Pčelice, nemam pojma o rastu bete, ali zar nije 29. dc rano za neku ludu betu? Držim fige iz sveg srca da je sve OK, meni neznalici se to čini veliko i OK, ali javit će ti se sigurno ostale cure...
Printable View
Pčelice, nemam pojma o rastu bete, ali zar nije 29. dc rano za neku ludu betu? Držim fige iz sveg srca da je sve OK, meni neznalici se to čini veliko i OK, ali javit će ti se sigurno ostale cure...
Pčelice, samo polako i smireno. Bit će sve ok i vidjet ćeš da će beta u petak super narasti!
Gle, beta se treba uduplati 48-72 sata. Ja sam svojedobno, uvijek, vadila svaki treći dan, a ne svaki drugi, tako da ti je ovo ok. Ne brini se, ništa nije izgubljeno, pokušaj biti mirna koliko možeš. I ne očekuj čak ni na uzv u petak previše, još je sve to jaaako rano, pogotovo što si prirodno ostala trudna, dakle, ne znaš kad ti je bila ovulacija i onda implantacija. Bit će sve dobro. :*
Ne znam koji je tvoj doktor, ali beta se dupla svakih 48-72 sata tako da je s tvojom betom sve u redu! Nitko nam ne može garantirati što će se dogoditi, ali prema ovim tvojim pokazateljima nema mjesta panici. Želim ti još veću betu u petak i što manje nerviranja :love2:Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
p.s. nadam se da ti je doc preporučio utrogestane
Nije, kaže kad je sve prirodno tako ispalo što će mi sad utrogestani jer su mi hormoni OK. Nemam pojma, Lučinger se ne javlja na telefon i preostaje mi samo čekanje. Strah me uzimati ih na svoju ruku. :/Citiraj:
navi prvotno napisa
Nastojim se skulirati koliko god mogu, ali luda sam. Još sam u ponedjeljak trebala ići na ispit, ali mislim da ništa od toga.
Eee, kad će taj petak.
Hvala curke, ne znam što bi bez vas :*
Utrogestan ti ne može škoditi, to je čisti progesteron. Ja sam ga uzimala do duboko u trudnoću.
I moja beta je bila 134 ili nešto slično. nakon dva dana 2xx, ne sjećam se točno koliko. Isto je doktor bio suzdržan. Treće vađenje preko 800. Tek se tad vidjelo samo mjesto.
Opusti se do petka, a onda fešta!
Vibram za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa to je super beta, juhhhuuuu!!!
Čekamo daljnji izvještaj i samo smireno ( isto vrijedi i za mene ). :D
Ma beta ti je super i ne mora se u svaku brojku duplati ;)
Ja bih nastavila s utrićima. Meni nitko nije rekao da nastavim, jer ginići kod kojih sam išla na prve UZV što socijalni što privatnici ne znaju baš puno o IVF i ostalom, a J. me uputio na UZV kod onoga tko će mi voditi trudnoću. Stavljala sam utriće bez prestanka do 12. tjedna trudnoće i onda prestala.
Držim fige Pčelice da sve bude dobro!
Mislim da nemaš razloga za strah
Mislim na tebe :heart:
Dušo,
Šaljem ti puno vibri za sutra, za ogromnu betu i lijepu GV u maternici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laku noć,
:love:
Pčelice, držim fige za sutra! :love:
Pcelica Mara čekamo rezultate
javi što ima :*
:cekam:
Pčelice čekamo tvoju veeliku betu!
Pčelice :love:
Evo me! Samo brzinski da javim, beta je danas 426,18 :D
Na UZV idem u ponedjeljak, a sad idem papat (za dvoje, he he).
Ljubim vas sve :*
:D
Juuupiiii :D :dancingfever:
Bravo, Pčelice!!! :D
predivno Pčelice :love: čestitam i uživaj u svojoj trudnoći
Veselim se zbog tebe :D
Bravooooooooo :D
Bravo pcelice ;) :*
Pčelice, dobro se napapaj!!! :D
Vidiš da je sve OK. Uživaj.
Hura hura!! :D
Samo da se pohvalim da sam danas dobila prvu sličicu moje male mrve koja se udobno smjestila u gestacijskom mjehuriću velikom 4 mm posred maternice. :D
Za desetak dana idem opet i nadam se da ću čuti malo srce.
Nevjerojatno je koliko vas ta mala točkica može razveseliti i jedva čekam da mi se svi pridružite.
Često mislim na sve vas ovdje i parove koji čekaju po klinikama i molim Boga da što prije dočekate svoje male anđele. Eto, da ne gnjavim više jer mi se stalno cmolji, što od sreće, što od tuge, što od straha; nadam se da će sve naše priče imati sretan kraj.
Ljubim vas :*
Pčelice, :love:
:heart:
super pčelice, sad uživaj i uskoro će malo :heart: .
Iskrene čestitke, čekala sam kad ćeš se javiti
:D :heart: :D
Super pčelice-vidiš da sve ide svojim normalnim tokom.
Sad čekamo malo :heart:
Kakve lijepe vijesti! :klap:
Prekrasne vijesti pčelice!!! :D
Pčelice, radujem se s tobom, uživaj!
Pčelice :*
jupiiiiiiiii :D