joj stvarno je super tema, bas za dusu... :heart:
mi smo jos pocetnici tek tri ipo mjeseca sli necu nikad zaboravit trenutak u 5!!! tjednu kad se moj mali zabac napapao, odvojio od sike sa smjeskom i poceo sa mnom "razgovarat" aggrrrrrhh, aguu, aggggrrrhh, pa ja njemu ljubavi, sreco, najdraze moje, mama te voli, a on mi vraca opet aggrrrrrhh, aguu, aggggrrrhh i to je trajalo poprilicno dugo, moja mama nas je gledala i plakala od tada su nam to redovite scene, posebno kad nije puno gladan, samo se sad malo "popricamo" pa se opet vrati i malo posise, pa onda opet popricamo pa se vrati siki i tako to zna trajat dugo pri tom mu je osmjeh najveci i sav se topi a ja sva u oblacima. onad je imao obicaj stavit rukicu na siku a od prije 3 tjedna me mazi tom rukicom po siki dok papa. ili namjesti prstice pored usta i lagano pritisce, ma preslatko, vec se poceo okretat na bok kad ga mijenjam a jucer se prvi put put okrenuo na bok kad sam ga isla podojit, od nestrpljenja se okrenuo prema siki na bok i sa obje rukice je uhvatio i poceo sisat, smjeh me uhvatio koliko je bio nestrpljiv.
a onaj mir i trans koji osijecam dok dojimo... a tek njegov zaljubljeni pogled, osmjeh ( sa bradavicom u ustima), nista mi ne moze te trenutke pokvarit :) nadam se da ce dugo potrajat :)