Citiraj:
bucka prvotno napisa
Maskim :lol:
Printable View
Citiraj:
bucka prvotno napisa
Maskim :lol:
:lol: :lol: :lol: BUCKA!
a ja mislila da sam samo ja truba! :lol: :lol:
Yavaaanaaa! veklam bek!
Svima puno hvala na cestitkama za rockas..Kaze moja frendica: nije to vise za slavit, nego za plakat 8)
Yavanna prekrasni ste mi, sta da ti kazem :love:
Hvala , hvala! Ja ti nisam čestitala na Merici! (uh koliko me nije bilo), dok sam bila na moru sjetila sam se u to doba tebe !Vidjela sam slikicu, prekrasna je, imaš super dvije princezice Ivonna!!!!
Kod nas je ovako: cikimo još uvijek, naravno, imamo 8 zubića, sad su krenule četvorke izlaziti gore i dolje. pa će ih uskoro biti 12! Kakamo na tutu (80%), hodamo naveliko (slike stižu), brbljamo vlastitim mumljajućim jezikom, uz neke riječi: mama, tata, deda ili dede (dida), baba, kaka (to može značit da mu se kaka, onda traktor ili kamion, a i kanader, po intonaciji razlikujem šta hoće), zna šta je gore, dolje, zna osnovne boje npr. uzmemo slikovnicu pa tražimo detalje u boji, npr. ljubičastoj i to onda pokazuje prstićem. Obožava sve uređaje osim fena, naravno. Daj mu alat i super, a ni mamina šminka nije loša, uvlači ruževe i stavlja poklopce (ja se više ne šminkam...to je sad njegovo carstvo)...i t d. ima još puno toga. A da je Maksim stvarno je! Velik je dosta se produžio, sigurno ima 83 ili 84 cm, ne znam koliko je težak, mislim da je oko 12 kg sigurno.....nogica 22, uskoro i 23! :heart:
Ne mogu vjerovat kako je Maksim vec veliki.Zapravo su svi nasi bebaci vec veliki ali njega tako dugo misam vidjela pa mi je promjena ogromna!
Mi smo bili 2 dana kod mojih, a veceras smo se Meri i ja vratile domeka, a seka ce nam tek sutra doci. Po prvi puta sam ju ostavila i plakala je ko kisna godina i vikala Maaamaaa maaamaaa. Doslo mi je da se vratim po nju, ali moram neke stvari sutra obavit, a s njih dvije doma nemogu nista.
Najvece novosti kod nas..Andrei izlaze ocnjaci, sve joj je naoteknulo i sad se vec nadam i plakanju i temperaturi.
Meri je naucila prskati, pa sad prska non stop, cak i kad joj je cica u ustima :mrgreen:
Eto, meni je tu gore bas hladno jer smo se ja i cure preselile na donji kat, a kompic mi je gore pa se smrzavam dok sam na netu...Zato vas sad pozdravljam sve i tipkamo se ovih dana.
I jelte....vidim da vas ni nema puno sada...sigurno se se bavite keksom :P a ja jedino mogu navalit na kekse i dobit 10 kila u sljedecih 6 mjeseci :P
E da, po noći s budi jednom do 3 put (zbog zubića), zaspe na ciki , spava s nama. Ne ide u jaslice jer sam ja s njim :) , btw. tražim posao.
kakanje na tutu-ovo je za nas čisti SF-mi našu tuticu guramo po cijelom stanu, a sjeo je na nju 1x s pravom namjerom i rasplakao se. Mi bumo čekali do ljeta, a možda i kasnije.
Bucka, i ja sam bila ukucala Maksim, pa provjerila još jednom i mislim gle kak se yavanna zabunila :lol: ne zna napisat ni sinovo ime
yavanna ,Maksim je velik i prepresladak. :heart:
Kod nas za sada u tutu kakaju Lanine bebe i slonić (ona im pomaže stenjati :) ), pa čak i Lana sjedne 'kakati' ali samo obučena, ne želi da joj skinem pelenu.
Yavanna - welcome back!
Maksim je mali medenjak, koji je to osmjeh :*
snorki - moj savjet za jaknu = probaj, svaka marka svoje tjera, ja skoro nista vise ne kupujem ako nisam zbilja sigurna da mu i pase
tuta - neslavno zavrsilo pa ja odustala a sad nema smisla da nonu i sa time gnjavim
voce i povrce- uglavnom sve jede, voce obozava a povrce malo bira
yavanna - velkam bek :D
već smo se pitali kaj je s vama
(kako je Maskim eć veliki)
bucka - dajem mu (skoro svaki dan, tj. kada se sjetim)
Ima priča o Maskimu, ide ovako: Mala Tonka 2,5 god, vidjeli ste je na slikama ne zna reći Maksim, nego Maskim. Čak me je jednom pitala "A kako se ono tvoj Maskim zove" :? siroče malo zna da krivo govori......Citiraj:
kovke prvotno napisa
:lol:
Yavanna lijepo te "vidjeti", baš si nam falila.
Ah, što da kažem na slike, predivni ste :zaljubljen: . A Maskim je prelijep, tako sretno dijete.
Ja nikako da ulovim svoje dijete nasmijano, uvijek ispadne na slici k'o mali tužni peso...
Vikend prošao, bili malo u gradu, kupili cipele i papuče u Valeku, baš su lijepe. Znamo koji gumb stisnuti da izađe CD, nove riječi su nam tapuče (papuče), kućica, kokoko (krokodil) i sigurno ima još, ne mogu se sada sjetiti. Noćas baš i nismo nešto spavali, mislim da nas muče zubi.
Nova igra nam je skidanje maminih papuča i ponovno oblačenje, prava je mala vrijednica - pomaže nositi suhi veš, jučer ujutro je odnijela tati papuče (jednu po jednu) do kreveta...
Uglavnom, sve se vrti oko papuča... Cipele, čarape i papuče su nam fetiš!
POD ZIDOM U JADRANU TERMO ČARAPE DVOJKICA, ALI SAMO DVOJKICA 3,90 KN
tek toliko da znate ;)
bok svima..
evo ja przim jos jedan crtic jer me vec glava boli od onih 3 koji se vrte 24 sata na dan!
MN, jel ih Lena voli?
Joj kak je zima tu gore na katu, brisem dole.
E, da cure,..ja bila kod kiroprakticara sad sam ko nova...kaze tip meni da sad mogu jos jednu bebu :lol:
jadran pod zidom pa-pa
ako netko ima volju i nama kupiti desetak komada :P bumo vas refundirali
Maksim je presladak! Baš je mali smješko. Mi još nismo niti probali kahlicu, i mislim da tako skoro i nećemo jer baš i nije zainteresiran. Pričanje nam isto nije jača strana znamo mama, baba tata, i ponekad dida. Sad nam je najdraže prekapati ladice, ne znam kamo više staviti stvari da ih ne nađe!
Zaljepi se za ekran ali nam cd-i ne rade na našem player-u (imali smo jedan posuđeni na kojem su radili ali smo ga morali vratiti). Hvala, još jednom! :*Citiraj:
ivonna prvotno napisa
Dobro jutro svima.
Yavanna, dobro dosla natrag, slikice su super.
Vikend bio, a kao i da nije. Ja radila u subotu, MM u nedjelju :( Bas bez veze. Sa pricanjem ne stojimo nas najbolje, ali zna reci kako se zove. Vec odavno, u stvari, na pitanje: kako se zoves, ona bi odgovarala: Ajs, a sada poprilicno razgovijetno kaze asss-iiia :heart:
Samo se javljam na kratko. Doma nemam laptopa jer ga MM nosi na posao :roll: , a na poslu trebam raditi jer me više nema nego ima.
Slikice ne stignem gledati jer mi može šefica stalno upasti u sobu.
Stres zbog Matije me koštao...u srijedu mi je na poslu pozlilo i hitna je došla po mene...Nizak tlak, stres, neispavanost to je dijagnoza...
Ovaj vikend smo opet po noći trčali na Srebrnjak jer je odjednom usred noći M. počeo teško disati. Izludit ćemo...više niti oni ne znaju zakaj mu se to vraća uz sve jake lijekove...
Uglavnom, ako ćete dogovarati kavicu, molim cure koje imaju moj mob. da mi jave. Trebam druženje!!! Puse svimaaaaa :love:
mislim da smo ovo si propustiliCitiraj:
bucka prvotno napisa
NIKA BRAVO :D :D
i bravo za nestrpljivu mamu i tatu
(sada moram ići, samo me ova vijest natjerala da se javim u ovo doba dana, brišemo van)
Bravo Nika :D plus :posramljenismajlićkojijetopropustio:
Bravo Nika!!! :D
Yav, super sto si tu ponovo, bas si nam nedostajala!
Ti i ja smo isto godiste, znas? :)
Maksim ti je divan i bas je velikiiiiii, i slike su vam super!
Novi mi svaki put kad pocne da kaki kaze "gov gov", ali bas ne voli nosu. Par puta je pristao, ali nece on to jos neko vreme, vidim ja.
Sad je poceo bas puno da prica i da po malo sklapa recenice. Juce nam je rekao kad smo trebali da krenemo negde kolima a on vec bio vezan u sedistu, a MM jos nije usao "Ajde tata brm brm!".
E da, poceo je i mene i MM-a i moju sestru da zove po nadimcima! To je tako slatko da vam ne mogu opisati!
hvala na cestitkama!! :*
Nitice,saljemo vam :taps: :heart:
Bravo za Niku!!!!!!!
Evo baš sam pogledala slike od Novija.....kako je on napredan kli-kli, na fotkama se doima ko da ima 2 god!
Ja sam poludila maloprije! Maksim je opet u fazi grizenja prstića zbog zubiju , i sad prije po ure mi je pobjegao u Ribnjaku, zatrčao se i pao ravno u pasji drek s rukama :evil: !
Ali sve smo sanirali ...eno ga sad spava a ja se bacam na kuhanje!
Danas povrće iz woka, juha od zobenih pahuljica i tapioke i još nekakva salata! Malo sam kopala po vegićkim menijima :oops:
:love: Puse čestitke Niki od malog princa!!Citiraj:
bucka prvotno napisa
I jedan veliki :love: :heart: za Niticu i Matiju!
Znam da je još mali i med se ne preporučuje, ali ima super proizvod za podizanje imuniteta ZELENI MED, jesi čula za njega, moja mama je s time izlječila astmu, koja je bila u takvoj fazi da ni kortikost. ni bilokakve pumpice nisu pomagale
http://www.api-herba.netfirms.com/
evo link
Yavanna hvala za link. Med mu još nisam davala jer se bojim, ali sve si više razmišljam da možda pokušam jer polako dolazim do ruba...
Nitice, mislim da vec mozes malo da mu dajes med.
Bio je bas jedan topic o tome, pa se pisalo i o rasprostranjenosti tih spora koje izazivaju botulizam, i mislim da je opsti zakljucak bio da posle godine dana moze da se daje med.
Ja noviju ne dajem, ali verujem kad bih bila na tvom mestu da bih dodatno razmislila o tome.
:love: za Malog princa!
Yav, bas mislim kako bih trebala da dodam nove slike, ove nase su jos niz avgusta...
Nitice :love:
Nika BRAVO!!!
ja sam valjda krivo skuzila kovke i isla u taj jadran-pod zidom po stramplice dvojku na snizenju,a teta kaze da ih nemaju vec odavno!
ovaj tjedan bi ih trebali dobiti u jadran-posredniku u vlaskoj 31 po 6kn!
sad imaju samo 0-icu po 6kn!! ;)
Citiraj:
kovke prvotno napisa
kaj si od ovog krivo razumjela, bucka
oš da ti još povećam POD ZIDOM U JADRANU TERMO ČARAPE DVOJKICA, ALI SAMO DVOJKICA 3,90 KN
:lol:
ajde opfošteno ti je,ali samo zog nike pike i njenog samostalnog hodaja
ravo, Nika! :D
Evo i ja da se nabrzaka javim. Čitam vas ali ne stignem pisati jer čim sjednem za tipkovnicu R. mi je u krilu i tipka.
Nitice, jako mi je žao zbog Matije što se tako mučite svi zajedno.
Bravo za malu Niku hodalicu.
Ja sam ogromna, već sam punih 30 tjedana i već mi je sve teže. Žao mi je što ne mogu Rianu nositi koliko bi htjela ali ona i nije nešto raspoložena za nosanje. Samo trčkara naokolo.
Nika BRAAAVO!
Vlatka, joj pa tebi se se blizi termin! Vjeruj mi ,znam kako ti je :*
Nitice, ja sam Andrei vec 2-3 puta dala malo meda. Nije bila nesto odusevljena, ali je zato medenjake tamanila vec nekoliko puta i nije bilo nikakvih problema.
Da vas pitam...Prvo, dajete li klincima hrenovke? jedu li lina?
Hrenovke jos nisam dala i nekako ne mislim tako skoro, a ona niti jedno lino nece da jede.,.nije da se bunim sto nece, ali sad sam u takvoj situaciji da bi stvarno trebala pronaci nesto sto se fakat brzo sprema, recimo za veceru, kad mi je Meri u najgoroj fazi...a cini mi se da joj je vec zlo od pahuljica, milerama, zganca i griza :/
Kada sam joj u par navrata htjela dati čokolino napravila je gadljivu facu i sve popljuvala van.
Doduše, na sve kašasto pravi gadljivu facu tako da kod nas žganci i griz ne dolaze u obzir. Corn f. jede suhe, bez mlijeka. Sa mlijekom nema šanse. Cura voli konkretnu hranu :roll: .
Ja noviju uopste ne dajem lina i slicne kasice, a hrenovke cu se truditi da nikad ne proba, bar ne kod nas kuci.
Nama je uobicajena vecera neka supa ili corba jer to obozava da jede, a za rucak mu ne dajem jer toliko pojede supe da ne moze nista drugo. Pojede bas ono pun tanjir, kao za odraslu osobu. :)
Vlatka imas poseban pozdrav i mazi bebicu...
Cestitke za Niku hodalicu!
Lina jedemo i to obicno za veceru radnim danima, kad nemam vremena kuhati i veceru, a hrenovke, pastete, salame jos uvijek ne i ne namjeravam joj davati dok god budem mogla. Ako bude na mamu, onda znam da ce doci vrijeme kad ce samo to traziti i zivjeti na salami, jer sam i sama bila takva.
Med sam joj par puta pokusala dati, ali je napravila gadljivu facu, sto sam i pretpostavila da joj se nece svidjeti, jer ne voli slatko. (Ali kako zato limun jede!)
nika u zadnje vrijeme za veceru voli papat kruh i nutelu ili kruh&spek!! :roll: