Moje su kao i nove, ali sušim na programu za osjetljivo rublje i samo 60 minutaCitiraj:
Dia prvotno napisa
Printable View
Moje su kao i nove, ali sušim na programu za osjetljivo rublje i samo 60 minutaCitiraj:
Dia prvotno napisa
ja sam svoje sad susila u zgb i cine mi se nekako manje ili sam skroz prolupala :lol:
gdje su moje sb??????????????????????????
:? :? još ih nisi dobilaCitiraj:
Dia prvotno napisa
nisam :cry:
ni ja :cry:
sto samo nas dvije jos cekamo :?
i ja čekam, ali meni su poslane "tek" 15.12. :cekam:
I ja :cekam: , moje su poslane 14.12.
Ja sam lijepo pozivala na revoluciju u OS carinarnici nedavno kad me oderalo (cca 100 kn na dvije pelene)! To je bilo taman prije nego što ste naručivale SB! Hoćemo li i na ovom istočnom frontu raspaliti po carini u medijima? :x
hoćemoCitiraj:
To je bilo taman prije nego što ste naručivale SB! Hoćemo li i na ovom istočnom frontu raspaliti po carini u medijima?
Onda ću ja priložiti moju kovertu sa dva žiga: "oslobođeno carine" i "ocarinjeno"! :evil: Nadam se samo da je MM nije već bacio!
morat ćemo u Osijeku organizirati okrugli stol da se dogovorimo u detaljeCitiraj:
sunac prvotno napisa
može... računajte me...
stigle nam swaddlebeesice :D :D (outlet - poslane 18.12) oslobođene carine (carinarnica rijeka).. ne znam baš što fali pelenama ili coveru (ne znam kak izgledaju "normalne").. na jednoj su drukeri malo različito raspoređeni, ali ništa strašno, na te (najuže) mislim da ionak nećemo kopčati.. a u OCT je uložak predugačak.. valjda.. no, to je zgodno za prekopit.. taman naprijed to i trebamo :) a na trećoj i coveru ne vidim ništa čudno.. jedva čekam da se operu i da ih probamo!
Nama stigao SB fleece cover preslatki s printom. Vidim odmah gdje je greška - jedan komad čička s prednje strane naopako našiven, tako da se ne lijepi na suprotni kraj..ali pokraj njega je drugi komadić koji je ok pa on sve to ipak zaljepi.
Ja zadovoljna (za 6.99$ :) !)
sad je definitivni zaključak da su nam sa outleta u zadnjoj turi stigle M :evil: i mislim da ću ih se morati rješiti jer su nam male :cry:
A što piše na etiketi? M i L su im jaaaaako slične veličinom. :/ (Ovo govorim za fitteds, za AIO i pockets ne znam.)Citiraj:
vesna3 prvotno napisa
ma piše na etiketi M,ali meni se čak čini de su rekli da im je greška to šta su krivo označene.
međutim ove nisu krivo označene nego baš jesu M,vidi se razlika kad joj ih stavim,maaaaale su :cry:
Joj, stvarno bad... :(
:bouncing: STIGLEEEEEE!!!!! I odmah sam se zaljubila u njih (AIO) i ne vidim nikakvu grešku!!!
stigle i naše!!!!!
evo ih!
ja sam se :zaljubljen: , kako su mekane i jeeepe...i ne vidim nijednu grešku!!!
a već sam ih bila otpisala!! :bouncing:
:D
:D :D :D :D
Curke, ulijevate mi nadu. Naše još nisu, ali sad se opet mogu nadati :/ .
Juuuuuupiiiiii! :D :D :D
:D
evo i ja :D :D od sreće!
već mi vas je svih bilo žao!
Pukla nam je gumica na desnoj nogavici sb oct pelene :evil:
Vjerujem da se to može lako srediti.
Kod mojih jedna ima labaviju gumicu na jednoj strani, jedna ima zadebljanu nit na zadnjioj vanjskoj strani, a na trećoj je valjda uložak malo duži. Sve u svemu, ništa ne smeta njihovoj uporabi.
Takva greška ne spada u seconds, reklamiraj. Iako znam da Aries nije baš imala puno sreće sa reklamacijom. :roll:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Ma da, sad ovako zasranu da šaljem nazad :lol: koristimo ju već nekoliko mjeseci...Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
a zašto ju ne bi poslala :lol: :lol: , pa ipak imaš reklamacijuCitiraj:
cekana prvotno napisa
Ma joj, ja se ne bih bunila ni da pukne gumica, samo nek mi stignu :/ (SB outlet mislim)
momtobe još ih :cekam:
:evil:
cekana nema veze koliko ju koristiš, puknuće gumice je nešto što se može reklamirati ako imaš živaca
poštarinu do njih plaćaš ti, a za zamjenu valjda oni
meni puko film od dopisivačine pa sama zašila kraj gumice koji se odvojio (sb ocv)
za sad šljaka
...pa, iskreno, nemam živaca za to :)
i ja jos cekam :( sve si mislim da ce nam na kraju biti male kad stignu
ako stignu i ako budu male, javi mi se :mrgreen:Citiraj:
Dia prvotno napisa
:lol:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Čekamo pelene Irchi, Dia i ja, znači. Tješim se da je mala vjerovatnost da su se 3 paketa izgubila. Doći će oni...
a ako ste ih svi prerasli...znate što vam je činiti :mrgreen: :lol: