:lol:Citiraj:
anjica prvotno napisa
mooncup je stigao :D ; ponesem ga na druženje i pipkanje
megna iš, iš (ne da mi se još)
Printable View
anjica prvotno napisa
mooncup je stigao :D ; ponesem ga na druženje i pipkanje
megna iš, iš (ne da mi se još)
Eto tako, meni su oči skoro ispale od ovih vaših 6 stranica hvalospjeva, CSIa i motornih pila, vakuuma, pipaca i otvora.
Mogu samo zaključit da mi se sviđa ta stvar a kako će funkcionirat kod mene pojma nemam dok ne probam.
Hvala buby kaj si ponijela danas na pipkanje (ne, nismo isprobavale u parku) i samo bih dodala kako eto imamo različitu percepciju. Od silnog čitanja kak ste se iznenadile veličinom ja sam stvarno morala vidjeti prvo uživo i - nakon par komentara kak je to veliko meni je bil totalni neugodnjak reći da mi se to čini skroz okej, pa baš je nekak malecko :lol: :lol: Eto, zemljo otvori se.
Sad još samo da užicam buby da i meni naruči.. :mrgreen:
tiwi malecko :shock:
alo tete, kaj bi bilo veliko???
a kolke su vama (tj vasim boljim polovicama) stvari koje inace idu unutra onda ako vam je ovo veliko? :mrgreen: nisam mogla izdrzat bwaahahaha
i da je neznam kak siroko opet je od mekanog silikona i FORMIRAT ce se prema vasem tkivu,i tkivo prema njemu
lude babe :lol:
Ja sam sretna da se ta stvar ne zgužva tako ko MC kad ide unutra :mrgreen:Citiraj:
Nite prvotno napisa
cekana prvotno napisa
Ma znala sam da će ispast sprdnja na moj komentar.. :lol:
Ali, valjda sam se pripremula na "šalicu" a ne "čašicu" pa mi se fakat učinilo malecko.
Nda, nadam se da se baš nebu gužvalo ko blesavo jer bum ga fliknula u smeće (imam kratki fitilj ;) )
Dia, btw: nakon što su mi rekli dan prije poroda da Patrik ima sigurno 4 kg - više mi ništa nije malo :lol: :lol: ( da, sad je cerek a onda je bil preznoj, i "Gđo, možete se dignut, gotov je uzv" A ja -" ne mogu")
Hm, dakle netko ima problema s veličinom :lol:.Citiraj:
kak je to veliko meni je bil totalni neugodnjak reći da mi se to čini skroz okej, pa baš je nekak malecko
Pa, nite, meni se čini veliko jer uspoređujem s veličinom, tj. promjerom tampona. Čak i tampon za super full extra jako krvarenje nije širi od 1 cm, a i njega sam imala problem staviti, a ova Diva, da ju neznam kak sfrčem, ima dva cm i možda još koji mm u promjeru. Trebat će mi tu puuuno prakse dok skužim kojim krajem, pod kojim kutem, kojom jačinom potiska, blabla..., ide najlakše.
A možda da nabavim kakvo sredstvo za podmazivanje, jer ni 'stvari koje nam inače idu unutra' ne idu 'na suho' :lol: .
meni je bilo grozno metnut tampon, i to samo onaj comfort ili tako nekako jer je suh, ali silikon samo klizne, flutch :mrgreen:
e bas to!
silikon je sklizak, a ako ga jos nakvasite,
upadne ko od sale.
mislim da i na uputstvu stoji
da mooncup treba nakvasiti vodom pre umetanja.
i par centima sfrkanog cupa-
pa sta je to za nase "prepostovane" :D
nemrete ga usporedjivat s tamponom ko prvo jer su tamponi hebeno SUHI i kao takvi jedva jedva prolaze kroz kanal kojem je vlaznost prva i osnovna stvar ;)
svaka zna iz iskustva kolko to moze biti bolno,i kolko tampon odma upija vlagu dok ga stavljate... za cup u krajnjoj liniji mozete uzet sa sobom bocicu lubrikanta (ima u sex shopovima) i podmazat stvar, sto je jos uvijek neizvedivo s tamponima :(
ko drugo, kakav bi to zaboga kapacitet bio da je promjer cup-a (sto i je SALICA btw lol) 1 cm? morao bi bit dugacak 15 cm da ima neke svrhe, u kojem slucaju si slobodno nutra mozete spicit laboratorijsku epruvetu, il jos bolje pipetu :lol:
e,da, mislim da je fora sa tim frkanjem da ga treba onak ko u uputama na njihovim stranicama ZAROTIRATI za puni krug da bi bili sigurni da je sjeo i da dihta,onda se nebi smio sfrkat...
naravno,uvijek postoji mali broj slucajeva cija anatomija vjerojatno zaista nece uspjeti se sastati sa cup-om,u kojem slucaju sretno u pronalazenju neceg drugog, pomoci nema :/
Hej cure, ispale mi oci al ne mogu nac podatak kolko puta se moras dic po noci i ispraznit soljicu? :lol: Zvuci blesavo ali bitno mi je .
ja niti jednom. Al meni ne curi jako. Ja i prek dana praznim cca 3 puta. I svaki put nema ni do pola. Pa se onda pitam zašto ju nisam pustila cijeli dan... :P
Hvala
Evo ja se veselim ko malo dijete, (menga na pomolu) ali se tresem od straha, jer sam prilikom probe skoro utrobu iščupala van kad sam ga vadila... :cry:
cekana, probaj ga što više istisnuti vaginalnim mišićima i kad je pri kraju ide bez vakuma
Ajd fala... prijavit ću stanje :/
ja trebam pomoc...valjda nekaj krivo radim...druzila se s MC gotovo cijeli prosli mjesec (upala maternice, sto cuda, kontinuirano lagano krvarenje). i sve bilo ok, nije nis curkalo okolo...nakon drazesnog ciscenja moje povece maternice i terapije, upozorena da ce slijedeca menga biti obilnija, sa osmjehom na licu sam bila hrabra i rekoh "imam ja MC" moze on to...
ali...meni to curi na sve strane...ako mijenjam svaka 3 sata ulozak je uredno natopljen...a MC do pola pun...kaze se u uputama da ga ne treba gurnuti visoko, gurnem ga tako da pipak mogu napipati (jer zbilja ne znam kak bi ga inace vadila)...provjerim da li se "otvorio" kad ga gurnem...sve ok...odakle curka?!
a moj problem s pustanjem je puno gori :/ opet mi se moon cup izlio (da bar curka polako) i to opet nakon sto sam ustala sa stolice.
ovaj put je situacija bila i prilicno neugodna jer se to dogodilo na sastanku i svi su culi popustanje, tj izlazak zraka iz rodnice
sad ovdje ne znam da l bi stavila :oops: :cry: ili :lol:
poznavajuci tebe, ja bih stavila :lol:
al ajd sad ozbiljno...kaj cemo s tim curkanjem/propustanjem? kako cemo unaprijediti koristenje MC-a?
Svaki put kad pomislim da narucim ovo cudo, ivarica opise jedno od svojih ovakvih iskustava. To je neki znak? :roll:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ja citam ivaricu i drzim se platnenih ulozaka. :mrgreen:
ipak, jos uvijek ga koristim.
:)Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Pa kud puklo, da puklo :lol: .Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Još samo fali da nekaj pukne..Citiraj:
Irchi prvotno napisa
Irchi i Tiwi... ma gdje da idem, naiđem na vas dvije! :lol:
Anita :mrgreen:
nego.. kaj nisi neki dan rekla da ideš naručit tu šalicu pa kud puklo da puklo ?
:lol:
Potpisujem! :shock: :lol:Citiraj:
Zorana prvotno napisa
stigao :D ajme meni koliki je a ja jos narucila onaj manji model :lol:
ne znam ni sama kako li cu to staviti
mvlope - ovako: http://community.livejournal.com/men...80560#t3980560 iako samo ja samo jednom probala :oops:
Čovječe, pa to je prava nauka, tko bi rekao da se to čudo da tako sfrkati :shock: ! Ali što su mi ružne ove gumene, silikonske su puno ugodnije za vidjeti, mada si mislim (i kad se silikonskih duda na bočicama sjetim) da su gumene mekše i savitljivije, hm...
Ja sam obavila jedno probno stavljanje, nekako sam i uspjela staviti, ali vađenje... možda da odmeditiram jedno 15 minuta prije za ful opuštanje.
hvala cekana na linku, ne znam, al kad sam ga vidjela doslovno sam se sokirala jer je meni i tampon mini bio nauka za staviti
jupiiiii uspjela sam staviti u origami verziji. Stvarno uopce nemam feeling da je ista unutra :shock: ne mogu vjerovat
ima li kakav link za vadjenje :mrgreen:
SAD pitaš? :lol:Citiraj:
mvolpe prvotno napisa
mvolpe prvotno napisa
Pazi sad komentar - iščupala sam SKORO utrobu van!
Takav je moj bio 8)
Maja prvotno napisa
Iiii? Jesi ti to uspjela iščupat van???? :mrgreen:Citiraj:
mvolpe prvotno napisa