Sanja :heart:
Ja sam Niku dojila 8,5 mj. i cijelo vrijeme je bilo tako.
Nadam se da ćete vi to uskoro riješiti.
Vibram ~~~~~~~~~
Printable View
Ja sam Niku dojila 8,5 mj. i cijelo vrijeme je bilo tako.
Nadam se da ćete vi to uskoro riješiti.
Vibram ~~~~~~~~~
nadam se da će se cica oporaviti...a to sa cickanjem cijelu noć, uh Dora je počela cicat i cicat po noći. Do sada joj je trebalo samo za uspavljivanje, a sada joj treba i kada spava...
sanja :heart:
spooky :heart:
sanja i spooky :love: :heart:
cure jurim, ali uspjela sam nabaciti fotke s tuluma na fotki, evo link:
http://public.fotki.com/AnaZ/haloween-party-2006/
:D
ako pita pass ili nesto:
AnaZ
anek
kako ste mi svi lijeeeeeeeeepi :love:
tačnoo mi dođe da se i mi prijavimo za naredni tulum, ako nas primate :D
anek pišem i ovdje...slike sa super tuluma su super ! (ili SSSTSS! :mrgreen: )
vajtica, zakaj ne? :)
I ja potvrđujem da su slike super.
Anek, Vid je stvarno presladak .
(pošto nam je Fran dao nogu, tražimo novog dečka)
Anek, slikice su predivne kao i svi klinci... :heart:
više nema tih epiteta i superlativa kojima bih mogla ishvaliti našu dječicu. stvarno su predivni :heart:
spooky, za vožnju busom mislim da ne trebaš brinuti, ali ipak provjeri kako su to zamislili izvesti. čisto da budeš mirna.
sanjić, jedna pusa za brzinsko nestajanje totalne krize :love:
Puno vam hvala na pusama, danas sam cijeli dan sva jadna. :(
Nadam se da će sutra biti bolje.
Anekica, slike ne da su genijalne, nego su pregenijalne! Svi ste tako zgodni, točno se osjeti atmosfera, klinci su divni, ma nemam riječi! :heart:
Danas mi je Pia rekla : "Gupačo mala" ( glupačo mala)
a ja sam na to pukla od smijeha ( a nisam trebala uopće). Bilo mi smiješno što je to upotrijebila u skroz čudnoj situaciji ( kada smo se škakljale i mazile )
Inače, do sada je samo jednom rekla nešto slično i nisam se uopće na to obazirala pa nije više niti ponovila.
S obzirom da sam se smijala tome što je izgovorila, upitala sam ju gdje je to čula . U vrtiću ( a gdje drugdje ) ...pitala sam od koga je to čula, a ona mi odgovori da je to rekla teta Goga.
Sada sam malo :/ jer ne znam da li da joj vjerujem ili ne jer je par puta znala reči da ju tučem i sl.
Eh, da i danas nije uopće spavala u vrtiću. Mislila sam već da ću puknuti popola jer su me napale moje curice. I obje su htjele mamu u isto vrijeme. Bilo je jedno 5 minuta urlanja dok se nisu smirile u mojem krilu. :heart: Pia je čak i zaspala ( u 19h ), a Dora je samo mudro naslonila glavu i bilo joj je super....ah, ponekad mi se čini da ću puknuti od ljubavi
aypsolutno netočno. vi ste nas supirali. mi smo samo malo šarali, ali to nije značilo da ste vi dobili nogu. mi Niku volimo, mi Niku volimo :heart:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Spooky, Fran ne bi išao u aranžmanu koji uključuje prijevoz dvo i po godišnjaka busom pa makar i vezanih TOČKA.
(vjerojatn bi ja furala njega u auto sjedalici +što bi ponudila nekom od roditelja da s djetetom popuni prazna sjedala u našem autu (uvijet bi naravno bilo da i to drugo dijete ima sjedalicu)).
e da i zaboravila sam napisati, da bi sa takvim zgražanjem dočekala ideju da tako mala djeca putuju sa busom, da im naredne dvije godine ne bi padalo na pamet organizirati sličnu stvar.
spooky netko je tamo L U D na kvadrat.
andrej jutros dedi prepričava sastanak rodine podružnice medveščak: bio je ceji tujum! 8)
tweetica, uživali smo. :*
mi smo sinoć imali fibru, mislim da se prehladio, a i ovaj sirup što je dobio za anemiju,nije baš bajan :(
jučer je jako slabo jeo, a ona beštija od sveki ga je gladnog odvela na neki roćkas i djete se vratilo blijedo ko krpa :evil:
ne mogu dočekat(finansijski)momenat,kad se budemo selili odavde :klap:
od jutors mi je bolji, ali neću ga vodit u vrtić
često piški, ali mislim da je to i od tabletica vitamina C koje pije u kombinaciji sa sirupom.
i sad, najveći šok mog života
jučer sam saznala da imama polubrata u Zagrebu :shock:
i da valjda radi na HRT-u
:lol:Citiraj:
tweety prvotno napisa
I mislili ste da ćemo mi tolerirati šaranje.
w_m i ja sam imala sličan situaciju, pa znam o čemi pričaš. :love:
I Nika je OPET bolesna. :cry:
Nema temperaturu, ali kašlje i nos curi, slično kao i prije 2 tjedna.
pcelica,jeste li sad u kontaktu?
