... Baš čudno! Inače ti nitko ništa ne šalje dok nisu 100% sigurni da si platila, pa čak i odbijaju hrvatske kartice... A baš da će te tužiti za 42 €... :/ Nisam pametna...
Printable View
... Baš čudno! Inače ti nitko ništa ne šalje dok nisu 100% sigurni da si platila, pa čak i odbijaju hrvatske kartice... A baš da će te tužiti za 42 €... :/ Nisam pametna...
a šta bi te mogli tužiti iz Njemačke :?
ili bi pri prvom ulasku u zemlju bila sprovedena sucu ako bi te tužili :?
Zabranit će ulaz u zemlju svim platnenim ovisnicama! Morat ćemo tražiti vizu i pri tome dokazati da ne naručujemo previše :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Zato mi je sve još čudnije. Pa kod nas nitko ništa ne šalje, ako nije osigurano plaćenje, a kamoli slati nešto preko granice :?Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Moooliiim.....
Pa onda i cu i ja sto posto dobiti pelenice postom, ne znam da li sam poklikala pelene i zastitne, ili samo pelene...ali i ja sam htjela izracunati s(kršitelj koda)ing, jer su cijene relativno niske...kad ono, procitam ovo :shock:
Slava, javi kako si to rijesila, jer izgleda da ce i meni trebati...skoro sam pa sigurna da sam i ja kliknula neku bezveze velicinu :roll:
ovak nekaj još nisam čula,
ali ne bih rekla da ti nekaj mogu ak ne platiš, jedino stvar savjesti...
i, slava, kakve su pelene, kak ti se čine? :)
kad ti se za par dana pojavi naočit arijevac na vratima pa veli:"guten tag ich brauche meine Windel :mrgreen:"
ajaj si ga tebi
josie prvotno napisa
:lol:
:lol: :lol:
meni je sad totalni bad jer sam ja spomenula te pelene. :(
marta nemoj se sekirati :taps:. Bar mi nisu opalili i carinu. Moram nazvati frenda koji odlično govori njemački pa da pogleda taj račun. Sad nešto kontam, možda je to račun za plaćenu robu, a ne račun po kojem bih trebala platiti ;)
Vidim da se neki baš fino zabavljaju na račun mog današnjeg paketa iznenađenja :mrgreen:
Slava :shock: :shock: :shock:, ovakvo nešto još nisam čula! :shock:
:lol: Jest da ne znam pola riječi, ali odvaljujem! :lol:Citiraj:
josie prvotno napisa
TeddyBearz prvotno napisa
slava oprosti al si nam malo razveselila dan
Cure, opet trebam pomoc, pretty please!
Htjela sam naruciti jednu ME AIO pelenicu, kad mi se pokazase mjere...
L velicina do 16kg, sto je u biti isto kao i One Size pelenica, koja nam je na teski knap. Svi koji imate ME AIO, da li je otprilike istih dimenzija kao i ME fitted, ili je ipak malo veca?
Ili da narucim XL?
:?
jao Slava :shock:
umrla sam od smjeha :lol:
"Der Rechungsbetrag ist fallig nach Erhalt der Ware. Umtausch nur beiunbenutzer Ware. Rucksendungen werden nur freigemacht angenommen."
Ovo piše na dnu računa koji sam dobila u paketu s pelenama. Moj frend veli da su pelene trebale biti plaćene pouzećem, a poštar nije tražio nikakav potpis niti plaćanja.
Eto, ako netko zna njemački.... :) Hilfe bitte!!
"da Rechungsbetrag je baciti bivši branitelj da komoditet. izmjenjiv ipak beiunbenutzer komoditet. Rucksendungen biti ipak freigemacht izmišljen." veli http://www.e-freetranslation.com/ :lol: Moramo čekati Josie...
sva sreća da ni poštar nije skužio :lol:
cure ,meni ta storija sa slavom uopće nije smiješna, a oni su kreteni što to tako rade.
mislim da je i cekana imala sličan problem na nekoj drugoj stranici, ali je to riješila.
ja bih poslala im mail, poslala pelene natrag i do vraga i oni i njihove pelene.
tko zna za što te mogu teretiti, s obzirom da imaju tvoje podatke i adresu...
ajmo im slati spam na mail... :-)
užas, ne možeš ni s(kršitelj koda)ing izračunati.. kako su jadni i kako se jeftinim trikovima
koriste..
slava, ne znam što da ti kažem...
marta, nemaš ti ništa veze sa time...
piše da se plaća pouzećem, zamjena moguća samo ako nisu korištene, a ovo na kraju o vraćanju ne kužim skroz
ja bi to jednostavno vratila, poštarinu nek oni plate i mirna bosna :/
:mrgreen:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
veli ak ne platiš šalju dvije arijevske gorile sa mračnim sunčanim naočalama ranom zorom na vrata :P
a i moglo bi pisati nešto ovako:
Iznos računa je plativ nakon dospijeća robe.
Robu možete zamijeniti samo ako nije korištena.
Povrat robe se prima samo "freigemacht"- nemam pojma kaj znači freigemacht.
ali pazi sad još nešto- međunarodne pošiljke ne mogu se slati pouzećem, oni su nešto zeznuli u tvoju korist.
šuti i bježi od švaba i sve 5 :mrgreen:
Ja nisam ništa naručila, a sad bi još trebala kontaktirati s njima i maltretirati se oko vraćanja. Imam ja previše drugih obaveza.Citiraj:
aries24 prvotno napisa
:lol: :lol: ti bi baš da mi dođu neki utjerivači dugova.Citiraj:
josie prvotno napisa
Još da mi bar nešto paše iz te pošiljke, samo 1 OS pelena, one dvije S i gaće mi male.
OK, nema pouzeća kod međ. pošiljki, a ima li prisilne naplate??
jesi ti poštaru što potpisala?
mislim, ima li kakav pisani trag da si ti primila tu pošiljku? :mrgreen:
Ma ništa nije tražio, ni novac ni potpis. Svekar preuzeo pošiljku
Ma što'š vraćat' slava?
budeš li im vraćala ti plaćaš poštarnu od najmanje stotku.
nema razloga 8)
eno ti kaliash, radije pošalji sunčani jednu pelenu da ti duša bude na mjestu a ostalo prodaj na burzi.
a švabce, ako dođu, fino ugosti i objasni im na tečnom hrvatskom da ne znaš o čemu se radi ;)
e, pa onda, molim lijepoCitiraj:
slava prvotno napisa
windeln? najn, najn, niht feršten :mrgreen:
slava daj reci kako ti se čine pelene
ma da..ako nisi ništa potpisala mogu ti staviti soli na rep :lol:
ja ovo potpisujem skroz!Citiraj:
josie prvotno napisa
i isto pitam: no, a kak ti se čine pelene?
Ostavit ću ih još neko vrijeme skupa s kutijom za slučaj da arijevci ipak dođu (josie zna pobliže kako oni izgledaju :lol: ), ali mislim da nema šanse za to.
Pelene su bijele, mekane su, ne predebele, uske između nogica, uložak u obliku pješčanog sata, ne izgledaju loše. Ako još dobro dobro upijaju, mislim da je kroj odličan. Ova OS se smanjuje s dugmadi, a ne s drukerima.
S veličina je tako slaaatkaaa, malecka da si odmah želim jednu malu guzu da ih koristim.
small :mrgreen:
i mi smo tu
Još uvijek ste dovoljno mali za S veličinu ili stiže nova mala guza ;) ?
:shock: nis ne stize
jos smo u S
Slava, vi ste već prerasli S? :shock: kakve vi to imate brzorastuće bebe...
Isuse, sad sam tek skužila da ti je dijete prešlo godinu!!! :oops: Ja zabrijala da ti je srećica rođena 2007...
Je prešli smo godinu, a nosimo veličinu za 2 godine :mrgreen: . Nije bucko, ali je "temeljit" ;)
:lol: šta bi ti falilo, pelene imaš, a mogla bi još kupovati.... :mrgreen:Citiraj:
Dia prvotno napisa