:lol:Citiraj:
irenas prvotno napisa
e sad daj slikice prije-poslije
Printable View
:lol:Citiraj:
irenas prvotno napisa
e sad daj slikice prije-poslije
makka, ne znam tko mi je ljepši ti ili Marko. :*
prelijepi ste :love:
mi se kanimo da Isaa ošišamo, a :no: li ja nemogu preko srca da prevalim tu odluku i gotovoCitiraj:
makka prvotno napisa
Ma bila je ona meni i prije preslatka i nije joj bila preduga ali ima jako oštru kosu na vrhu glave tako da joj se tu stalno pravilo gnijezdo koje se ne da raščešljati,pa uvijek su muke i suze kad se češlja ili pere kosu.Napravi joj se ona afro frizura sama od sebe.Mi smo nju do sad šišali već 5-6 puta ali njoj tolikom brzinom raste kosa da koliko god kratko da je ošišam za mjesec dana joj ide u oči.........
http://public.fotki.com/irenasulic/dora/
cure, baš ste :heart:
Dorica je preeeslatka, koje prekrasne okice ...
ma prelijepa djevojčica :love:
I mi smo marka dosad šišali par puta, ali tek toliko.
Sada mu je bilo baš dugačka odozada, što je bilo ok dok nije počeo nositi zimske jaknice. Sve mu se napuše i ne stoji lijepo, pa viri ispod kape....a neću mu vezati rep.
A stalno ga mijenjaju za curicu, i sad kad se ošišao.
Imamo jednu crvenu jaknicu, tak da kad je u njoj i netko pomisli da je cura, ja se ni ne trudim ispravljti :mrgreen:
Uh, nema me za vikend i sto ste se raspisale ;)
Pa da pocnem od rockasa -
Njojza, torta je njam, a i Faris :mrgreen:
Bibai, Leo ima tak lijepu kosu, a torta je vrlo slicna onoj koju sam Leonu za rockas kupila, samo s vecim formulama :mrgreen:
Makka, 5 za liniju ;)
E, sad, sto se spavanja tice, mi nemamo nikakav update - i dalje sve po starom - uspavljivanje od najmanje 15 min (i kad je tolko MM i ja slavimo) i uvijek je netko s njim.
Inace ide spavati oko 9 - do pola 10 zaspi.
Mi smo Leona sisali "za prav" kod frizerke negdje prije rockasa, i MM bi sada ponovno (a ako ste vidjele slike s rockasa, Leon bas i nema nesto previse kose), a ja ga ne bih vise sisala, pa se izvlacim time da ce se smrznut sad po zimi :)
Inace, dobio je neku virozu koja je se od kasljanja prosirila na temperaturu, a sada na povracanje i proljev. :(
Tako da nista nece jesti, ali barem hoce piti vode. I to samo vode, niti caja, niti soka. No, svejedno mi je cim hoce piti.
Tek sad vidim i Doricu s novom frizurom -
cak joj ljepse stoji jer joj te velike smedje oci tako vise dolaze do izrazaja :)
preslatka su vam dječica! :heart:
a i vi cure ste sve zgodne i mršave!
mi smo imali gadnih problema sa šišanjem, a šišao se dosad 4 puta. Prva dva bez problema (nije ni skužio što ga je snašlo), ali zato ga je treći put frizer počeo šišati s mašinicom, a on u plač! Užas, a ne mogu ga ostaviti poluošišanog... Nekako smo ga uspjeli ošišat do kraja... on urla i sjedi na meni, ja skoro plačem od muke, držimo ga MM i ja, frizer šiša kako može... ajme i sad mi dođe muka kad se sjetim, brrr... a iz pozadine neki čovjek dobacuje: a što se dere, dao bi ja njemu! :evil: Nekako je to prošlo, nismo ga poslije šišali više od pola godine.
Zadnji put ga je na šišanje vodila baka, prošlo je super, kod tete frizerice koja ima neke igračkice, autić na kojem je sjedao dok ga je šišala. I naravno, nije koristila mašinicu, nego samo škarice.
Vidim, vi se svi šišate na veliko, mi još ništa. Andreju je tek jesenas narasla kosa toliko da se vidi da dijete ima kosu, pa mi ga je žao šišati. Od naprijed mu tako dobro stoji da ljudi misle da smo mu mi radili frizuru, a otraga ima svračje gnijezdo, već ima i repiće koji mu se vuku po ovratniku, ali još uvijek to nije neka količina koju bi trebalo pošišati, pa se ne žurimo. Vjerojatno ni nećemo prije proljeća.
