ivonna i novi zna da kaze mamun!
puse svima!
Printable View
ivonna i novi zna da kaze mamun!
puse svima!
Pozdrav ljetnim bebama i mamama :*
Lina kaze mamune:)) ne obraca se nikome sa majmune,
nego onako,majmun ali iz milja mamune:))
I ja žicam Einsteine već mjesecima. Tko mi posudi da ih jel'te spr.....?
i mi smo za drženje, ali ovisi nam sve o terminima je mm ide 3.11 na lapor. operaciju koljen apa je taj vikend u banani pa će i Vid možda naučiti reći mamun
:lol:
Hoćete slijedeći vikend?
jedan dan smo na rođendanu ali još ne znamo koji :/ ,
nek' većina odluči jer ovako se nikada nećemo skupiti
Ajmo onda prijedloge na sunce.
Da ne čekamo predugo jer će nam uskoro snijeg pa onda ništa od konjića, tobogana i dolaska u Zaprešić bez zimskih guma ;)
moze i meni?Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Ivonna- kakvu pidjamicu trazis?
ja imam Numbers Nursery i On the Farm i jelte nema problema sp.... vam ih :mrgreen:
Veronik, ma trazila sam onu sa stopalima za zimu, jel Andrea carape uvijek skine (a ko ne bi, samo ja cudakinja spavam u carapama) :roll:
moze moze!
Evo ti jedna :*
ivonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi ja sam tu
A kad ih ti fino dobijes i spr..... onda cu ja tebe zicati da spr... i meni i posaljes mi postom :saint: (ja cu platit postarinu ;) )Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
idem mozda u subotu u Babycentar u Slo pa da ti tamo pogledam?Citiraj:
ivonna prvotno napisa
i ja ponekad po zimi spavam u carapama :P
Ivonna, dogovoreno. Leki, dogovoreno.
Mirta, Veronika vama :*
Nećete dobiti kolače ak se ne dogovorimo za kavu, tralalalala...
Ivonna, mi imamo one iz Coopa ali su dosta tanke. A u Vrapču, dućan Pamigo ima lijepe pidžamice, super materijal, domaća proizvodnja (inače je to dućan sa metražom ali imaju nekoga tko im šiva pidžame). Jedino što su bez stopala, u dva dijela. A mi onda obučemo čarapice i sve 5.
jesam već napisala al ću opet- U NAMI NA TRGU IMA S čarapicama veliki brojevi i dođu 60tak kunića 8)
E i to sam htjela napisati - Kovke rekla u Nami!
:P
Kako je Fran? Krenuo u jaslice?
meni je nama na trgu ko amerika daleko :cry:
Mirta :* tebi i bebici i velkoj bebici
Svima ostalima pozdrav, ne stignem bas puno biti na netu, ali mislim na vas.
Za BE samo javite kad cete navratiti po njih da ih stignem s... :mrgreen:
Ajde javi se kad ćeš dolaziti do centra (Zaprešića, naravno) pa se nađemo.
Ni kolači ne pomažu da vas nagovorim za kavu :(
Sorry, Ivonna, baš sam prasica. Javi kad spr... pa se ja zaletim po to. :*
mi imamo 3 einsteina!!
mozete ih doci gledati kod nas!!
ja sam pravnik pa kod mene nelegalno presnimavanje nikada i nikako ne dolazi u obzir!! :mrgreen:
koja ti imas Bucka? Ja sam pobornik tih crtica, a i Andrea ih bas voli (iako ne koliko voli Najslabiju kariku :roll: )
Bit ce i kod mene jos pokoji ali tek kad prodje ovaj mjesec :mrgreen:
MN, jucer sma bila s Andreom u konzumu, to je bilo katastrofa, Em sto je jadnica pala iz kolica, em sto se Meri doma s tatom cijelo vrijeme plakala..Najbolje ipak da ti skocis do mene :saint:
čini mi se da Vida hvata viroza :(
(zna li netko koliko traje inkubacija? )
vangogh, newton i beethoven ako se ne varamCitiraj:
ivonna prvotno napisa
imamo još neke ali koje možemo gledati samo na kompu
ovih dana je hit slušanje baby Elvisa :lol:
ja nemam blagog pojma kolko traje inkubacija!!
ps.nika je predvecer bila kod mojih i tek naknadno saznam da mi je brat malo prehladjen!
ak nekaj pokupi-ubit cu se!! :/
evo mene da podjelim s vama svoju sramotu.
Andrea se vec par noci onako budi u polusnu po nekoliko puta i pocne jecati, i to je uglavnom zato sto spava u vrecu, pa se ne moze okrenuti, nekako se umota i zaglavi. Onda se ja dignem pa ju okrenem, dam dudu i sve pet. Nocas se tak probudila oko ponoci, i samo sam ju okrenula i vratila se u krevet. U 2 sata je pocela vristati. Ja dodjem, ona lezi na ledjima duda u ustima.
Naravno, probudila je i Meri koja inace spava do 5-6 i sad i ona place. Andreu pomazim, objasnim kako je mrak i kako sve mede i zeke i ostala stvorenja koja se nalaze oko nje u krevetu spavaju i izidjem van. Na 10 sekundi se umirila i onda opet vristanje.
A u nasoj sobi Meri vristi. I onda sam umirivala Meri, a oba nece nego dojiti, i dam joj ciku i sve pet. DOji 10 minuta i zaspi a Andrea place i place.
Ja vec sizim i mislim si nek place vec mi je dosta svaku noc setati se 10x nek se vec jednom navikne na tu vrecu, ali onda se ipak dignem i odem k njoj i primim ju. Sjednem na pod i drzim ju, ona suti i tuzno me gleda i mazi rukicom po kosi. Ja opet objasnjavam kako svi spavaju bla bla, i onda se ona tako strahovito jako podrigne da sam se ja preplasila. Kad ono podriganac SMRDI PO CEVAPIMA!
Isuse Kriste skoro sam ispalila MMa iz topa. Naravno, jeli smo za rucak cevape i ona je oblijetala oko njega i on joj dao pol cevapa koje je potamanila u sekundi i trazila jos.
Nju je to valjda tako jako mucilo da je plakala ko kisna godina, a ja koza (u nocnom bunilu umorna ko pas) mislim si nek place :(
Nisam nikada ni Andreu ni Meri po noci pustala da placu, i sinoc kad se ona umirila (nakon sto je podrignula) obecala sam sebi da se to vise nikad nece dogoditi, jer ako dijete place, sigurno ga nesto muci a ja sam ta koju ona treba da joj pomogne.
:(
Joj Ivonna znam kako ti je. Tako i mene N. po noći zna izluditi pa ga pustim da malo plače a poslije imam grižnju savjesti tjednima. I moji bi mu sve dali da jede ali ja poludim pa se onda kao neče zamjeriti. Inače ja sam vam sva zbunjena. Jučer sam bila kod pedijatrice i rekla mi je da mu izvadimo krv za željezo, i da ga onda dođemo docjepiti ( ono polio i još nešto). Jeste vi to već radili? A za TBC ( nema uopče ožiljak ) mi je rekla da se po novom više ne docjepljuje! A ja znam da su se svi docjepljivali kojima se nije vidjelo! Pošto je alergičan nemože ga cjepiti za Mo-pa-ru ali ako mu ne prođe onda će ga cjepiti sa nečim drugim što nije na bazi jaja, ali za mumps neće. Kakvo je pak to cjepivo, zna li netko? Sorry kaj sam oduljila.
Ivonna :* , i mi smo samo ljudi.
Pusa i svim bubanima.
Mamaineven ne znam za drugo cijepivo, mi smo se i docjepljivali (prije par mjeseci) i dobili MoPaRu. Baš danas u Vjesniku ima članak o našim cjepivima i reakcijama.
Ja dosadna, zadnji put pitam za druženje? Tko, kad?
Još sam zabravila nekaj pitati. Dali im vi opet dajete D vitamin. Meni je rekla 4 kapi na dan šta je po meni puno previše. Kolko vi dajete? :* svim bebama i mamama ( i naravno tatama ).
ja ne dajem d vitamin, niti sam ga ikad davala.
to sam vas zaboravila pitati...
jesu vase bebice ljubomorne? Naime, kad god se ja i MM cmoknemo, ili naslonomo jedno na drugo ili zagrlimo, Andrea pocne rezati i odgurivati nas jedno od drugog :? Mi joj pokusavamo objasnit da se mama i tata vole i da nju jako vole, i bla bla, ali ona organski ne moze smislit da se mi priblizimo jedno drugom (valjda dijete ne zeli da mama odmah rodi jos koju seku/bracu)
I vec neko vrijeme jako puno sara bojicama. Jutros joj je dosla kemijska pod ruku i vec imam po kaucu...sakrivajte sve kemijske..kod mene jedino bojice i obicne olovke dolaze u obzir, to se da obrisat :mrgreen:
MN i Veronik, danas idem kupit prazne CDe pa cu to napravit veceras.
A ja sam uvijek za kavu, mozemo opet kod mene :mrgreen:
Zapravo, MM ide za 15ak dana, pa cemo vjerojatno dotada koristiti svaki slobodan trenutak za obiteljsko druzenje, a poslije toga cu valjda molit boga da me netko pozove na kavu :(
evo nas, šmrkavi i kišljavi
noć je bila koma ali mm je bio od akcije ja sam isto u nekom fuj stanju.
opadaju nam sve aktivnosti za vikend
Pusa ozdravilica Vidu! :*
F već 3. noć za redom je prespavao! I jutros u jaslicama nije plakao, već je samo složio onu tužnu facicu, ali još uvijek nam ostaje problem-boji se djece, još imaju malog hahara koji čak zna gristi djecu pa se problem pogoršava, ili stagnira, ali nikako ne ide na bolje :(
Pozdrav Eni, vidim da nas škica! :*
A pusa i Vidu.
Hvala Ivonna, čujemo se.
nika nije ljubomorna!!dapace!kad se daddy&ja poljubimo-njoj je to fora pa se smije!! :heart:
sto se tice druzenja-mi ne mozemo 2 vikend jer daddy radi!! :/
Tako i Lena reagira, samo nas zaljubljeno gleda... Ili u čudu jer to sve rijeđe radimo :(
A tko zna kako će reagirati za koji mjesec...
Pusa Vidu da sto pre prodje!
Kovke bravo za spavanje!
Novi spaja mm-ovu i moju glavu da se poljubimo, a kad to cinimo bez njegovog nagovora (:) ) ne smeta mu uopste.
Kovke, i novi ne obozava bas drugu decu, narocito ne njegov uzrast, a posebno ne ako ta deca vriste. U sustini, mrzi vriztanje.
Izbile su mu 2 trojke, ali samo malo, a donje su isto nabubrene, pa nas sad ocekuje bolni period.
On bas puno prica sada, sve lepo razgovaramo, i sto mi je najbolje, sasvim se sluzi sa da i ne. Sad mozemo potpuno da se pouzdamo kad kaze da da je to potvrda.
Poceo je vise da jede za stolom, sklonila sam mu posluzavnik sa hranilice, pa je podvucem pod sto i onda klopa sa nama i to mu je super.
I jos nesto - interesuje se za slova. Kad god vidi nesto napisano trazi da mu slovkam i to ga prosto odusevljava!!
A sike mi svaki puta kad ih vidi "prebroji" sa "en da"!
Jednom nam tako pokazuje avion i mi kao ok, navikli smo, ali on ponovo pokazuje u nebo i vice "da da", ja pogledam gore kad - dva aviona (jovjon-a)!
Puse svima!