A ima još jedna...Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
...zabranjeno voće je najslađe voće...
Zavisi kako na to gledaš... ;)
Printable View
A ima još jedna...Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
...zabranjeno voće je najslađe voće...
Zavisi kako na to gledaš... ;)
Ma normalno da neces djetetu braniti kad vec dodje u dob da se tako sto i moze. Ova je tema sad tu slucajno zalutala unutar 0-1g a tu je najdefinitivnije i beskompromisno NE za tv.
Ali ta grupna druzenja kad djeca sjednu za tv, ja srezem u korjenu s tim roditeljima kojima lijepo objasnim da tv moze gledati i doma, a druzit se s prijateljima ne moze. Naravno, svi se sloze i djeca se lijepo igraju. Ali ako vidim da je to pravilo kod nekoga, pozivanje na igru, a ustvari je to buljenje u tv... onda nam to nisu adekvatni "družioci". Srećom, tako ni nije bilo s Ominim prijateljicama. Sve se djeca radije igraju nego gledaju, osim onih koji su ozbiljno zaglibili. :/
Pitam zato sto smo ja i MM nesto razgovarali o ovome. Citam na netu (I Village< pa dobro od amerikanaca) da se do godinu dana bebina kosica ne smatra kao kosica nego kao dio organizma i da se nebi trebala sisati do godinu. Meni je bilo cudno sto dosta amerikanaca ovo prakticira.Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Probacu potraziti malo detaljnije.
Ne radi se o tome. Kemijski procesi u tijelu su ipak takvi kakvi jesu... neke stvari (ipak) nisu na psihičkoj bazi. Da, mogu imati udio u tome.... ali tu se radi o 5%...Citiraj:
Adrijana66 prvotno napisa
Anita... inače, ja sam ovisnik o šećeru :) (radije Milka nego meso) a i psihički ovisnik o mnogo čemu ... :lol:
Psiha mi je jako bitna i izražena... pomoću nje sam to što jesam i mogu svašta, čak sam mislila studirat psihologiju...
Nema veze, rekle smo svoje, već smo dosadne :/ a i pobjegle smo s teme ;)
nadam se da ćemo u nekoj drugoj temi biti istog mišljenja :) tako da ostanemo frendice :klap: (da se ne pamtimo kao neistomišljenice) :heart:
e hvala vam cure baš ste me nasmijale
:D
i educirale
:D