sjajno!Citiraj:
curly mama prvotno napisa
Printable View
sjajno!Citiraj:
curly mama prvotno napisa
apricot poslah ti slicku, stvarno mi ne ide
PLIZZZ, pošaljem vam i sličicu i korisničko ime i lozinku samo da ispod imena imam sličicu, danas mi je 5 dpt, i upravo toliko se mučim, ali po cijele dane i nejde. HELPCitiraj:
iva77 prvotno napisa
proba
Molim za neki link s avatarima koje će primiti forum - hvala
primit će svaki, ako je prave veličine
jel ima koja dobra dusa da mi stavi avatar? meni nikako ne uspjeva, totalni sam tudum :( poslala bih mailom fotku.
Voljela bih lijepi veliki avatar poput vašeg, ali mi ne ide....pokušah preko svih preporučenih linkova... :(
Ja sam slijedio upute pokušavajući sa svog računala staviti avatar u jpg formatu, veličine 8 kb, a rezultat je da mi ispod imena piše "mujica avatar" i da je to link na moj profil.
Što sada? Odakle taj link? I zašto se ne vidi slika?
http://forum.roda.hr/threads/54373-n...mijenit-avatar
danas je popravljeno i trebalo bi raditi
Ja ne mogu promijeniti avatar, a na linkovima do sada postavljenima na temi nemam informaciju koja mi moze pomoci.
U stvari, problem je malo siri, ne mogu promijeniti nista u profilu osim Osnovnih informacija u prvom bloku, tj. samo su polja biografija, lokacija i sljedeca 2 editabilna. Svi ostali bokovi informacija nisu.
Molim savjet, ili link na opis rjesenja.
Čini mi se da si na krivoj lokaciji. Trebaš kliknuti na (vrh foruma desno) POSTAVKE zatim u lijevom bloku ima puno toga od inboxa pa nadalje. Ispod ćeš vidjeti da piše TVOJ PROFIL, i ispod dosta toga i među ostalim i UREDI AVATAR. Na to trebaš kliknuti. I dalje bi trebalo biti sve jednostavno.
Za ocekivati mi je bilo da cu iz profila imati direktno pristup opcijama za promjenu, no bitno da je rijeseno :) Hvala.
U postavkama se apsolutno sve mijenja. Profil služi samo da vidiš ono što vide i drugi o tebi.
Ja sam uspjela staviti avatar, nakon par mjeseci na forumu. Moram napisati kako sam sretna. :-D
I male stvari mogu nam dati osjećaj sreće, zar ne? Korak po korak i sve je bolje.:yes:
Slika mi zarotirana nakrivo, kako da je ispravim?
si sigurna da ti je original dobro krenut?
Ma je, bio je dobro okrenut, al promjenila sam sliku, ova je sad ok.