bok. doso sam. sad cu vam rec samo kratko kaj mi ide na *****.
kao prvo, ovo sto ova zena pise je glupo ko *****.
Citiraj:
zasto ne prihvatiti homoseksualizam jednako validnim hetero kad je to osjecaj protiv kojeg se covjek ne moze boriti? pa sad, ima dosta "osjecanja" u zivotima ljudi, ali da li su sva nuzno prirodna? npr. pedofili (naravno NE usporedujem tu moral tih ljudi sa gay ljudima, nego porive) isto imaju neosporiv poriv u sebi , njih privlace djeca. zar to znaci da su i oni prirodni po definiciji? ili su zastranili? its just a thought, only a thought
ili jos jedan primjer. sto bi bilo da ljudi bez lijeve ruke pocnu osnivati saveze i govoriti kako i oni imaju jednaka prava kao oni s obje, zasto oni ne bi smjeli voziti auto itd... prvo bi se svi sazalili, pa im osigurali ista prava, ali onda bi ti ljudi poceli traziti da se zivot s jednom rukom proglasi jednako pozeljan onom s dvije, a nakon toga i ohrabrivati one s dvije ruke da si odrezu ruku, jer je to jednako dobro Shock . opet, ovo su moja osobna razmisljanja, znam da nemaju puno veze s temom prihvacanja homoseksualnosti u djeci... ali danas kao da SVI razmisljaju isto, ako nisi liberal, bolje ti je da sutis Undecided
prvo homoseksualizam nije politicki pokret. ispravno je homoseksualnost. ja sam prvi koji ce se, kao jako autoironicni peder, sprdat s izrazom "homoseksualizam", ali u nekakvoj iole ozbiljnijoj raspravi, ovakvim katastrofalnim greskama obrazovanja u smjeru opce kulture nije mjesto.
kao drugo preglupa paralela sa "hendikepiranim imaginarnim jednorukim ljudima" koji ce od ovih dvorukih trazit da si rezu ruke jer je to jednako dobro je glupa ko *****. ako nisi apsolutno maloumna, i ako nisi skuzila ono za sto se pederi bore je ne to da svi budu pederi, nego da jednostavno imamo ista prava ko i ti koja imas decka. kristu hvala, ne zelim da svi budu pederi. niti itko drugi. niko nigdje nikad ne propagira "i vi budite peder", nego se propagira "ako si vec te (ne)srece da si peder, bar skupi muda i budi ponosan na ono sto jesi".
p.s. nisam liberal. konzervativni sam moralista.
Citiraj:
Citiraj:
Kada si ti cula da homoseksualci ohrabruju heteroseksualce da postanu homo?
cula i dozivjela nazalost!
mislim da na ovo uopce nemam komentara. samo jedno pitanje. jesu uspjeli ih nagovorit da postanu pederi? :heart:
Citiraj:
na svojevrstan nacin, svakako. prvo i osnovno jer u takvoj zajednici nema djece (svakako ne prirodnim putem ) a onda jos i iz mnogih drugih razloga, podjele musko zenskih uloga i ljepote u tome itd itd. iskreno, koliko god se slazem da prava i dostojanstvo ne treba nikome uskratiti, ne mogu prozvakati stav da je gay jednako validna opcija kao i hetero. u svakome je slucaju manje prirodna i kompliciranija. ustvari manjinsko opredjeljenje koje ce u zivotu donijeti puno problema toj osobi... i znam da im nije lako, ali to onda opet ide za mnoge manjinske skupine
kristu hvala, ovo cak lici na nesto pametno. al nazalost iza te vrlo tanke poluprozirne maske krije se cisti idiotizam.
glupi argument random idiota koji upropastava svaki trag mozga : u takvoj zajednici nema djece.
ovo je vec toliko puta pobijeno da cu jednostavno rec da nemam komentara.
glupi argument random idiota koji upropastava svaki trag mozga #2: podjela musko zenskih uloga.
e sad. ja usisavam. perem sudje. decko kuha. pere robu. vozimo auto naizmjenicno.
koji je musko a koji zensko?
to sto ti nemozes prozvakati da i peder moze bit jednako normalan ko i strejter, je tvoj problem. to NIJE, ponavljam NIJE validan argument.
Citiraj:
ali razlika izmedu ovog bez ruke i gay covjeka danas je da jedan prizna da to njegovo stanje nije normala, a drugi se zavarava da to jest...
ako je cetvrtina stanovnistva naseljena u gradovima, a ja zivim na selu, jesam li normalan? ako samo 7% stanovnistva hrvatske ima visoko obrazovanje, jesam li ja koji studiram pri sebi?
normalan sam. ne zavaravam se. dizem se ujutro. ucim. jedem. serem. radim. zivciram se. ljutim se. smijem se. placem. gorim od zelje. umirem od apatije. krvarim. hvala.
Citiraj:
ali da ih se trpa u "posve normalne" osobe, ne bi se mogla sloziti
zasto? nijedan argument ti nije valjan. po cemu ja to nisam posve normalan? po tome sto sam odlucio studirat? po tome sto kartam trading card game koji je osim mene odabralo samo oko pedesetak ljudi u hrvatskoj? po tome kaj mi mama i tata imaju pajceke pa imam svjezeg mesa doma? po tome sto volim decka?
Citiraj:
pa mozda mi ne definiramo hendikep isto. ja to nisam mislila na cisto medicinski nacin, nego kao nesto sto ti smeta kroz zivot i koci/radi ti prepreke te da imas sve sto covjek moze pozeljeti: obitelj, partnera, zdrav seksualni zivot
meni, na srecu(hvala mama), nikad nije smetalo bit ono sto jesam. imam i obitelj i partnera i zdrav seksualni zivot. meni ne smeta to sto ja jesam. smetas mi ti. skoro sam se za**** i napiso "smeta mi okolina". kuzis?
i sve pohvale roditeljima kojima ce na prvom mjestu bit zelje i sreca njihove djece. i vecini vas ostalih na lijepim misljenjima. kolko god mi se gadi gledat vecinu zatucane populacije, ljudi poput vas mi daju nade da ce jednog dana bit bolja vremena. a to je, bogami, velka stvar.