Ali smo zato počeli sušiti kosu fenom :) nije više dovoljno samo istrljati glavu ručnikom.
Super mi je inače kad dođemo doma i skidamo jakne i kape, kako se sav naelektrizira, pa mu kosa strši u zrak - to je prizor za slikati (ali dok ja dohvatim aparat, već se sve slegne).
Inače, baš jučer mi je sveki rekla da ima puno viroza (želučano-crijevnih), ja do tada nisam ništa primijetila, a jutros mi je zlo i ne mogu vidjeti hranu i samo mi se spava... nazdravlje! Samo da nikog ne zarazim doma...
Ja taman dosla da vam pokazem jednu sliku kad imam sta vidjeti hihihihi
vi vec raspravljate o ljepoti nase djece
dakle, MORAM podijeliti s vama jutrosnju sliku.
Nesto mi je posebno bio sladak jutros, onako snen i racupan kad je ustao.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/njojza...e2.jpg&.src=ph
Jooj, što sam zgodannnnn...
Njojza, kako ga spriječite da ubacuje sitne predmete u akvarij? Da mi imamo tako nešto, mislim da bi ribice plivale u autićima :mrgreen:
(danas mi je teta čuvalica rekla kako joj ubacuje sitne igračke u zvučnike).
Njojza, Faris je presladak! A i akvarij je odličan!
Samo, da ga mi kojim slučajem imamo, imam filing da bi i P. zaplivao s ribicama, ne bi mogao odoliti! Ili bi one plivale po podu...
Tanja_b :love: za brz oporavak!
Akvarij ima staklo s gornje strane pa ne moze ubaciti nista.Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Ali i dalje on hrani ribice pa se na tom staklu nadju cuke, krave, hljeb...i sve slicno sto se nadje pod rukom.
a onda uzme cjediljku i ko fol izvadi ribu i kaze "vidi mama vibicaaaaaa, idi kojika jeeeeee" :lol:
tanja, tek vidjeh da nisi dobro :love: nadam se da nece biti nista strasno i dugotrajno
pusa za brz oporavak!
I kod nas je zavladala viroza,Dora ima proljev i povraća :cry: Drži se dobro za sad,pije čaj od šipka i jutros je jela prepečeni kruh a za ručak rižu i krumpir pa ćemo vidjeti šta dalje.Nećak je zbog ove viroze zaglavio bolnicu dva dana na infuziji.Sutra bi trebale u klaićevu na kontrolu,već sam jednom odgađala pa ću vidjet ako neće više povraćati onda idemo a ako da onda opet odgađati.I ja sam jedan dan cijeli trčala na wc,užas živi...............
Djeca su nam sva preslatka :heart: :love: :*
Njojza, bas je medeni i stvarno snen na ovoj slici ;)
(btw. imamo iste pidzame, samo sto je nasa svjetlo plava)
Faris slatkiš mali :heart:
tako veliki izgleda na ovoj slici, pravi maneken
A s tim pospanim okama izgleda ko stariji braco od Luninog Kaleba, hihi.
Cure, baš mi je žao što su vas dohvatile viroze :( , te sa proljevom i povraćanjem mi se čine najgore (HvalaBogu, kuc-kuc, mi još nismo imali takve).
Baš je neko bolesno vrijeme, izgleda tako prekrasno i sunčano, a zrak pun beštija :x
:* svima da brzo ozdrave i držim fige da se više nitko ne razboli
imaju negdje slike...kad se rodio i u prvih par mjeseci bio je bas kosok kao neki mali azijat....obzirom da je neko davno porijeklo MMa s te linije...nije ni cudoCitiraj:
makka prvotno napisa
i MM ima malo kose oci, kao i mati mu i brat....moze biti da ce i kod F tako biti...
Cure preslatka su vam dječica,bomboni!
Mi ćemo u nedjelju slaviti drugi roćkas,budemo se poslikali.
Svima koji ste bolesni :heart: :love: za oporavak!
I mi se pridružujemo bolesnima... I opet smo na antibiotiku- obje. Izgleda da je Stella nešto pokupila u vrtiću ili parkiću, prenijela Mii...
Još od petka nekako nisu baš naj, naj i loše spavaju, slabije jedu, nosići cure. Jučer smo bili kod dok. ali nisu imale temp. pa je dala samo za kapat nos i za kašalj i uputnicu za vaditi krv ako dobe temp. A naravno da su dobile navečer.
I tako vadili krv, povišeni leukociti, ostatak nisam vidjela jer šalju malo kasnije dok. Noćas je noć bila jako koma- skoro da su se gušile. Veli dok da imamo neku bakteriju- nisam zapamtila ime, da se stvara gusti šlajm i promuklost. Stella i nije tak strašno ali Mia je baš jako promukla- uopće se ne čuje dok plače
Mrvicu je Stella popravila jelo i sad se razbolila i opet ništa ne jede. Ne znam što bi joj kuhala, tu i tamo prođe neka juha, u zadnje vrijeme jabuka ili mandarina i ništa više, osim naravno slatkiša i čok, mlijeka. Ja joj ne dajem ništa, ali "užica" okolo i ipak neće jesti što ja skuham. Ne znam više ni što bi kupila za imunitet. Dosad smo Ehinal i Twinlabove multivit. Neće ni željezo piti, nijedan sirup željeza- u što god ga stavila, a jako joj je nisko. Inače lijepo pije i antibiotik i Ehinal i Cimolan kad je pila... Osim okusa mislim da je fora i u tamnoj boji. Jučer dobila sirup od sljeza i vidjela da je taman i nije htjela ni probati, možda je mislila da je željezo.
Tražila sam u par apoteka D-fense ali nemaju nigdje, nisu ni imali, samo u King Crossu mi rekli da su imali, prodali i da im više ne šalju iako su naručivali.
Uzela sam neke Natural Welt multivit. za žvakanje...
Ne znam što bi joj, razmišljala sam o Colostrumu?
A vječito mi u glavi zvoni rečenica "loša prehrana uz uzimanje kojekakvih dodataka multivitamina svejedno je loša prehrana". Čini mi se kao da ni nema smisla da joj kupujem kojekakve skupe preparate u nadi da će imunitet malo ojačati ako ona ne jede zdrave obroke.
Zima još nije ni počela a ja jedva čekam proljeće i da sve ove bolesti budu iza nas. I da normalno krene u vrtić jer tamo bar jede što dobije, a mene doma zeza...
mina :heart:
što se imuniteta tiče ja svojim klincima dajem sirup Propolbaby.
Sadrži propolis,ehinaceu,smilje,acerol(prirodni izvor vitamina C) i med.Nema u sebi šećer,ima okus jagode i klinci ga obožavaju-da vidiš kako dotrče kad ga izvadim iz ormara.
Mislim da pospješuje dječji imunitet-nisu,vrtiću i jaslicama usprkos,bili bolesni od travnja(jedino je mlađi sad imao afte ali to je dobio od mene)
Imaš ga u ljekarnama,košta 45,75 kuna
mina, baš mi je žao za vas. Držim vam fige :heart: da što prije ozdravite.
I Marta je danas bila loše volje, došli smo doma iz šetnje (danas nisam radila), fibra 37,8... Do večeri zakurila do 39, pa trč kod doktora, jaka upala grla, dobila ceporex.
Inače, i ona je do prije 7 dana pila Propolbaby, nakon što je popila bočicu stalaa sam malo, ne znam smije li se to davati u kontinuitetu, ili je bolje promijeniti?
mina ako je D-fense onaj First defense od Child Life-a, ima ga za kupiti u Twinlabovim drogerijama - npr. u Ilici kod Frankopanske.
Hvala Mima, je od Childlifea...
Gledala sam u običnim apotekama, onako usput gdje naiđem jer mi se ne da vući njih dvije i gurati s autom po gradu... a još ni ne znam sigurno dal ima za kupit
Budem pogledala baš u nekom Twinlabu, mislim da mi je jedan i na Trešnjevci. Ne znam zašto ne daju u obične apoteke :?
Baš gledam te kojekakve proizvode i "svako svoga konja hvali". Ne znam kako vama, ali meni je dosta teško odlučiti što da uzmem. Svi su super, najbolji na tržištu, sve je za imunitet i sadrže koješta... A ja bi kad vidim da je bolesna najradije pokupovala sve- ali onda bi mi dijete živjelo samo od sirupa, praškova i tableta...
A ionako sam već pola pokupovala, pa mogu i drugu polovicu za ostatak zime...
Kad završimo Ehinal budem probala Propolbaby- čini mi se skoro isto. Ma u biti sve mi se čini isto samo drugo pakovanje-ovisi o firmi. Multivitamini su multivitamini od koje god firme, med je med...
Jedino me još zanima jel tko uzimao Colostrum?
Čini mi se da je sve ostalo isprobano...
Zato što je to skupo pa se običnim apotekama ne isplati uzimati - ali kod mene u apoteci možeš naručiti što god hoćeš.
Mi smo trošili samo Ehinaceu i multivitamine od ChildLife.
A jel to sirupić.....ili tabletice(moji ih ne znaju piti a inače zazirem od davanja tableta djeci)Citiraj:
Mima prvotno napisa
Inače kaj se Kolostruma tiče,moja mama ima nizak imunitet i znam da je pred nekih četiri godine pila Kolostrum tablete i sjećam se da su bile ful skupe.(dobro to se možda promjenilo)
Sirup je, i okus mu je super. Lea ga obožava, stalno žica vitaminčića.
I leon isto tako :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Mi smo još uvijek na Petrovićevom medu.
Iako mu je okus grozan, Andrej ga obožava, a da pokucam, od proljeća nije bilo nikakve boleštine (MM i ja bili smo prehlađeni nekoliko puta u međuvremenu, a Andreju ništa).
Inače, jutros nam je baš bio težak početak dana. Ne znam ima li to veze s neprirodno toplim vremenom ili nečim drugim. Ukratko, rezolutno je odbio da ide teti na čuvanje, nije pristajao ni na kakav mamac (slikovnice, igranje, TV kalendar), na kraju ga je MM morao nositi do lifta (uz urlanje, na radost susjeda).
Ali imali smo dugu "dobru" fazu, pa sam se valjda navikla da sve ide ko po špagici. E, pa ne ide :mrgreen:
A valjda je danas nešto bilo u zraku....i moji su se nešto mrgodili i bili su cmizdravi sve do vrtića...
stvarno je zona sumraka, na ovo sam vec odgovorila a nigdje mi posta :mrgreen:Citiraj:
irenas prvotno napisa
pukla je torta dok si rekao keks.
a samo da ti kazem da sam sinoc pitala Farisa sjeca li se Dore
kaze da se sjeca
pitam ga gdje je Dora dolazila, u stari ili u novi stan, on veli u stari
a pitam ko je Dora Farisu, a on kaze cura :lol:
e pa sad da znas da ima Faris curu :lol:
Svim bolesnicima malim i velikim jedna ogromna pusa hrabrilica da izdrze!
Njojza, jesi ti pisala da si kupila Matičnu mliječ? Ja danas tražila u apoteci, dali su mi nešto Royal Jelly 200, proizvodi Bosnalijek, Sarajevo. Jel to-to? Piše da su kapsule ali su neke crvene, kockaste dražeje, nisu baš one prave kapsule koje se otvore pa se isipa prašak...
Ma, izgleda da ću ja to popiti, ne znam kako bi dala Stelli da to pije? A u kapima ima alkohola
Danas nije jela skoro pa ništa, a onda je na kraju sve to skoro ništa i povraćala...
Nemam pojma što bi sa neuzimanjem hrane :? Naišla sam na neku knjigu Moje dijete ne želi jesti. Ako nađem probat ću pročitati, Možda piše što pametno
Evo i nas.
Roko i ronin, dobrodošli!
Ukratko.
Prije 15 dana bili smo u kazalištu pogledati predstavu Kako živi Antuntun. Lovro je manji dio predstave bio zauzet podizanjem i spuštanjem stolice, a veći dio je uredno odgledao. Meni se predstava nije činila primjerena djeci njegove dobi npr. onaj dio koji podsjeća na TV-prodaju ili dio gdje operiraju jaje. Zvuk aviona i groma (a toga je bilo dosta, meni previše) uplakao je neku djecu. Lovro se hrabro držao.
Prošli tjedan napokon je uspio skinuti majicu sam. Šetao se po kući u potkošulji sav važan. Šepurio se kao mali pjetlić. Baš se vidjelo kako je ponosan na sebe. :heart:
Dvije subote za redom imao je neobjašnjivo visoke temperature koje se u nedjelju nisu pretvorile ni u šta. Trajale su par sati navečer i nakon jedne žličice panadola prestale. Nakon toga jedan vikend protekao je bez povišene temp., a protekli vikend je temp. počela rasti u nedjelju, pa onda ništa, pa u pon. navečer opet. Danas smo bili na sistematskom i prijavili pedijatri. Ona nije ništa pronašla (uši, grlo, pluća su okej.) Danas nije imao pov. temp.
Inače, do prije tri tjedna prestali smo piti Ehinal. :/
Rezultati sa sistematskog. Visina 90 cm, težina 12 kg 800 g.
Gogahvala na pozdravu :heart:
Ukratko:patnja koju smo nekoliko dana prolazili zbog Rokovih afti konačno jenjava i mislim da ću se noćas koliko-toliko naspavati.
Počeo je normalno jesti i funkcionirati što mi je drago jer 19.11.slavimo drugi rođendan pa mi je laknulo što će toga dana biti zdrav i dobre volje.
Inače,jučer su se u jaslicama mjerili i vagali i Roko je visok 95 cm a težak 15.1 kg-ne znam kakvi su parametri ali mi se čini dosta razvijen za svoju dob.Ma,glavno da je zdrav!
Mina, jesam kupila Farisu maticnu mlijec ali od Revite.Citiraj:
mina prvotno napisa
Zaista je super jer je ukusom kao blago naporavljeni sok (cedevita).
Bitno je da kad se pravi da se prasak uzima i mijesa plasticnom kasikom. U principu, trebalo bi popiti 3-5 casa dnevno, no F popije 2...bolje ista nego nista ;)
imas ovdje link pa pogledaj, sigurna sam da ima i kod vas...no ako nema a zelis da das djetetu da pije, javi, poslacu ti ja nekako
http://www.revitaplus.com/english/products/fe.asp
mina , ne moj da kupuješ lijekove od bosnalijeka, jer koriste kinesku(nekavlitetnu) aktivnu supstancu(100% provjereno)Citiraj:
mina prvotno napisa
moj isa se pravo projeo poslije sanosvita, a sad jede med protiv anemije evo ovaj:
http://www.vfkomerc.ba/images/large/3859888500655.jpg
a ima i sirup, koji nam je pravo popravio krvnu sliku:
http://www.vfkomerc.ba/images/large/3859888500679.jpg
Goga40, ovo mi je dragocjeno iskustvo, jer sam se dvoumila bih li Andreja vodila na Antuntuna ili ne, pa sam ipak zaključila da će ta predstava malo pričekati. Već je netko na forumu napisao nešto slično. Inače, Andrej obožava Antuntuna i recitiramo ga za doručak, ali on voli tekst i slikovnicu, a za predstavu mislim da je ipak još premali.Citiraj:
Goga40 prvotno napisa
Inače, jučer sam otvorila Pandorinu kutiju... Boba graditelja!!!
(dosad ga nije gledao)
Dosadilo mi da stalno gleda Tonka Bonka (inače imamo dogovor - gledamo crtiće i vježbamo nogu), pa sam mu, da malo proširimo repertoar, ponudila Boba graditelja, (onaj DVD s kioska). Ljudi moji... on je to gledao punih 40 minuta!!! Ja sam mu cijelo vrijeme natezala nogu, on nije ni trepnuo! Toliko dugo nismo vježbali ni kad je bio beba i spavao za vrijeme vježbi. Samo je gutao crtić za crtićem. Onda je meni već bilo dosta, i učinilo mi se pretjerano da tako dugo gleda tv, pa smo se dogovorili da je sad gotovo i da strojevi idu spavati. Isprva je prihvatio, ali kad sam ugasila televizor, da ste vidjeli tu tugu! Dozivao ih je plačnim glasom pred televizorom "Bager... Smetlarko..." , a kad je shvatio da mu neću ponovo uključiti crtiće, počeo je razbacivati sve oko sebe.
Mislim, očekivala sam da će mu se svidjeti, ali ovako nešto...
Mi smo danas bili u Kazalištu lutaka, gledali smo predstavu Umišljena mišica.
Predstava mi se ne sviđa, i za veću djecu je. Jedino su lutke dobre. Ja sam mislila da je za male jer traje samo pola sata, a tako su izgleda mislili i drugi jer je bilo puno baš male dječice.
Lei je bilo dosadno i pred kraj je htjela doma. Rekla e da je predstava BA BA - Lea i inače kad se ljuti i protestira ne plače i ne vrišti nego govori ba! ba! ili va va va! a ponekad i beng! beng!