Zaboravila sam-
danas idemo kod DM, DB (nećemo spominjati imena :mrgreen: ) - kod čičice sa crvenom bradom.....
Printable View
Zaboravila sam-
danas idemo kod DM, DB (nećemo spominjati imena :mrgreen: ) - kod čičice sa crvenom bradom.....
Pozdrav svima!
Nije nas bilo jaaako dugo na forumu.
Ako nisam s Lanom onda radim generalku po kući.
Daddy, kovke sretan vam rođendan, sa zakašnjenjem !!! :heart:
Bili smo bolesni prošli vikend, početak upale uha i jako visoka temperatura, tako da smo na antibiotiku.
Ali sad je puno bolje. ;)
Ovih sam se dana nagledala Pčelice Maje. :P
Totalno je luda za njom, kad se probudi prve riječi su joj Maja, Pavo i kakavac (skakavac Flip).
Nama su izašle još dvije trojkice!!
Lana spava nekad na jastuku nekad bez njega, ali gotovo uvijek s nama u krevetu.
Za Božić smo joj spremili Mega Bloks kocke i još ću joj kupit neku slikovncu na temu Božića ili ako negdje nađem Pčelicu Maju.
A sutra idemo na dječju predstavu 'Božićna čarolija', MM-a firma časti. :)
Pusa svima, osobito bubanima! :*
Ej Ena, long time no see!
Pusa Lani :*
I nama su izbile gornje trojkice i sada imamo 14 zuba! Ja sam mu kupila za Božić piši-briši ploću i drvene puzzle i sad čekaju da ih otvori :D
Hi, MN :)
Ma da, samo škicam ali nikako da se javim.
mamaineven, kakva je to piši briši ploča, gdje si ju kupila?
Mi na veliko crtamo s bojama. :)
Bravo za zuboviće!!! :D
Kupila sam u Nami! To ti je ona koja ima štapić za pisanje, a kada hočeš brisati potegneš neki gumbić. Pozdrav! Jurim na vikend :*
Leni :klap:
Mamaineven- ocekujemo poslje Bozica slikice remek djela s ploce!
Ena - sto se tice slikovnica neznam ali ja nasla Pcelica Maja bojanku za ucenje boja i brojeva (pise za 3+) a ako bojate bojicama mozda joj bude zanimljivo, cijena 35 kn
termo stramplice nemamo, imamo termo carapice iz Babycentra i obicne stramplice iz Iane
teta u ducanu...znam ju i ja... kupim tamo nesto mozda jednom godisnje (ako se bas nadjem tamo a nesto trebam ili trazim nesto sto nigdje ne mogu naci)...isto mi se uglavnom nista previse ne svidja..
...zadnje je bila vestica za poklon i teta je bila cak ljubazna :/
jastuk - spava s nama na krevetu pa spava na mom jastuku ili cak legne poprecke na jastuk
Evo i mene posle nedelju dana!
Iskreno, pokusavam da se resim i ove preostale zavisnosti - internetske, ali mi uzasno nedostajete. :(
Ivonna, tako je i nam bilo na pregledu sa 15 meseci, merili su ga kao malu bebu, u koritancetu, dok je plakao...
Kovke i daddy sretni rodjendani!!!
Kod nas je najnovije sto polako pocinjemo da koristimo tutu, posle 11 meseci pisanja u gace! (toliko dugo danju ne nosi pelene osim kad izlazimo).
Konacno sam mu pre nekih mesec dana pronasla neku curver tutu koja mu nije neudobna, pa uspevamo da se dogovorimo za kakenje, i ponekad za piskenje. Ja sam persrecna jer on NIKAD nije hteo da sedi na tuti.
MM i ja se zezamo da ce do 2. rodjendana ostaviti pelene, s obzirom na tempo napredovanja :lol: .
Ljubim vas sve, i citamo se za nekoliko dana!
Pozdrav svima !
Novi :klap: za tutu !
Evo i mene na brzaka.
Vidim da su uglavnom pokloni spremni, a mi bez ideja.
Danas smo malo razgledali što bi joj mogli kupiti za Božić ali za sve igračke mi se čini da će ih izgustirati za 5 minuta.
Ako nekome treba ideja za super igračku, mi smo Riani još prije kupili activity desk, ima ga već 4 mjeseca a još se puno igra na njemu. To je stvarno najisplativija igračka koju je dobila.
Imamo i veliki Disney dvorac (kupili ga u TL) pa tko ima puno prostora u kući/ stanu za raširiti ga-super je. Mislim da će joj biti još dugo zanimljiv. Ako nekoga zanimaju te igračke poslikat ću ih i staviti link.
Pusa dječici.
Bravo Novi!!! :klap:
Mi imamo tutu, ali za sad skuplja samo prašinu. Nema šanse da sjedne na nju.
Vlatka, baš me zanima activity desk, pa ako ti nije teško, daj ga poslikaj.
Pusa svima!
Asja ne zeli ni prici tuti, samo je izdaleka mjerka i pokazuje, ali da sjedne na nju, nema sanse.
Inace, same smo na sedam dana, tata nam je otisao na sl. put :(
Bravo za Novija :D N. sad kad se pokaka pokazuje guzu da ga presvučemo, ali još nisam probala kahlicu, čekam toplo vrijeme. Ako bude remekdjela bez brige, vidjeti ćete sve crteže! Mi smo se kod dr. vagali na pravoj vagi, Neven nije htio sići dolje s nje!
Leki i Asja - držite se! Kod nas ja imam takav posao da često moram na službeni put, meni je koma ali N. se za sad dobro drži.
leki i asja :love: !!
nika je smrkava vec par dana i strasno cendrava i nervozna!!
jucer je i mene pocelo jako bolit grlo ali se drzimo!!
niki smo poceli preko dana stavljat jantarnu ogrlicu za zubice!!slatka mi je s tim,iako ja zapravo uopce ne volim nakit!
danas iza posla idemo u KC u kupovinu u zadnji cas za bozic!! ;)
i mi bolesni, preko noći je kašljao i bio budan od 00.30 do 02.30 a sada je OK, zarazliku od mene pospane i s upaljenim grlom :(
E jeste se porazboljevali :*
Mi smo malo šmrkavi ali zato nervozni puno. Mislim da joj izlaze trojke i u fazi je mama, mama.
Vikend je projurio, u subotu bili u gradu, pogledali Zagrebačke mališane na trgu, igrali se u Profilu, pojeli kolače u Ivici i Marici....
U nedjelju smo se družili sa dvije drage djevojčice i njihovom vrijednom mamom koja je napekla kolača i slanih kiflica za cijelu vojsku. :*
Lena brblja na veliko, obavezno se zahvali kad joj nešto damo, u subotu nas je iznenadila kad je na naše Nazdravlje rekla Vala.
~~~~~~~~~~~~ za bolesne!
I mi smo još uvijek šmrkavi, izgleda da mu je imuno sustav malo oslabio pa mislim da ću ići kupiti neke vitamine.
pozdrav svima, moja princeza i ja bi vam se pridruzile ako nas primate, mislim da tu pripadamo- 2.09.2005 IVA :)
:D Dobro nam došla Iva & mama!
Dobro došle! :*
mama mare - dobro nam došli!
~~~~~~~~~~~~~~~ za bolesne!
Leki i Asja :love:
pokloni - uglavnom spremni...nesto jos moram dokupiti i treba ih zamotati..
u meni se javlja ljubomora :(Quote:
Originally Posted by Mama Natasa
iva&mare dobro nam došle
Isto veliki pozdrav svima. Mi bi se malo družili s vama, ako nas primate. :)
Dobro došli :* . Neven mi je uz šmrcanje pobrao i kašalj. Već sam luda od tih prehlada. Dajete li vi svojima kad kašlju kakav sirup?
I mi stalno muku mučimo sa nosićem i kašljem. Uz propolbaby dajem joj i Prospan za kašalj. Negdje sam pročitala da se tako malima treba davati sirup za smirivanje kašlja a ne za iskašljavanje.
evo i mene
obje cure bubane :(
ni sama nisam pametna da li da ih vodim pedici
dobra vijest...danas su nams tigla nova ulazna vrata koja cekam od svibnja :roll: a da vidite samo kako su mi zaprasili hodnik, stepenice i sve okolo dok su izbijali stara :shock: imam sta radit do bozica
nove cure...dobro nam dosle :love:
I mi smo smrcavi :( jutros sam se i ja probudila sa grloboljom, a Asji je nosic zastopan, pa se borimo oko sipanja kapi u nos.
I da, izolovana nam je e. coli u urinokulturi, ali 10 na 3, dokica kaze da nije strasno, ali ipak joj je dala antibiotik, da je pokusamo dokrajciti dok je u tako malom broju.
Pozdrav novim curama.
leki nemoj za e. coli davati antibiotik, pogotovo kad je u tako malom broju
radije kupi caj od brusnice (list brusnice, imas u svakoj biljoj apoteci) ili one tablete brusnice, Ja sam tako izlijecila e. coli i u roku tjedan dana mi je nalaz bio sterilan. mozda da prvo probas tako, pa ako ne ide onda antibiotik ?
Jao svi smo se razbolili. Kaj je taj propolbaby? Nekaj za imunitet?
Joj, Ivonna, ma znam da ne bih trebala davati antibiotik, ali me je tako strah toga, jer je prije nekih mjesec dana zavrsila sa jakom urinarnom infekcijom i sa temperaturom do 40, koja je trajala tri dana. Na zalost, tada nismo uspjeli uhvatiti mokracu za urinokulturu, ali dok. pretpostavlja da je tada e. coli bila puno veca. Pili smo caj od brusnice, i c vitamin, i limunadu, ali eto ona je jos uvijek tu. Ne znam, ne bih htjela ponovo prolaziti kroz to, pa kontam, mozda je sada antibiotik dokrajci u kombinaciji sa brusnicom i ostalim kiselim napicima :/Quote:
Originally Posted by ivonna
mi smo jučer išli pedici iako je situacija malo bolja, ali nije mi žao - napravili smo bris grla i nosa i sada čekamo rezultat. Pedica je rekla da svi problemi počinju u nosu i da je dobro napraviti bris iako nema temp. jer tako počinju sve upale .... i završila je na menigokoku :shock: (smučilo mi se)
ivonna - možda da pričekaš još dan -dva (ako nemaju temp.) nema ti pedica što dati u tako ranoj fazi - osim kapi za nos
Nataša - nisam sigurna dali je to točno za kašalji i sirupe za iskašljavanje, ali mislim da nije dobro davati sirup protiv kašlja kada se radi o produktivnom kašlju, na taj način se "umrtvljuje" refleksno kašljanje i šlajm ostaje u organizmu.
Vid ne zna iskašljati i to ga danima muči (doduše ni ja to nikada nisam naučila)
leki - 10 na 3 je količina koja se tolerira kod odraslih, za djecu nemam pojma, ali možda s obzirom na nedavnu infekciju.... ne znam što bih odlučila da se radi o Vidu, vjerovatno bih mu dala ant. zbog nedavne inf.
a brusnicu ostavila kao terapiju kroz 2-3 mjeseca
Lucky2 - dobro nam došli!!
jao pa svi se razbolili.. saljemo vam ~~~~~~~~~~~~~~~~
Lucky2 dobro nam dosli!
mama mare&Iva i Lucky2&Lovro, dobro nam došli !!!! :D
Svim bubinima šaljemo ~~~~~~~~~~~~ ozdravilice.
Lana mrzi sirupe. Za iskašljavajne upravo koristim Bisolex kapi, inaće joj dajem čaj od sljezovog korjena.
U subotu smo bili na predstavi u kazalištu 'Žar ptica' i od Djeda Mraza smo dobili sanjke. :D
Još samo da padne snijeg . :cekam:
Pusa malim bolesnicima, iš, iš, bolesti i bakterije.
Ena, ovo je taj activity desk kojega R. obožava (sve oko njega je nered :mrgreen: ).
http://public.fotki.com/Vlatka/activity-desk/
Pozdrav novim mamama i klincima.
Zaboravih napisati da ima i 3 loptice koje se ubacuju kroz gornji crveni obruč pa se kotrljaju ispod ploče, a i ta bijela ploča se skida pa ostaje plastična stolica.
veliki pozdrav svima...novima, starima, bolesnima, a i trudnicama...
mi smo u subotu bili prvi put kod frizera i bilo je super... možete vidjeti i par slikica
prvo šišanje
Kako je slatka! A kako samo mirno sjedi!