da je samo reakcija na MoPaRu. Hoda na veliko, sama se digne i piči po stanu. U hotelu joj je bilo super, sve novo, sve na dohvat ruke. Spuštala se niz tobogan i izbezumila se. Počela se penjati na niže prepreke, s kreveta se spušta k'o velika i više nema puno maženja na krevetu jer zbriše čim joj se ukaže prilika.
Pusa posebna malom Tiji :*
znam,ali ja joj nikako ne mogu zalijepiti kako treba?Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
a koliko vrijedi uputnica za vadit krv i odnijeti mokraću?
Mali princ ljubi Lenu :*Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
ista stvar se dogodila nama prije par godina!!!Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
srecom sto smo relativno brzo skuzili!!! :/