kakva predstava je sutra u profilu ?!
ja sam isto mislila možda ići, al sam zaboravila nazvat dal ima šta :roll:
Printable View
kakva predstava je sutra u profilu ?!
ja sam isto mislila možda ići, al sam zaboravila nazvat dal ima šta :roll:
Nekakav mačić. Pospan, preplašen, štoliveć...? 8) . Nama nije bitno.
super, možda stignemo do 11 :D
familyCitiraj:
tweety prvotno napisa
jeee, interliber! :D
svim izletnicima želim dobar provod, mi ovaj vikend idemo laganijim tempom jer je andrej zadnjih dana umoran, nervozan i nikako se naspavati. i baš mu je pasalo jutros biti doma, igrati se, kuhati...
a i vrijeme je :(
Bilo nam je OK u Dva potoka.
F je zezao s jadnim toboganom, jedva se dao natjerati gledat životinje, al je poslije bio ful veselo. Čupao je travu i bacao je kokošima i guskama, mazio je kobilu koja mu je lizala ruku, šizio je od veselja za pesekom kojega gazda jadnog drži s kokošima (hranio ga je ostacima našeg ručka, pesek se najeo krmića i ćevapa)...
Koza ga je glavom srušila na zemlju i još ga zgrabila za kapuljaču da ga podigne s trave. Totalni show :lol: :lol: :lol:
Od uzbuđenja se danas nisam ni sjetila izvaditi aparat iz torbe i pofotkati.
Koza i dobrohotni pa zbunjeni Fabić nam je play of the day.
Sunce, baš super što ste se tako proveli...
Mi smo danas imali uobičajen vikend s radovima u kući. Jedva čekam da više završimo s tim radovima jer već lagano šizim.
Od večeras mi je i Dora šmrkava...izgleda da me čeka luda noć :(
:* ozdravilica curkama i tebi :* izdržilica, Spooky!
Kako je F stalno bio prehlađen i mrzio lijekove, primijenila sam mamma san taktiku o zabranjenom voću :heart: . Pedijatar nam je prije sugerirao sirup za jačanje imuniteta s echinaceom, F ga nikad nije ni htio okusiti.
Otkad je sirup 'zabranjen', svaki dan kusa po tri žličice, pa se nadam da neće bar 2 tjedna nešto pokupiti.
Ja se nekako dvoumim oko sirupa jer je dosada bila super zdrava, a krvna slikica joj je za poželjeti...
Vidjet ću kako će biti sada kada je krenula u vrtić pa ako bude svaki čas boležljiva, kupit ću joj sirup.
Meni je sada bed to što i Dora pokupi boleštine ...hm, možda će joj biti onda lakše kad krene u jaslice...tko to zna...
Spooky, Pia je prelijepaaa. Gledaj je sad na ovoj slici u avataru.. Kako ima njezno lice... Dora je med, ali jos bebica. Za koji mjesec tek ce imati ono "formiranu" facu. Ja Samija ne mogu poznati kada gledam one fotke od prije 3-4 mjeseca :mrgreen:
He,he, ova slika je i slikana prije 3-4 mj. , ali upravu si , Dora još uvijek ima bebastu facu... :)Citiraj:
snorki prvotno napisa
btw, Snorki, daj stavi neku slikicu u avatar...
meni nekoliko puta nije uspjelo stavljanje fotke u avatar, tako da sam davno odustala...
pa bolje ništa nego križić
i tu ne mislim križić u smislu vjere nego ovaj crveni na bijeloj pozadini
Samo da napišem da je Pia danas ipak išla u vrtić...milila je ona da će ići jučer pa kad je skužila da će ostati doma, plač i suze...Miš moj pa ne može u vrtić u nedjelju...
Danas sam se rastopila do kraja kada sam slučajno ugledala Pijinu slikicu kako mjesi tijesto s kuharskom kapicom na glavi...teta me gleda, a meni suze u očima :saint:
Nadam se da ste se svi dooobrooo proveli ovaj vikend!!! :) Mi, jesmo...Lovro obožava vožnju autobusom :roll: i Bundek...bili smo jučer.
U subotu u gradu kafenisali smo sa Dille i frčkicom Ivanom, pa sreli Čoksu i preslatku ptičicu...puno puno doživljaja! :D
Jučer na Bundeku, Čoksa je prisustvovala definitivnom prvom javnom Lovrinom tartumu...onako umoran, izmoren nije htio doma, i kad sam ga digla, zgrabio mi je prstima oko... :shock: Smirili smo se brzo, kasnije mi je rekao: "Mama, opjosti!" ali.... :roll:
Uglavnom, danas nismo u vrtiću. Nos. Sutra - prekosutra krećemo definitivno (bila sam na dogovoru sa tetama).
I kad Lovru pitaš, a tko si ti? On odgovora: Lovlo Bucic, Zecic. (grupa Zečići) :mrgreen:
I ne smijem zaboraviti:
Spooky, cure su ti predivne! A Pia je prava ljepotica! :love:
Sunce, nacerila sam se Fabiću i kozama, a odvalila na zabranjni sirup!!! :lol:
Snorki, daj stavi avatar!
Ajvica, pusa malom mišeku!!
Di si Aneeeek?????
Tweety, piši o Vihoru!
I Maria, pusaj genijalca!
:*
evo vrtićkih pusa za bucica zecica i piu-kuharicu :*
žao mi je da smo propustili vihor, ali odluka da ostanemo doma bila je pun pogodak. imamo neku fazu noćnih buđenja, gaćopiškenja... skužili smo da mu falimo, pogotovo mama. nije ni čudo kad smo tako malo zajedno... jako mu se sviđalo biti doma, maziti se i igrati (nove puzzle s brojevima, mrak su!). jutros je čak plakao kad sam odlazila od bake (ok, zaboravio me čim je ugledao kestene :roll: ).
popodne smo bili u pionircu iliti gradu mladih, krasna šetnjica kroz šumu a na kraju parkić...
cure moje, MM-u i meni je na godišnjem pala genijalna ideja za jedan projekt na pamet; i sve su nam se kockice posložile, ali SVE, i ta ideja će postati slijedeće ljeto stvarnost, i ja još ne mogu vjerovati!!!!
a ideja uključuje more, sunce, ples....ah, divota :D :D
na prezentaciji tog projekta sam radila zadnjih dana i nisam mogla mrdnuti, ali sve je prošlo fantastično i sad su nam sva vrata otvorena za dalje, a i može se malo više forumirati :mrgreen:
kod nas inače sve 5, svi zdravi i živahni, vid je i dalje u vitezovima, patuljcima, gusarima i princezama, i samo hoće glumiti i glumiti, a MM i ja premoreni od te glume ko da se pripremamo sa dramsku akademiju :mrgreen:
on si je ko pravi teenager polijepio po sobi neke sličice i postere ;i to "cars" /crtić/ i "gusari s kariba" :roll: koji apsolutno obožava, iako naravno nije gledao film, ali taj plakat i likovi i gusari ga strašno privlače, i stalno moramo o njima pričati..
ja se jučer ofarbala i neplanirano ispala crnka /umjesto brineta/; ali dijete je zadovoljno i očarano reklo da sam sad snjeguljica :heart:
žao mi je što smo jučer propustili vihor kup na ribnjaku, ali uopće nisam bila u toku s događanjima, i vid i MM su na kraju otišli tamo - ali prekasno :/
čujem da je bilo super, i da su se svi okitili medaljama, a ZPD-iće su predstavljali časno fran tweetyić i lovro cvrčkić, naši prekaljeni sportaši.
Anek, đizuskrajst...odmah me upišite u projekt!!! To je sve ono kaj hoću!!! (a o čemu se radi u projektu? krepat ću od znatiželje!)
I pusa gusaru Vidu!! :*
Marija, da Fiona radi takve Mikije, ne samo da bih ih lijepila na ormar, nego bih dala napraviti billboarde s njezinim crtežima. :mrgreen: Ona samo žrvlja-mrlja, više je konceptualna umjetnica. :mrgreen: Jako lijepo radi s kolažom, a od četrnaestero djece iz grupe samo tri jesenska rada su izabrana za pano u hodniku i njezin je jedan od njih. Ah, kako sam ponosna! Radili su tako da polože lišće na papir, pa spužvicom umočenom u akvarel jesenskih boja (zeleno-smeđe-tamnocrveno) izvuku obrise listova. Skroz zgodno.
Anek, super za projekt, daj još riječ-dvije, odlično zvuči (da, da, more, sunce, još samo kad bih znala plesati...)
Mali gusar-vitez-prince je za deset. Inače, i ja sam na isti način ispala neplanirana crnka, ali nije mi žao.
mamma san, Lovro-zečić je super, odvaila sam. Držim fige da nosić do sutra bude kako treba. :*
Mi smo jučer bili u zoološkom vrtu. Sa sramom smo ustanovili da nismo bili već godinu dana (iako je Fiona bila s bakom i didom u Zg), pa smo otišli. I znate što? Dijete mi zna prepoznati sve životinje, ali je prilično nezainteresirano za njih. Više joj se sviđaju oni šareni psi-mačke-lavovi u koje se ubacuju kovanice, pa se klinci ljuljaju. Bili smo i u dijelu s domaćim životinjama koje se mogu maziti i skužila sam da se malena boji dodirnuti kozlića! Trebalo joj je dobrih pet minuta da se opusti i samo ga malo dotakne. Zatim je izjavila da joj je dosta i otišla na tobogan, ali smo je nakon pola sata igre u parku uspjeli uvjeriti da tobogan ima svaki dan, a životinje ne i na tu foru smo obišli ostatak zoo-a.
Smijem vam se malo žaliti? Flora mi je do te mjere rasturila bradavicu da ju je raskrvarila! Jučer nakon podoja je imala skroz krvavu bradicu, užas. Neću vam pisati što je bilo dalje, samo ću reći da booooli!
jooj, ljudi, ja pratim ali ne stignem previše pisati.
Iako nas Apri ogovara na oriđiđi topicu, cvrčka,njm i ja smo se baš lijepo zabavili i natrčali na Vihoru. Medalja, bonbon i balon - ne prestaje se pričati o tome. Kako kod kuće tako i u vrtiću.
Cure, što mislite jel se može malo dijete praviti važno?
Danas je Fran pričao o trčanju i u jednom trenutku mi se učinilo kao da mu nad glavom visi:"Ja sam bio, a tiiii nisiiii, bla,bla,bla".
Ili ja vidim bijele miševe.
Bravo za sve slikare i crtače. Fran je jako ponosan na svoje črčkice, i ja im se naravno divim, ali zapravo smo ograničeni na crte i krugove, koji njemu oredstavljaju sve moguće životinje, kuće, aute....
P.S. jutros stavljam svoje stvari u auto koji je parkiran pred vrtićem, a Fran odjednom sam od sebe krene put vrtića.Ne mogu nitiopisati koliko mi je to divan osjećaj. Bez drame, bez suza ide svojim tetama i prijateljima :heart:
Može, može. :mrgreen:Citiraj:
tweety prvotno napisa
znači ipak sam dobro vidjela, hm....Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Potpisujem. Imaš tamo jedan moj post o Lovri na ljuljački...Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Tweety, može se praviti važno...o, daaaaa!
Pia je opet bila sretna u vrtiću. Kad ju pitaš kako je u bilo, veselo kaže SUPEEEEER!
Kod nas adaptacija ide dosta brzim tempom pa si+utra ostaje na spavanju i vozi ju MM....
uh, mislim da ću umrijeti cijelo prijepodne bez nje....ali baš me zanima kako će izgledati spavanje...
ovako kada promatram sa strane te razigrane klince koji nonstop skaču i izlaze iz krevetića, ne mogu si zamislit da će ijedan od njih zaspati, a pogotovo Pia...
:roll:
spooky, i Fabić sutra ostaje na spavanju, prvi put!!! I živo me zanima kako će to proći, s obzirom da u vrtiću nema roleta (a ja mu danju uvijek zamračim sobicu), da je gužva, da su maleni nakrcani na strunjačama, tj. madracima... :/
F, deda i ja jučer išli na Bundek na vrtićke igre. Nabacali smo se kamenja, slušali bubnjare, skakali u napuhanim dvorcima, spuštali niz tobogan, zaljubio se dečko i u mladu tetu iz vrtića Različak... :heart:
Imali smo prekrasan vikend i ujutro je ridao prije vrtića, miš mali tužni.
sanja, nadam se da buš se brzo zaliječila
tweety, pusa najveća i čestitke sprinteru
anek, daj fotku snjeguljice stavi :)
mamma san, ajd se ubuduće javi ako ćete do bundeka, ja blizu živim i F najvoli tamo ići :P
ajvi, nadam se da će gaćopiškenje brzo proći
fabijan, pia i dora su pre pre preslatki :heart:
brzinske puse svim sportašima, glumcima, zečićima i crnkama :love:
anek, trebaš volontere za svoj morski projekt?
ljudi snjeguljica izgleda fantastično! nije uopće tako crna kako je opisala.
naša su se dva hahara danas sportirala.
stričeka Slavena svi klinci vole i baš nam je lijepo.
hajvi, baš mi je žao zbog gaćopišenja.Zbog Franovog klika u glavi i prestanka pelenopišenja, koji u meni još izaziva nevjericu, moram te sad ispitivati, jel Andrejček imao neki stres u životu da se gaćopišanje vratilo ili nas to jednostavno svih očekuje
tweety, fabijanu se ponekad zalomi da prekasno kaže pa se u brzini popiški.
al vrtićka nam je psihologinja rekla da može doći do regresije s mokrenjem, zbog stresa od adaptacije i općenito, većih stresova kod malenih
jesam li rekla da je fabi neodoljiv? :heart:
Fran od 1 u noći ima temperaturu, u 3 je došla na 39.
Ljdi moji, pa što sad hara???zar je već počelo sa boleščurama?
tweety, kako ste jutros?
ima puno bronhitisa, čujem da su u vrtić došle kozice ali ima i puno nekakve prehlade/viroze, nadam se da ste to skupili.
andrej je u fali-mi-mama fazi, nema nikakvog specijalnog stresa momentalno ali nekako mu se skupilo. puno se mazimo, manje izlazimo a razmišljam i da uzmem slobodan dan samo za nas dvoje (jutros je opet plakao kad sam ga ostavila, istina pola minute ali ipak...).
a svaki stres može uzrokovati regresiju (gaćopiškenje, noćnobuđenje ili nešto treće). tweety, možda ti bubamarac počne piškiti sad kad je bolestan, ali to će doći na svoje kad ozdravi.
tweety, nadam se da je Fran bolje. :*
Nika je, za divno čudo, još zdrava (nadam se da se neću OPET ureći). Bronhitis nam je prošle zime zadavao puno problema. Nadam se da će ove zime biti bolje.
Ajvi, i mi koristimo istu metodu kada smo u fali-mi-mama fazi. Jednostavno nekad osjetim da ne želi ići nigdje, već želi ostati doma i igrati se s nama.
Sunce, Fabi je presladak. Pravi mali dečkić.
Anek, napiši malo više o projektu. Sada nas je sve zainteresirala i nestala. :P
Sada malo moram pohvaliti svoje djete:
Sinoć mi nešto pjevamo, kad Nika krene pjevati:
˝Hej ribo, ribice što u moru plivaš
zašto se ti ribice od dječice skrivaš
...˝
(ima još ali mama za razliku od djeteta nije upamtila - molim vas napišite ako znate ostatak pjesmice).
Sve je bilo popraćeno koreografijom, MM i ja smo bili totalno ponosni kako je sve zapamtila. Na kraju je nas učila plesati:
˝prvo desnu nogu, onda vratiš, pa plivaš˝ :lol:
Trebam i pjesmicu koja, ako sam dobro pohvatala, ide ovako:
Opet pusa svima na adaptaciji, nadam se da ćete i vi uskoro uživati u vrtiću kao i mi. :love:
Kruška, jabuka, grožđe
kada jesen dođe...
Malo sam zeznula, trebalo je ići:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Trebam i pjesmicu koja, ako sam dobro pohvatala, ide ovako:
Kruška, jabuka, grožđe
kada jesen dođe...
Opet pusa svima na adaptaciji, nadam se da ćete i vi uskoro uživati u vrtiću kao i mi. :love:
Pčelice...zablokirala sam ....a da nisam tu pjesmicu 8000 puta Lovri ispjevala...idem popit kavu... :/
Jesam...evo:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Kruška, jabuka, šljiva,
kaže mala Iva:
To je voće slatko,
jeo bi ga svatko!
Kruška, jabuka, grožđe,
kada jesen dođe,
tada voće zrije
dječici se smije! :)
živi primjer je Pia koja mi je 2 dana pišala u gaće kada je MM promjenio posao. Na svu sreću da je brzo prošlo....Citiraj:
sunce prvotno napisa
Hvala mamma san.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Nika je malo okrenula, umjesto ˝kaže mala Iva˝ ona pjeva ˝mene voli Iva˝ :lol:
Ne pjeva dijete krivo...ja sam ko mala znala samo tu:
Kruška, jabuka, šljiva,
mene voli Iva,
a ja Ivu neću,
strapam je u vreću.
(ta mi je morbidna...)
:unsure: