Ne znam što ti znači takva informacija, čisto sumnjam da ćeš je ovdje dobiti.
Meni nisu ništa šivali nego stavili onu ljepljivu traku. Kod mene se radilo o estetici, nije trebala biopsija.
Printable View
Mislim da je isti konac, a razliciti vez. A konac varira od ustanove do ustanove.
Meni su svi skidani madeži šivani naoko istim koncem. Bez obzira na ustanovu i na mjesto s kojeg su uklonjeni.
Najljepši mi je ožiljak od ortopedskog zahvata, onda onaj od cr, a ovi od plastičnog kirurga i od dermatologa su za istetovirati nešto preko za uljepšanje. Orto i gin su šivali biorazgradivim koncem i nije bilo klasičnog vađenja šavova. Možda je do toga.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Imam dosta madeža koji su sad u trudnoći neki se i povećali. 5,6 njih bi sigurno bilo za maknuti. Jel netko to radio u Vinogradskoj? Dojmovi?
Eryngium, prije ce bit do mjesta na kozi koja se siva. Mislim da su neka gruba pravila - trbuh ispada ok, lice ispada ok, ramena, ledja i dojke ispasaju losije jer se koza rasteze. Meni je isti krirurg radio privatno i drzavno i rekao je da su konci razliciti u te 2 konkretne ustanove. Rezala sam sigurno 20-tak madeza s raznih dijelova tijela - lice, trbuh, ledja, guza, stopalo...
Imam jos i sijaset rezova oko trbuha-carski, hernija, plus vrat stitnjaca (i vrat ok ispadne). Mislim da najgore ispada gdje koza nategnuta. Normalno, ovisi od odobe do osobe, spretnosti kirurga, koliko je toga rezano itd. Al ja imam priliki usporedit istog plasticara na jedno 10 razlicitih lokacija na tijelu madezi slicnih velicina - lice jedva vidljivo, ledja - ko van je piturava
Ortoped i plastični su mi na ruci, možda 5 cm udaljeni jedan od drugog. Od ortopeda predivan, na samom zglobu gdje koža non stop radi. A ovaj od madeža, nit se rasteže, nit se mrda, božesačuvaj. Možda je plastičar bio za mirovinu...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mozda... Mene su reckala 3 plasticara (nekih 15-tak madeza, vecinu jedan koji je reckao na masu mjesta. Osim toga opci kirurg (hernija), ginekolog (carski) i otorinac (stitna). Nitko ne zagleda u ovaj od stitne jer je radio po vratnoj bori, nit ijedan po licu (plasticat koji je radio vecinu), a da, jedan na licu je oftalmologinja, i taj je super ispao. Ono sto mi kozmeticarke il na sistematskom pitaju sta vam je ovo??? su mahom ledja. I jedan veliki trup bocno. Vecina je djelo jednog plasticara - ovi neprimjetni i ovi 'sta vam je to??' On i derma su mi je svojedobno objasnili da ne mogu bit isti rezultati na licu i na ledjima, da su ledja zeznutija.
I meni je plasticar sredio nekoliko povecih izbocenih, na nezgodnim mjestima koje sam cesto znala zakacit i raskrvarit (rub grudnjaka i gaćica), izvrsno mi je napravio, nista se ne vidi.
Osim samog mjesta, rekla bih da uvelike ovisi i o umješnosti operatera.
U mom slucaju plasticar je bio odlican izbor. Trazila sam konkretnog na preporuku.
I oziljak od oba carska je super ispao, radio ga ginekolog.