Krasne pelenice! :D
Printable View
Krasne pelenice! :D
Ma bravo! Treba pažljivo, jednu po jednu, a ne ko mi ovisnice, samo na hrpe kupujemo :mrgreen:
Slatke su ove Racman točkaste, jelda :zaljubljen:
Cekana, ako me ne ocarine, onda ću se i ja razmahati :mrgreen:
Kužim, baš lijepo. Nego, i ja te želim pohvaliti s kolekcijom, mi smo počeli tek s 2 mjeseca kupovati pa s obzirom na lovu, uzimala sam sve iz "druge ruke" tako da više od pola pelenica imamo s naše forumske burze, a ostatak su nove - eto, i ne sramimo se. Bitno da funkcionira stvar.Citiraj:
kailash prvotno napisa
A čuj, ima tu "đombi" kao što su Cekana i Teddy, i još druge, al one su idoli, pa mi njima težimo :lol: :lol: :lol:
ma daj prihonja, zašto bi se sramila :)Citiraj:
prihonja prvotno napisa
Ma da, a budući da živimo u prizemlju u polusjeni, sušenje pelena na Glamox radijatorima je trajalo duuugo (Rijeka je zimi puna kiše, sušenje vani otpada) pa smo morali imati dosta rezerve (to je onih oko 35 komada). Za sve originale ne bi mogli skupit, stoga smo se snašli kupujući second hand.
Inače, jučer nam došla sušilica :D , pa mi se sad čini da imam fakat previše za nove uvjete :P
Ja se mogu pohvaliti da imam skoro sve pelene "seconds"-što sa forumske burze, što sa SB outleta :P
:preskaceuze:
Ma sa sušenjem veša u Rijeci je strašno, živjela sam tamo pa se sjećam tih kiša....ali sad je sušilica tu i šta te briga :preskaceuze:
:bye:
Sto u Rijeci moze kisa padat, danimaaa. I ja sam zivjela tamo :)
Nego, i nase su pelene 'seconds', sve osim mib (dva kom + 3 in the mail)
I ponosimo se :mrgreen: jer nasa je guza zelena :D
ja imam nesto hm cija smo prva guza (kao oglas u novinama...prodajem auto...prvi vlasnik)ostale su sve second
e da, i racmanicama smo prva guza
Evo i nas da se pobrojimo. Nemamo neku (pre)veliku hrpicu, ali ona polako i sigurno raste...
3 fitted Wham
7 HM domaće
1 Fuzzi Bunz
1 SwaddleBees
2 Wonderoos one size
1 Popolini one size
Bumpy cover
Bunnies cover
Možete ih škicnuti na :
http://public.fotki.com/Tinki/platnene/
ja nikako da pobrojim svoje... i čisto me strah... 8)
may, daj tm-u nek on izbroji, ako je tebe strah :lol:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Taman sam ga ja večeras uspjela uvjeriti kako se to ISPLATI!Citiraj:
anjica prvotno napisa
Da bi onda u autu MM komentirao -"kad bi počinjali iz početka (mala beba) NEMA ŠANSE za platnene" :x
:lol: da baš....tražio je od ceki potvrdu da se to isplati....ali nisam baš sigurna da ga je uspjela uvjeriti jer je spomenula nas dvije ovisnice naspram onih koji kupe 20 komada od jednog proizvođača (za 1400 kn) i gotovo..Citiraj:
anjica prvotno napisa
njegov komentar je bio da smo mi dali i više novaca za pelen...a ja sam mu rekla da mi i imamo više od 20 pelena... :)
:shock: Nije valjda! :shock:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Ja sam mu lijepo objasnila, da se ne brine, jer sada sve imam lijepo spremljeno za malu bebu (moš si mislit :/ )Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:mrgreen: Sve se to da srediti... :mrgreen:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Irchi, slatka ti je hrpica...šarena! :heart:
evo nasi noviteti
kushies patkice
kushies zute
christina bendel
cekana usrecila si malu guzu :*
Dia, prekrasni ste :heart:
Misliš uljepšala malu, a urećila veliku :mrgreen: :D Jupi! Obožavam one dinos...Citiraj:
Dia prvotno napisa
Irchi, baš ti je slatka šarena hrpica
Glavna tračerica javlja da je may danas pobrojala pelene :D Ajmoooo draga.... izjašnjavaj se!!!Citiraj:
may prvotno napisa
još da i koju fotkicu priloži uz broj... :)
Pomozite,molim vas!
Ne znam kako stati! :roll:
Prvo ste me zarazile platnenim pelenama.MM ode i kupi Kamaris paket,ali moje oči ugledaše vaše pelene i ... sada osim 20 Kamaris pelena imamo 20 new born (već preraslih),8 poketica i 8 iskrojenih čekaju da se kolači ispeku. No,to bi još i prošlo nekako da nisam iskrojila 10 malih (morala sam,šogorica je rodila!),a sada razmišljam o kupovini industrijske endlerice,jer tako bih endlala brže nego li sa stolnom. Ukoliko ovako nastavim MM će mi početi davati džeparac,kako bi moju slabost stavio pod kontrolu. :roll:
E,da osim pelena već imamo i maramu,ali i sling...Nosamo se kao "ciganice"... :heart:
pssst još maloCitiraj:
cekana prvotno napisa
:lol: Engls, Welcome The Club!!! :lol:
Danas mi se M prepao kada me vidio kako milo gledam SB pelene (na internetu)... :lol:
Engls - koliku bebicu imaš?
Velkaaaaaaam :D
Ah...kada su takoooo slatke te pelenuške!
26.10.2006. smo se pogledale u oči...(što je ona vidjela ne bih komentirala).
O platnenima smo razmišljli i dogovorili se da ćemo ih početi koristiti tek kada Erika napuni 3 mjesec.Tako nam je savjetovao prijatelj pelenaš(bolje rečeno Kamarisov fan),jer su platnene novog doba prevelike za buhicu kao što je moja bila u to vrijeme,ali (kako se dalo naslutiti da slijedo ALI)patronažna ju nije dobro pobrisala nakon prvog kupanja i sva koža među nogicama joj se počela guliti,pa mi je ista savjetovala luftanje.
Tada smo prešli na platnene i na korištenje marame. Eh,tu je počela jačati moja slabost...Vidjevši slatke guze vaših bebeača,nisam mogla odoljeti da ne sašijem i ja nešto svojoj.
Što bi bilo tek... da si nas ranije srela :lol:
A što se čeka sa slikama, molim 8) ajmo, ajmo, slikice na sunce :D
Poslikane su,naravno,samo da još dokučim kako da ih stavim.
:?
Dakle, beba malecka skroz, a ti već teška ovisnica :lol: . Što li će tek s tobom biti, kakve će to kolekcije pelena biti.... :mrgreen:
Uzmi bilo koji link od naših Rodica (onaj Fotki ti je full jednostavan) i onda u Address skini sve do izvorne adrese, logiraj se prvi put i već ćeš skužit kako dalje. Tako sam i ja...
Dobrodošla :D
Wellcome to the club!!!
Prijateljica mi je rekla da ako ovako nastavim, dok rodim ću imati barem 70 pelenica!!!! :oops: