:joggler: AJME DIVNO, sad sam skuzila tek ovaj topic....Kad ce bit aveliable RODA pelene i marame.? Upravo se spremam u nabavku pelenica...Svaka cast ovoj akciji. RODA RULES!!!
Printable View
:joggler: AJME DIVNO, sad sam skuzila tek ovaj topic....Kad ce bit aveliable RODA pelene i marame.? Upravo se spremam u nabavku pelenica...Svaka cast ovoj akciji. RODA RULES!!!
Baš mi nešto palo na pamet: budući da su za prve pelene osigurana sredstva da li bi bilo moguće napraviti jednu malu akciju da se npr. uz predočenje rodnog lista bebe dobije 2-5 pelena po nekoj super povoljnoj cijeni (nekih 20 kn ili tako nešto).
Kao uvod u prodaju npr. prvih mjesec dana ili tako nešto.
A od kojeg materijala ce se raditi marame? Na to treba dobro pripaziti! Ja ih imam nekoliko i imah priliku vidjeti od drugih mama-maramasica i razlike su draaaasticne!
lijepa ideja, ali donator je htio pomoci rodi u financijskoj odrzivosti, imaju odredena ocekivanja sto se tice ukupnog iznosa u tih xy mjeseci trajanja projekta jer to njima pokazuje uspjeh projekta.Citiraj:
suncokret prvotno napisa
Suncokret, ideja je odlicna kada bi recimo ministarstvo zdravstva financiralo tako sto! Roda je ipak samo Udruga i brzo bi se "potrosila" takva pomoc.... a ima ona i hrpu svojih troskova.
Vidim da je ivarica odgovorila vec. Sori.
Znam da je to projekt koji bi trebao pomoći udruzi, samo učinilo mi se to dobrom idejom jer sam mislila kako bi to bila dobra raklama, a nekako mi se nažalost čini da i ne bi bila neka prevelika navala ako bi pravo na popust imala samo novorođena djeca unutar nekih mjesec dana.
Ovo je super :dancingfever:
taman sam se odvazila na ovisnost o platnenim pelenama he he
Bude li potrebe za još šivačica,prijavljujem svoju mamu.Ima mašinu i endlericu,ali nemamo krojeve. :mrgreen:
:D Da opet bude ovaj pdf pri vrhu :D
:D :D :D :D :D :D :D
Mogu li ja rezervirati koju pelenu? ;) Da ne postoji negdje neka lista rezervacija?
Jesu počele prve???