šaljem ppCitiraj:
white_musk prvotno napisa
tnx :heart:
:love:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Ako niste vidjeli Nikinu fotku za Unicefovu kampanju, pogledajte tu:
http://images20.fotki.com/v357/free/...jpg?1162969273
ostala sam bez daha,tako je jaku impresiju napravila ova slika... :love2:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Nika je predivna mala manekenka. a taj zagonetni pogled :heart:
ljepotici pusa ozdravilica :love:
white_musk, ne znam što pametno reći na vijest o polubratu. sigurno si zbunjena do neba i imaš sto pitanja u glavi. mene bi osobno takva vijest razveselila tim više ako bi i druga strana mislila isto tako.
pa, čestitam :love:
a mišeku šaljem vibri na n-tu da se krvna slika popravi i da fibra nestane :love:
pcelica,meni su se oči odmah zarosile. Predivna ti je curica. Ima nešto na njoj što me jako podsjeti na moje Zlato koje je trenutno u vrtiću :heart:
tweety, kaj da sad radim? Mislim , budem ( naravno ) pitala kako misle da će to funkcionirati s tako malim klincima u busu....
joooj, misliš slično kao i ja, ali mene srce boli pri pomisli da ona neće ići...s druge strane pucam od brige već sada
aaaaaaaaaaaaaaa...totalno sam stiltana... :?
moram vam se pohvalit :D
Izgleda da cu postat TETKA :D
Onaj moj brat sto se neki dan ozenio dobit ce bebicu :lol:
Joj, snaha zna da visim na ovom forumu, pa ako procita moje mahalanje :lol:
joooj pčelice, dođe mi danas pošta - koverta od HT-a, otvorim...i gledaju me poznate okice, odklopim...a ono naša prelijepa frendica nika!!!!Citiraj:
spooky prvotno napisa
predivna je, svima sam je pokazivala :heart:
spooky, meni se isto kao i tweety čini totalno prerano za djecu od 2,5 godine ići busom negdje, ne znam, odluči, ali ja bi se na tvom mjestu doobro raspitala o tome kako idu, da li su vezani i td., jer znaš da je vožnja djece ko krumpira kod nas nažalost više pravilo nego iznimka, i ne može me više ništa iznenaditi :/
snorki, jupiii, čestitam tetkice!!
Pčelice, na žalost, ne otvara mi se slika, javlja mi da je server trenutno nedostupan. Vjerujem da je Nika na njoj prekrasna, ali jedva čekam da podignu server i da je vidim. :heart:
White_musk, vjerujem da si zbunjena i od srca ti želim da se priča s polubratom riješi na vaše obostrano zadovoljstvo i da vas ova spoznaja oboje obogati, a Isau želim što brži oporavak.
Snorki, čestitam!
Kod nas je sinoć bilo još gore, najgora noć što se dojenja tiče do sad. Toliko me raskrvarila da sam se išla izdojiti. Uglavnom, uspjela sam dobiti 120 ml krvavog (!) i samo 60 ml dobrog mlijeka. Od mm-a je htjela jesti na žličicu, pa je dobila noćni obrok, no od mene nije, pa sam ju ujutro ponovno stavila na cicu nakon što sam izdojila svo krvavo mlijeko. Naravno, nije joj baš previše ostalo, pa je negodovala i jedva zaspala, a kako se ja osjećam (psihički i fizički) neću ni govoriti.
Tko bi rekao da kod drugog dojenja može doći do takvih problema? Bila sam uvjerena da ne postoji stvar koju ne znam, da sam tata-mata, da ću bez problema odvaliti još dvije godine... :/
Sanja, sjecas se da je Anci (gdje je ona nestala) pisala o tome. Znas da je prvog malca dugo dojila, a drugog slabo. Mislim, necu sad da ti vezem suhu, nego me tvoj problem podsjeti na Anci. :/Citiraj:
Sanja prvotno napisa
A mene je Sami uvijek znao raskrvavit. Poslije sam se izdajala.
Znam Anči, još uvijek sam s njom u kontaktu. :)
Ma, nije ona jedina, poznajem više mama koje su prvo dijete dojile bez problema, a s drugim je bila totalna muka. Babica koja mi je spasila dojenje mi je pričala da se to objašnjava nekim podsvjesnim mehanizmima, pisala sam već o tome. Ali da sam mislila da će mi se to dogoditi - nikad!
sanja, žao mi je da se tako mučite. :(
Pčelice, evo i ovdje :* tvojoj prekrasnoj djevojčici!
W-M, bome bih se i ja pošteno iznenadila na tvom mjestu...možda kontakt novim bratom donese novu dimenziju vašem životu? :heart:
Snorki, čestitke!
Sanja, držim fige da se oporaviš i da nastavite gdje ste stali!
sanja, :love: za utjehu.
lovri bubaniću jedna za skidanje temperature :love:
snorki, čestitam od srca :D
i sad jurim da ne okasnim ...
Pusa svim bubancima. :* ..i Lovro im se pridružuje. Danas sam namjeravala ostati doma kako bih s njim krenula u nove vrtićke pobjede. No, vrit...u 2.05 se probudio sa temperaturom...3 put u mjesec dana i ziher nije vrtićka, već moja krivica... :/ (i ja sam bubanac)...Uglavnom otišli smo kod doktorice, jer je od zadnje tempice prošlo 2 tjedna, i bilo me je strah da mu sva s.ranja ne odu na bronhače, ali sve čisto. Čista čistijata viroza...
Uglavnom sutra sam na poslu...na oporavku...(nisam spavala prošlu noć, a kako je sudit neću niti ovu...nisam danas skoro ništa jela, a skuhala cijelu tonu hrane...još se nisam istuširala i moram radit i biti budna do 1 u noći, jer bi mu tada mogla skočiti temprica....)
Vajtica, vjerujem da je ovo saznanje za polubrata veliki suprajzing...a i što curke kažu, možda to bratstvo ispadne i vrlo dobro! :)
Sanjekica, baš mi je krivo kako se mučiš...znaš da si i ja o svemu tome mislim...ako dobijem još jednu bebicu, vjerovatno će me nekaj klepnuti po glavi sa dojenjem..jer mi je ovo bilo bez ijednog problema...ali stvarno ijednog problema.
Pčelica, već sam napisala da mi je Nika fantastična na tom plakatu..i prvi put do sad jedva čekam telefonski račun... :roll:
Pusa svim ostalim nespomenutim ali jednako dragim zepedićima i njihovim mamama :*
ja sam ti rekla što bi ja napravila.Citiraj:
spooky prvotno napisa
da su ne znam kakvi pojasevi u busu oni nisu dovoljno dobri za dovgodišnjaka.
mene bi srce bolilo pri pomisli da joj se nešto može dogoditi.
a već me boli pri pomisli da netko od odgajatelja može biti toliko lud da tako malu djecu, planira transportirati na takav način.
uh...ja na tvom mjestu uopće ne bi bila stiltana............ali vjeruj mi da bi stiltala njih.
p.s.ali možda ne trebaš mene slušati. ja sam napravila incident u obitelji, jer nisam dozvolila vožnju frana od krka do omišlja bez sjedalice. trebala nas je voziti na aerodrom obiteljska prijateljica da ja ne moram tamo dvije noći ostavljati auto. kad sam skužila da zaista ne želi da je montiram u njen auto, rekla sam svojim roditeljima da frana i mene ona neće voditi. moja mama je u crnu zemlju probala od srama, nije ni meni bilo svejedno, ali .....št se mora nije teško.
Cure, ja sam totalno u šoku...
Jučer sam vam napisala da mi je Pia rekla : " gupačo mala"
danas je to isto ponovila pa sam malo istražila gdje je to čula. Naravno da je to pokupila u vrtiću, ali ne od djece već je to njoj rekla teta jer je vikala kada nije htjela jesti kruh i margarin.
Pitam Piu što joj je rekla, a ona odgovori:
"Ti si jedna mala glupača!"
Mislim da mi Pia ne laže jer je ispričala cijelu priču i svaki put kaže u dlaku isto... :?
MM i ja smo ludi skroz i ako je to istina, ne piše im se dobro. :evil:
da to može biti istina.Citiraj:
spooky prvotno napisa
jedna mi je teta pričala kako je djevojčica njene dobre prijateljice imala tetu sa identičnim vokabularom. ne znam što se dogodilo kad je mama to čula...ako hoćeš raspitati ću se
ali naravno postoji mogućnost i da je to čula od nekog djeteta pa govori da joj je to rekla teta.
npr. fran govori da ga tučemo, ja, teta, baka, deda...svi.
danas je u dućanu počeo vikati: "Zašto si mene uštipnula", a zapravo se kreveljio i zalijepio na plastičnu stolicu, pa se pokušao spustiti i pri tome mu se guza "ogrebala".
Naravno prodavačica i jedna gospođa su mene gledale u čudu.
mene upravo to muči jer nisam 100% sigurnaCitiraj:
tweety prvotno napisa