E, draga Zrinka da se tvoja molitva temelji na tvojem osobnom odnosu s Bogom kroz poniznost u molitvi krunice i prihvaćanju sakramenata onda bi shvatila o čemu govorim. Nisam ja za odgoj s batinama, nije ni Isus za takav odgoj a ni Bl. Dj. Marija ja sam htjela reći da su moguće pogreške (ruka mi se omakla) tvoja se naravno nikad nije omakla ti si savšena! Tvoj odgovor; nisam savšena ako ne tučem djecu. Ali češ sigurno u svojim metodama primjenit neku drugu pogrešnu metodu ili nečeš ti si savršenstvo bez mane, sva pod kontrolom. ("prigni već jednom oholu glavu svoju")Ono što ja želim reč je OPRAŠTANJE Bog u svojem milosrđu meni oprašta i ne osuđuje me kao što vi ovdje činite ali to ne znači da Bog opravdava to što činim. Tvoj odgovor; to znači da možeš tuč djecu. Ne, nesmijem ni u kom pogledu ni sada ni u budućnosti al može me zadesit jer sam podložna ljudskosti, zločestoći, bijesu. Netko će reć; znači svoj češ bijes iskalit na malom nedužnom biću. Hoču !!!! Kad pretrčava cestu, kad dira struju... al ga neču ubit ... (nek neko zove policiju jer ja sam pravi zlostavljač prijavi me) .Zadovoljne? To priznanje ste htjele? Neko drugo? Neko če reč; onda tebi treba stručna pomoč. Da, pa daj mi pomozite vi ste anđeli bez mane. Ja priznajem svoje grijehe i kajem se zbog njih padajući na koljena i mekšajući srce svoje dok vi RODE visoko letite, a nisko padate. Ajde da vas vidim lešinari izvucite moje riječi iz konteksta pa mlatite po svom i tako u donegled... Pustite me već jednom na miru!!! molim vas! Poželjela sam vam od srca sve najbolje što sam u svojoj bijedi mogla nisam spavala noćima... da ne govorim o drugom Sav moj trud oko pisanja mojih postova, oko mog promišljanja o ovoj temi, moga doprinosa ne cijenite i zato vas molim ne u ime Boga kojeg vidim ne poznajete već u ime svog(vašeg) razuma, ljudskosti, dobrote, razumijevanja(ako ga ima barem malo za mene) , ako ne u ime svega što sam nabrojala a ono u ime moje male dječice, (male i nezaštićene) na koju se toliko pozivate. DOPUSTITE VI RODE DA JA BUDEM S NJIMA, NE DA IH TUČEM VEĆ DA SE S NJMA IGRAM, PEČEM IM KOLAČE... DA SE NE MORAM BRANIT NA OVIM POSTOVIMA DA NE MORAM PROVODIT VRIJEME MOJE DRAGOCJENO ZA OVIM STROJEM. Od srca veliko hvala i velika :* svakom tko je odlučio svoje mišljenje zadržat za sebe, a onom kojem vraga ne da mira OPRAŠTAM, OPRAŠTAM, OPRAŠTAM ... NE 7 VEĆ 77 PUTA 7 I JOŠ TOLIKO... POZDRAVCitiraj:
zrinka prvotno napisa