Ljekarna Barulek, Križnog Puta 84 (2913374)Citiraj:
dinosaur prvotno napisa
Printable View
Ljekarna Barulek, Križnog Puta 84 (2913374)Citiraj:
dinosaur prvotno napisa
Bokić draga, jel mi možeš malo pojasniti gdje je ta ljekarna, ja sam ti blizu Branimirove tj. Bille, hvala :*Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Jesi li ti naručila pa su te zvali, mislim imaju li u slobodnoj prodaji ili će prodati samo naručenima. Ovi naši nas još nisu zvali pa bi prošetala do Križnog Puta, djeluje mi poznato a nisam sigurna
Križnog puta je sjevernood Avenije Dubrava i Hrvatskog proljeća, (i paralelno) a ljekarna se nalazi tamo gdje ulica u kojoj je pošta (Klekovečka, mislim) izlazi na Križnog puta. (pogledaj karteGradova.com)
mogu ti javiti imaju li samo za one koji su naručili, idem danas oko 3
Priorix stigao - jutros sam cijepila svoga bebača,ali sam priorix uzela direktno kod pedijatrice i platila 200 kn. Mislim da je u apoteci 130 ili 150kn.
Yasmin, javi, thanks :*
Zvala žena iz ljekarne, stigao i kod njih Priorix, juhu
kod Sabola su mi rekli da oni ne cijepe prije 16 mjeseciCitiraj:
miha prvotno napisa
Nika je danas 17 mjeseci i mi ćemo se sada naručiti
Naša pedica je dobila cjepivo, tako da bi ga trebali imati i ostali pedijatri. I ljekarne.
eto ti ga na... pa sad znaj...Citiraj:
daddycool prvotno napisa
a malo OT, jel zna tko kad ide 4. doza 5u1? jel ovisi o tome kad je treća primljena ili o starosti djeteta?
ovisi o trecoj dozi. godinu dana nakon trece doze bi trebala bit cetvrta doz.a
godinu dana nakon trece, mi smo to vec obavili, a u vezi Priorixa, meni je pedijatar rekao nakon malo zesce rasprave, da nije frka da ga stignemo cijepiti onako uz put kad stigne cjepivo. A BC sad ima 17 mjeseci, a ako nisi promjenila pedijatra imamo onda istog. inace sam ih danas zvala stigao im je u ordinaciju, imaju ga dovoljno.Citiraj:
a malo OT, jel zna tko kad ide 4. doza 5u1? jel ovisi o tome kad je treća primljena ili o starosti djeteta?
evo i ja sam danas pohitao do pedijatrice i vele mi da su danas dobili naručene doze. naručili smo se za 8.2.
Rezervirali smo Priorix u apoteci za sljedeći tjedan (130 kn- ljekarna u Sesvetama, Sesvetska cesta), a u drugoj apoteci su nam rekli oko 50 eura- možete li to vjerovati? Zamalo smo kupili u toj drugoj, ali na sreću, na vrijeme smo saznali za razliku.
U međuvremenu je do mene došla informacija da je cijela fama oko Priorixa čisti marketinški trik i da je MoPaRu jedno od najboljih cjepiva u Europi. :? Informacija je potekla od stanovitog doktora, koji radi za jednog od glavnih dobavljača lijekova.
Ipak smo se odlučili za Priorix, ali takve kontradiktorne informacije me svakim danom sve više zbunjuju.
Koji su vaši glavni razlozi za Priorix a protiv MoPaRu-a?
nije marketinški trik
imam info direktno od jednog pedijatra kako je u njegovoj praksi pojava neželjenih nuspojava kod moparu-a znatno učestalija nego što se navodi u statistici (čak do 3%) i čovjek mi je bez ikakvog osobnog interesa (jer nije naš pedijatar) rekao da on svoj dijete rađe ne bi cijepio nego ga cijepio s moparu-om.
Hvala, Daddy!
I naša pedijatrica kaže da je od moparu imala u zadnje vrijeme 5 takvih reakcija i da više ne želi cijepiti s tim cjepivom nego moli roditelje da kupe Priorix
ne znam kakva je situacija u dugom selu, ali priorix je stigao u ambulante. ja sam Roka danas cijepila bez ikakve najave (150kn)Citiraj:
Linda prvotno napisa
Mi se cijepili jucer. 126 kuna u apoteci.
Sorry cure, ali nisu mi jasne te cijene.
Pedijatrica nam je rekla 400 kn, neki kažu oko 120 kn, neki 200 ???!!!U čemu je fora?
koliko ja znam oko 400kn je cijena 5u1...
Razlika od 126 do 150 je vjerojatno od apoteke do ordinacije, to cesto na zalost cujem.
A ovo 400 kn ne kuzim, osim da ti je to cijena za 5 u 1, sto pak nema nikakve veze s ovim cjepivom.
Ma, ne, Miha, nego Priorix! Baš sam to i napisala u prvom postu- skoro sam kupila taj za 400 kn u D. Selu. Srećom, saznala sam da ga ima i u Sesvetama i da je tamo oko 130 kn. Nevjerojatno!!! Još su se ovi u D. Selu naljutili kad sam im otkazala rezervaciju- 300 kuna razlike je ipak too much!
Jedina razlika je u tome što su ovaj za 400 kuna naručili izvana samo za nas, a ovaj za 130 je došao u ljekarnu redovnim putem. Ipak mi je neshvatljiva tolika razlika u cijeni.
pa upravo to ti je razlogCitiraj:
Linda prvotno napisa
jer su ga oni sami uvozili a ovaj drugi je došao preko veledrogerije
pod zidom si isto mogao naručiti priorix iz njemačke i koštao je 400 kn (dok ga i tamo nije nestalo).
mi se danas cijepili priorixom u dz i platili 200 kn.
Da se zahvalim. Iskoristila sam ovu preporuku i poslala tamo na cijepljenje svoje prijatelje, strance. Razlog: neka cjepiva koja su im trebala za njihovu bebu nisu registrirana u Hrvatskoj, a u Sloveniji jesu. Tamo su sve obavili i imaju samo rijeci pohvale za doktora.Citiraj:
ivonna prvotno napisa