nemrem-jer sam imala maramu.
istina- tek kad je R. imala oko 6 mjeseci, al sam ju svejedno imala (i spremila u ormar curama za miraz :mrgreen: )
Printable View
nemrem-jer sam imala maramu.
istina- tek kad je R. imala oko 6 mjeseci, al sam ju svejedno imala (i spremila u ormar curama za miraz :mrgreen: )
ok, sad idu Anita (marama) i summer (kolica)...
što vam je sljedeće na pameti?
ines, hoćeš protiv zajedničkog spavanja.
tko bi "za" (ali samo ako ines pristane) :lol:
mogu ja za "za" zajedničko spavanje
Evo, javljam se za necijepljenje/odgodu...Hmmm...I to može Anita. :lol:
Hm...Vrtić-jaslice/protiv vrtića-jaslica? Jel treba tako nešto (ne bih dala dijete ispod 3-4 godine u vrtić čak ni da idem raditi i imam razloge za to).
Autosjedalice? Let them cry vs. no cry sleep? Hodalice? :x Ja bih sve neke nabrijane teme da mogu iznositi ekstremna mišljenja. :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
:* kalebu
svi bismo, draga moja...Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Ali, teško je naći nekoga tko bi javno rekao da će pustiti dijete da plače, da stavlja dijete u hodalicu, da ne koristi sjedalicu...
Ako ti uspiješ u pronalaženju... eto nam jako zanimljivog časopisa :heart:
Ma da? Pa samo treba pitati nekog izvan ovog foruma. Baš sam jučer u Tintiliniću pitala ženu kako im ide prodaja hodalica...Veli, odlično. :xCitiraj:
apricot prvotno napisa
Mogu ja biti i za - npr. koristimo jednokratne. Ali nemam neko super mišljenje o tome.
Ne mogu ja okolo ganjati ljude 8)
Meni najlakše ovdje baciti udicu i pjevušiti: fatajte se ribice, velike i male (to je iz neke dječje priče koju mi je mama daaaavno pričala) :love:
Ma nisam ni mislila da ti ideš okolo i vrbuješ ljubitelje hodalice :lol: :love:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ništa, sljedeći put ću zaskočiti nekoga u Tintilinću.
Ako je to tako jedostavno,putem maila,mogla bi i ja.
Imajte me u vidu.
Inace sam za zajednicko spavanje,za maramu,za jednokratne....
zajedničko spavanje,dojenje poslje carskog,kemo,bez dude
Mi se nismo javljale jer imamo vodene kozice :cry: i za sada ne možemo nikud ići! :( A ako možemo što odraditi preko mail-a tu smo, mislim da je to nešto sa slikicama? Evo onda se prijavljujemo za sljedeće brojeve!
Inače smo bezdudašice, maramašice, zajedno-spvačice :), jedino nismo eko pelenašice i nismo bespelenašice :/ .
ja se prijavljujem 8)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Evo nas bez dude, spavamo zajedno, koristimo jednokratne pelene jer je mama lijena, a planet spašava na mnoge druge načine (radi ravnoteže)
Vazna tema je i neka mama koja doji i neka koja ne doji (jer nije ni zeljela dojiti).
a može i tata na porodiljskom a mama na poslu...
osim što sipate teme, pronađite i sudionike :saint:
Dakle, ja se javljam za: platnene pelene, nošenje u marami, zajedničko spavanje, dojenje....
pa ako me trebate tu sam :mrgreen:
Dakle, ja se javljam za: platnene pelene, nošenje u marami, zajedničko spavanje, dojenje....
niti mi ne koristimo dudu
pa ako me trebate tu sam :mrgreen:
Evo, za necijepljenje nas čak i na ovom forumu ima malo, pa ako zatreba...Cijepiše ćeš naći bez frke.
apri, pa ideju je iznijela mama koja radi, a tata je na porodiljnom. ;) Osim nje, za tu temu može i Linda.
Mi smo isto dobrovoljci za neku od tema.. :D
magriz, možemo onda predložiti temu tata na porodiljnom?
ok, ako tema bude Tata na porodiljnom, da ili ne?... Imamo tatu za "da", ali tko bi išao kao "tata - ne", kad smo svi ovdje, zapravo, ZA to da i očevi mogu koristiti porodiljni.
kamo sreće takvih tateka :D ! Sve više!
nama je bio riknuo net ali tu smo...
ja isto imam jedan prijedlog... ne znam kolko je pametan/ nepametan ali je dio uobičajenog svakodnevnog života... s malom bebicom izlaziti po dućanima itd. ili ne... jer mi se čini da sam negdje naišla na strahove od bolesti, različitih ljudi itd.
mi smo oni zločestiji, za izlazak, s 2.mj. je već dobila putovnicu i shopingirala po Austriji...
možda nisu protiv da tata ide na porodiljski, ali su protiv da mama ide radit s 6 mj bebe, pa ju tata zamijeni...Citiraj:
apricot prvotno napisa
U mom slućaju Ja sam protiv zajedničkog spavanja, maramu i sling nisam htjela....eto, ja sam na onoj "negativnoj" strani pa ako možemo poslužiti...
ma dobru je temu magriz dala, ako se mene pita ima malo malo muškaraca kojima bi vjerovala na porodiljnom, baš moraju biti ono pravi zlatni dečki :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
jer u globalu obično je majčina ljubav ta koja je bezuvijetna, tatina je tako dugo dok ne počne nogometna utakmica :lol: pa Bože ako je gol neće sad trčati papicu slagati :lol: nek se malo plače, ne? bezveze primjer
meni dok je MM pomagao, svi su se ismijavali iz njega (muški), žene su se čudile! Pa je odlučio prestati biti "papak" ili "čudak" :cry: ajoj...
al teško je sad reći: on ne smije na porodiljni, muško je!
:roll:
ja uvijek s ponosom kazem da je MM bio 2 mjeseca na porodiljnom. cak stavise, on to sam iznosi i jako je ponosan na to.
pa, njemu je Zach bio 4-5 sati u narucju odmah nakon poroda, kome bi vjerovala ako ne njemu. :heart:
Moj bi uvijek isao na porodiljni i bio s bebicom... ali jos uvijek vise (u god.prosjeku) zaraduje od mene... tako da....
evo i mi smo tu, dojenje, kolica i sling i marama, tata maramas, dohrana sa 6,5 a spavanje imamo sve- prvo u kinderbetu, pa kinderbet spojen sa nama, pa Lea u nasem krevetu, ne pije cajeve, sokice, jedva pokusavamo s vodom, jednokratne, odgoda cjepljenja, i ostao... :)
idete mi na živce :P
svi biste vi "ZA" nešto, ima li koga protiv?!
tražite nekoga tko bi vam bio opozicija, svi pušete u isti rog (i ja skupa s vama) :lol:
pa evo ti apri protiv :)Citiraj:
Ana... prvotno napisa
a da pitaš na nekom drugom forumu? :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ako su ga tako lako uspjeli obrlatiti, onda ti i nije svesrdno pomagao, nego se forsirao. jednostavno ili jesi ili nisi taj tip. mm je taj tip :love: :heart:Citiraj:
Adrijana66 prvotno napisa
meni će uvijek biti 1000000000 puta normalnije da se o djetetu brine njegov otac nego neka tetka i da roditelji dijele obaveze u kućanstvu nego da se žena satre dok m gleda TV npr.
joj, sad mi je tak žao da sam to opće napisala... :cry:
al ja sam ti jedna specifična situacija, oboje studenti, on cijeli dan na faksu, po noći radi... jedva da se vidimo... utjecaj okoline je često utjecaj obitelji...
čim se sredimo kak treba i normalno počnemo živjeti valjda bude sve ok... jedva da se i ovak snađemo
mm ne da mojoj majci previt i uspavat F kad dođe kod nas, nego to on radi... :)Citiraj:
džez prvotno napisa
pa dobro, cure! Sretnice ste, sve imate idealne muževe...
savršenstvo nije moguće postići čak ni dugogodišnjim treningom :mrgreen:
istina... :PCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
a i nema savršenstva bez mana... samo su u nekom drugom smjeru... :*Citiraj:
Ne bi baš pretjerivali! :PCitiraj:
(viš da se ja baš ne hvalim :lol: )
Što ne znači da MM ne voli Keti. Obožava je, igra se s njom i ludira.. ali sve što spada pod "briga", provodi teškom mukom.. (pelene, kupanje i sl) i uz moje obavezno prisustvo.. Obožaaavam rečenice tipa ti to bolje radiš, ili navikla je da joj ti, pa..
A kućne poslove ne treba ni spomenuti.. :roll:
Samo se vi dogovorite.. mi ćemo se probati prilagoditi. :love:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Malo sam pomješala teme.. :oops: