Mišić mali, presladak je!
Uživaj ga, draga Zorice. :love:
Printable View
Mišić mali, presladak je!
Uživaj ga, draga Zorice. :love:
Imaš prekrasnog sina.. :love:
Bože kako je divan!!!!!! Uživajte do beskraja!!! :love:
Ajme što je sladak :heart: !
:D pravi je mali :saint: uživajte
Zorice, maleni je presladak! Uzivajte u njemu! :heart:
Cestitke!
Svako slovo koje napises prsti od ljubavi :heart:
Predivno! :heart:
Piši, Zorice!
Kako je, kako ste se snašli? :D :heart:
Nazalost jos nismo dosli kuci jer cekamo jos neka dokumenta :( , nadamo se da ce se sve zavrsiti tokom sledece nedelje.Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Svaki dan se posecujemo i mnogo lepo druzimo, vec smo se vezali za tatu i mamu. Na mamu smo danas bili ljuti, jer je sinoc otisla kuci ali smo joj kasnije sve oprostili i bili smo mnogo tuzni kada je odlazila, a mama je ronila suze celo vece :cry:
Mi smo jedna velika pametnica, koja obozava da drzi tatu i mamu za ruku, najstrasnije se ljutimo kad tata ili mama pomazi neko drugo dete, smejemo se najsladje na svetu kada se ljubimo u vrat i mnogo volimo vocnu papicu koju mama kuci smiksa.
A tata i mama, oni zive za sutra kada ce ponovo otici u tu kucu punu tuznih sudbina i vratiti osmeh na lice njihovog deteta :heart:
:lol: :heart: Čestitam Zoričice, čestitam! Sinak ti je presladak i jako, jako druželjubiv! Znači i ti si noćna ptica.
He! He! Pogodi ko sam???!!! :heart: !
...Zorica,želim ti da se ti dokumenti čim prije srede....-i mi kad smo posjećivali nešeg karla bilo je svakakvih zgoda.Npr bilo je dvoje braće u dobi šta ja znam nekih 3-4 godine koji se nisu skidali s MMa,stalno su bili oko njega,doslovno mu se priljepili za noge-svaki za jednu... :( ..-ni hodat nije mogao nego je morao dizati čas jednog čas drugog....a i dudu koju bih doma spremilal za Karla,budući da on nije bio baš zainteresiran-stalno bi neka bebica popila..-"teta,tetaaa-daaaaj dududdd,piitiiii"..-ma kako neću dat?! :cry: ..ehhh,ma šta da vam kažem.uhh...
Zorice, citam ovo i suze mi krecu. Predivno. Nadam se da ce mali Karlo uskoro stici kuci i da cete se svo troje prepustiti uzivanju u zajednickim trenucima. ljubim vas svo troje.
:shock: Da nisi mozda zena sa divnim plavim ocima i najvecim srcem na svetu? Jel smo se upoznali juce na ljuljama? :heart:Citiraj:
CVUKUT prvotno napisa
Zorice, :heart:
avatari su super...izdvajam, Zoricin i Sanijin
Keti i Karlo :D
:heart: Da, da, draga moja Zo, ja sam ona kojoj oči zasijaju tek kad u očima klinca preko puta sebe uspe da prepozna tračak sunca!!! Vidimo se u nedelju!Cmok!
Sanja, :heart: .
Zorice, prekrasno!!! Želim vam puno divnih trenutaka, sad kad ste se konačno pronašli!! :heart:
Ne moram ni reći da ti je sinek presladak!
Zorice cestitam ti od srca, ljubi sineka i piši nam još!
od tolikog Beograda i još većeg internetskog prostranstva... da se vas dvije nađete baš na ovom forumu i u istom parku!Citiraj:
Zorica prvotno napisa
pa ovo je zavrijedilo neko kumstvo!
:heart:
Sanja, K. je prvavi medenjak :heart:
Leeloo, pusa za imenjaka :heart:
Cuj kumstvo, ima Cvrkut dve cerke, mozda postanemo rod ;)Citiraj:
apricot prvotno napisa
:lol: Starija cerka mi je plavuša, pa se za nju bas mnogo ne brinem. Mlađa nije izrazita, tako da zbog toga moram da joj dam odgovarajuće upute za život, što će reći da prvo mora da postavi pitanje "šta tvoja firma nudi mojoj firmi???".
Čujte ovo: najbolja drugarica mojim ćerkama je jedna divna "izabrana" devojčica, sa najvećim srcem na svetu. Do 3,5 godine je živela u domu pa je dosta kasnila u motornom razvoju. Uz veliku ljubav i zalaganje njene mame svi problemi su potpuno izbrisani. Postala je najbolji prvak na svetu. Zna za svoje poreklo i čak moli mamu da joj podari nekog brata ili sestru, koje je isto ostavila "žena koja ih je rodila". Kako su deca malo/mnogo surova ja se malo pribojavam trenutka kada će moja deca saznati sudbinu svoje drugarice, pa sam počela da ih pripremam. Tako sam pre par dana stariju ćerku 6,5 god. "testirala". Ona mi je tražila da joj nešto kupim a ja sam joj u šali rekla da to traži od oca i majke.
- Kako, pa, vi ste mi roditelji?!
- A kako bi bilo da ti kažem da te nisam ja rodila nego da sam te donela iz "velikog vrtića? Da li bi ti to smetalo ili bi bila tužna? Da li bi me i tad volela?
- Svašta, pa ako me ti voliš i čuvaš onda si ti moja mama i baš me briga ko me je rodio. Ja tebe volim najviše na svetu!
- A ako tvoju sestru M. nije rodila ujna, nego je ona iz velikog vrtića?
-Ja te ne razumem, ona je moja najdraža sestra, i šta ima veze ko je koga rodio!
To mi je bilo najlepše započeto jutro! Svojim volonterskim aktivnostima hranim svoju dušu, ulazim u "istoriju" nekih malih bića kojima je više od ičega potrebna ljubav a svojie ćerke upućujem na put čovečnosti.
E, da mi je malo više love i desetak kvadrata više..... :heart:
placem od srce zbog vas.
Zorice predivan avatar i potpis... :heart:
Preporučamo se za tvog K. Mi ga naučimo kako hodati i bježati mami.. :*Citiraj:
Zorica prvotno napisa
:heart:Citiraj:
CVUKUT prvotno napisa
Zorice jako sam sretna zbog vas :heart:
Nadam se da će uskoro mali ljepotan biti doma sa mamom i tatom.
Sanja, takvu curu ne mozemo odbiti :heart:
Snjeska i ja se radujem zbog vas :heart:
Zorice :love:
Zorice :love:
:heart:
Zorice, kad budete u blizini, javi se.. :D
Draga Zorice cestitam od srca, nadam se da cu uskoro tvoim stazama do malog andjela. Srecno, uzivajte :D :* :*
Od srca čestitam Zorice! Prekrasno :heart:
cestitam od srca svima koji su uspijeli
Draga, nadam se da su papiri rješeni :D i da uživaš u malom zlatu :heart:
Javi se! :D
Hvala drage moje sto mislite na nas :heart: . Papiri jos nisu reseni :cry: ali to ne znaci da ne uzivamo, pa makar to bilo i 2 sata dnevno.
Nase sunce je malo bubano ali on je jedan hrabar momak, pa sve to stojicki podnosi :heart: Danas smo prvi put odgovarali na poljupce mame i tate ( srce malo je moralo da se nauci na tu vrstu paznje) i to je izgledalo tako da su tata i mama na kraju bili skroz balavi :mrgreen: ali krajnje rastopljeni od ljubavi. Ljubav nasa je mnogo promenila izraz lica, sve vise lici na jedno zadovoljno dete (mislim da Cvrkut to moze da potvrdi) a mi cemo biti potpuno zadovoljni tek kad ga dovedemo u njegov topli dom i pocnemo jedan novi, uz boziju pomoc bolji zivot.
:love:
Pa ne mogu vjerovati! :cry:Citiraj:
Zorica prvotno napisa
Ipak, nadam se da će uskoro biti vaše djetešce uz vas u vašem domu! :heart:
zorica, vama i Karlu želim svu sreću ovog svijeta!!! :heart:
Imaš jedan od najljepših avatara na forumu!
:heart: :heart: :heart:
:heart: Cure, da samo vidite Zoricu, tatu i malog...mislim da će se uskoro svo troje istopiti i pretvoriti u tri potočića ljubavi!!! Nadam se da će ti njihovi pariri brzo biti rešeni, kako bi ipak stigli doma u čvrstom stanju. :lol: :heart: :P :preskaceuze: