Mn, nemoj biti tužna što ne pišemo, ... evo danas na poslu sam imala takvu frku da sam se samo ulogirala i tako ostala, :( -preplavio me posao-a ponekad se i zaboravim odlogirat i tako bude cijelo radno vrijeme, a jedva škicnem
Printable View
Mn, nemoj biti tužna što ne pišemo, ... evo danas na poslu sam imala takvu frku da sam se samo ulogirala i tako ostala, :( -preplavio me posao-a ponekad se i zaboravim odlogirat i tako bude cijelo radno vrijeme, a jedva škicnem
kovke dont worry
i kod mene bilo isto neko vrijeme, pitala tifija jel to za brinuti se, i on rekao NE
oni su jos maji maji pikici i jos uvijek se ufuravaju u to hodanje, i cak im je potrebno do 3 mjeseca da se ustabile, a u tom vremenu je sasvim normalno da se pocnu i dizati na prsteke. Meni je tifi rekao da kad prohoda, ako prodje 3 mjeseca, i jos uvijek je na prstima, onda doci do njega.
ENA sretan ti rođendan! :sing:
Mama Nataša nemoj se ljutiti na nas, ali ja npr. imam užasnu gužvu na poslu, a kad dođem domeka tih dva-tri sata posvetim se Princu, a ostatak kuhanju, čišćenju...
Matija je bolje, šopamo ga sa željezom, c vitaminom, Ehinaceom, čajem sa limunom i narančom. Čuva ga svekrva slijedeća tri tjedna tak da se nadam da će se potpuno oporaviti prije jaslica.
I M. puno žvrgolji: najnovija riječ je:žžžžaaa (žlica) i tuta (kahlica).
Bok! Evo da se i ja javim. N. je par dana šmrcao, a u noći na ponedjeljak dobio temperaturu! Naravno, odmah sam se uspaničila i otišla dr., nije mu niš vidjela ali nam je ipak dala antibiotik. Naravno bez vađenja krvi :evil: Mislila sam mu ga ne dati ipak, ali imao je sve višu temperaturu pa sam na kraju popustila, sad sam ljuta i na sebe i na dr. i ne znam jer sam dobro postupila! Danas mu je temperatura niža
Joooj kak su brzi na antibiotiku, a nemaju pojma da li je neka upala ili ne, da li je virusno ili bakterijsko...a možda se radi samo o virozi...
Nemoj se gristi, svatko želi pomoći svojem djetetu. Mislim da bi možda trebala skidati temperaturu, a antibiotik možda za sada ne...
nika je ovaj put imala temp 4 dana,ali joj dr-ica nije htjela davat odmah antibiotik nego nas je poslala na vadjenje krvi !nalaz je pokazao da je "samo" viroza!!
sad smo daddy i ja malo prehladjeni i smrkavi i kasljemo!! :/
to vise nije normalno sa svim tim bolestinama!!!! :x
cure,kaj nije ono neka fora sa antibiotikom da ako se pocne piti da se mora popit cijela kura?? :?
:* svima! Krivo ste shvatili, nisam ja ljuta već samo žalosna što se manje družimo (a ne zato što je meni dosadno na poslu).
Ali eto stanje se popravilo ;)
I mi smo već dva-tri tjedna nešto boležljivi, nos, grlo, kašalj - svi od reda. Ali srećom ništa ozbiljno da bi legli u krevet, samo iritirajuće.
Bila sam sigurna da će Lenu zaobići ove virozice obzirom da do sada nije bila bolesna i što dojimo a eto prevarih se...
Tako je. Trebalo bi ga popiti do kraja jer inače nema smisla, bolest se vraća.Citiraj:
bucka prvotno napisa
Vidis MN, kako kritike pale, odmah su se svi raspisali!
Kad se spominje hodanje, Asja je samostalno prohodala prije neke dvije sedmice, i sad vec i trci! Ali, ona je od rodjendana hodala drzeci se samo za neciji prst, njoj je to mislim vise bila psihicka, nego fizicka potpora. ako bismo slucajno hodali napolju u to vrijeme, tko god bi je vidio, cudio bi se kako ne hoda samostalno, jer je ona tako sigurno koracala, ali sve drzeci se za taj prst. Ja mislim da ja u tome nisam pogrijesila, jer nisam ju silila da hoda, nego jednostavno kad vise nije bilo stola niti zida u blizini, ona se hvatala za moj prst.
Mama Natasa, hocu li moci dobiti baby einstein?
Je, ali ako ima efekta i ako se zna zašto ga se pije...Kad je M. prvi puta dobio bronhiolitis odmah su mu dali Summamed koji mu uopće nije pomogao jer je bila virusna infekcija, a Romininom Maurenu je pomogao jer je vjerojatno bilo nešto i bakterijsko. A da bi to znali treba obaviti neke pretrage koje doktori nekad preskoče.
Leki - naravno, samo ih još moram pokupiti od kuharice
Nitać, jesi vidjela avatar sličan tvome ima Ilona, izgleda da je nova ima tek 10 postova-avatar je ista cura druga boja
Nisam vidjela!! Mama Nataša ima imenjakinju, a ja avatarinjakinju. :lol:Citiraj:
kovke prvotno napisa
hahaha, vidi stvarno!
e kovke, jel' fran i dalje spava celu noc u komadu?
ja sam svojedobno malo poludila kad je na forum dosla neka buca!!
osjecala sam se malo ugrozeno!!! :mrgreen:
kli_kli,ovo za novija i slova mi stvarno ne ide u glavu!!!!!!!!
nika jos ne razlikuje psa i macu!!!njoj je sve vau-vau :mrgreen:
a prepoznavanje slova mi se cini svjetlosnim godinama daleko!!!
Kaj da promijenim avatar? :/
ma jook nitice, ti - ne!
bucka, verujem da je cudno, i nama je cudno!
ali stvarno nista ne forsiramo, on to ZELI.
poceo je sa slikovnicama sa godinu dana.
meni je njega cesto nekako zao, mada je glupo to reci, jer su mu ostale sposobnosti (a ponajvise socijalne) normalno razvijene za njegovu dob, pa cak i govor, jer iako poznaje mnogo pojmova, mnogo njih jako slicno izgovara.
je, moš se mislit-šljakalo je 3 dana i onda se razbolio-i odeeeeeee sveeeee iz rijekuCitiraj:
kli_kli prvotno napisa
nitać, nikakvo mijenjanje avatara-ovo si mi nekak ti 8)
Novi-šta drugo reć-mali veliki genijalac :*
[quote="kovke"]
nitać, nikakvo mijenjanje avatara-ovo si mi nekak ti 8)
[quote]
Znači tak me zamišljaš! :D
Kli kli će još malo Novija u školu upisivati. Pametna mala glavica!!!
Cure odoh ja domeka!!!!
vidim da ste danas bile marljive.
Nataša, vidim da je prozivka bila učinkovita
bucka - antibiotici e moraju svi popiti kako bi se beštije pobile, u protivnom se još osnaže.
Evo i nas malo :D
Maureno je još pod staklenim zvončićem i sad je sve kao da ništa nije bilo(naravno osim mene) . 12-ti zubić samo što ne izbije,često jede sam,puno stvari razumije a puno toga i priča....npr,. mama,tata,baba,dede,papa,bok,am am,vau vau,muuuuu(tak ide kravica) ,huhuhuhu(tak ide majmun hehe),ka(peseki),vava(jaja)da,ne,aja(hvala)bek.... ...i tak...ima još puno slatkih sitnica.još smo sitni cca 9300gr i 77cm :heart: ...................još malo i Maurenu stiže maaaaaali bratić tak da me baš zanima kako će reairat kad vidi tako malu bebicu......svima velika pusa od nas,a najveća našem malom prijatelju i njegovoj mami kli kli :love: :heart:
Romina! :D
Super sto si se javila, ljubi slatkisa i cuvaj ga!
Nadam se da ces se javiti malo cesce... :heart:
Evo i mene napokon...
Super su vam novi avatari
Ivonna hvala- jos sad da nadjem vremena doci po to... vikend?
i MN mogli bi ponoviti kavicu ?
Imamo konacno novi zubic i otkrio je cari igranja plastelinom
ide spavati po novom a budi se po starom vremenu
Veronik, ne vikend, MM odlazi u ponedjeljak pa mi nije zgodno. Moze sljedeci tjedan.
Pusa svima :*
moze ! zvati cu te da se dogovorimo, jos neznam kad radim drugi tjedan
super za maurena!!!! :D
Skoro sam rekla evo prošao i vikend. Cijelo vrijeme mislim da je ponedjeljak.
Mi imamo još jednu čvorugu na glavi, ponavljamo riječi kao mala papiga. Nove riječi su nam koka, mu (za kravu), be (za ovcu). A po novom kad se lupi u glavu veli : Buba 8)
Romina, long time no see! Drago mi je da si se javila. I pusa Maurenu.
ja isto!!!!Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
ali nije,hvala bogu!!!
uskoro ce vikend!!!! :D
A znaš MN, šta je najbolje-vikend je bio jučer, a sutra je opet-kaže mm-kad bi svaki tjedan bilo-2 dana radiš, 1 ne, pa 2 radiš, pa 2 ne-anyway-dobrodošao je svaki neradni dan :)
Bravo za Maurena, i ostale brbljavce, F je jučer rekao rafa - za žirafu, ali samo jednom :D i nešto ga nosić zafrkava, nadam se da će ostati samo na nosiću.
Da li netko zna, kako vrtići rade u prosincu za B i NG praznike?
Da li su samo dežurstva, ili rade normalno?
kaj on to već ide na onaj dugački put :(Citiraj:
ivonna prvotno napisa
ja sam u mjesec dana izbjegla već dva putovanja, ali ne znam do kada ću se moći izvlačiti...
Romina, lijepo te je "vidjeti"... super da je Maureno bolje...
lara je opet bolesna... ima upalu uha... danas idemo na kontrolu, nadam se da je bolje i da ćemo izbjeći antibiotike...
Ustvari, došla sam se još malo hvaliti... od kada sam počela raditi skinula sam 7kg... imam ja još toga, ali i ovo je napredak... :D
Bravo za tebe Larita :D
Ivonna, mila, tako mi je žao - stvarno je brzo došao taj dan- evo ti puno :love: da izdržiš
Larita,molim detalje o dijeti i gubljenju 7 kg-a!!!!
E bucka... dođi raditi k meni to ti je najbolja dijeta na svijetu... :lol:
počela sam s onom UN/NU neznamkaksezove dijetom... ali nisam se baš držala toga nego sam jela kad sam stigla, a to je uglavnom slanac ili grožđe prije posla, litre kave za vrijeme posla i normalan ručak (ak ga imam) kad dođem doma i to je to... puno salate, sve bez kruha, ništa slatko... znam da nije zdravo, i ne propagiram to, da me se ne shvati krivo... ali eto tak je ispalo... još se nisam ufurala u ritam supruge, majke, poslovne žene, kućanice, kuharice... rezultat toga bit će Twiggi obitelj :lol:
Evo i ja se javljam nakon duuugo vremena.
Na žalost i mi se prijavljujemo među bolesne, još od petka. :(
Lana je zaradila streptokok u nosiću.
Tako da smo sada kod kuće i liječimo se.
Žao mi je što se ne mogu više javljati.
Mislim na vas, nisam vas zaboravila. :*
Na poslu smo se preselili u novu zgradu gdje su prostorije uređene u stilu 'open space' (nadam se da sam se dobro izrazila), pa svi mogu vidjeti što radiš za kompom.
Tako, kad stignem, samo vas škicnem ali ne uspijem tipkati.
A kod kuće mi je riknuo komp. :(
Sva sreća što mi MM ima laptop iz firme, inače bih totalno riknula bez veze sa svijetom.
Sad tek vidim!!!Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
MN, hvala ti puno!! :love: