Sigurno ste već u niskom startu! :heart: :love:
Printable View
Sigurno ste već u niskom startu! :heart: :love:
Danas nam je sretan dan!!! :heart: :love:
otocanka,jesu dječica stigla doma? :heart: :heart:
Danas je dugi dan. S njihovim CZSS-om je dogovoreno da se nađemo u 12 h u Domu, a zatim moramo obaviti još 3 pregleda u Klaićevoj i na Goljaku (zakazano od ranije). Pretpostavljam da nećemo prije večeri doći kući.Citiraj:
samara4 prvotno napisa
Hvala vam što mislite na nas :love: :*
Otoćanka, :heart: U mislima si mi i današnji dugi dan će proći i svi ćete noćas skupa pajkit.
Ajme, cijeli dan MM i ja mislimo na vas... Jučer mi je nećakinja imala rođendan, 6.-ti, proslavu u igraonici, okružena roditeljima i prijateljima, sekicom... Ono, baš kako to treba biti. Došle su mi suze na oči od sreće kad sam promislila da dvoje mališana sad dolaze doma di će imati takve rođendane i toliko ljubavi koju svi mali anđeli zaslužuju :heart: !
:heart: :lol: :heart: :saint: :mrgreen: :mrgreen: :*
Ohhh kakav sretan dan, za mamu, tatu i djecicu...
Sretno, crazy time is just starting... he he he he have fun and love every moment... time is passing very fast... sometimes to fast when you love somebody...
Love to all of you.. Ivca
...i mi Otocanka mislimo na vas....neznam jeli to pravilo ali čini mi se da nam sva djeca iz doma dolaze kući- baš petkom.I naš Karlo je došao u petak,19og..ahhhhhh :D
Veselimo se s vama ovom predivnom danu! :D :D :D
:heart: :heart: :heart: :heart:
Veselim se zajedno s vama :love: :heart: :heart:
:D :D
:heart: :heart:
:heart:
draga, od srca vam čestitam! uživajte i ljubite svoju dječicu! :heart:
Sada vec sigurno uzivate u toplini doma svoga! :D Jako se veselim zbog vas, a jos vise zbog djecice koja ce osjetiti puno ljubavi: :heart: :heart:
:cekam: :joggler: :love: :heart: ...otocanka?...se snalazite...???
:heart:
Super smo i sve vas lijepo pozdravljamo :love: :*
:heart: :heart: :heart: :heart:
I mi smo sretni zbog vaše sreće! :heart: :heart:
:heart: Sretno!!!
:* :*
uživajte :heart:
Kako je ovo sretan topic :D
Otocanka :heart: :heart: :love:
Puno lijepih i nezaboravnih trenutaka želim sretnim roditeljima i dječici... :heart:
... http://kokicaidjeca.blog.hr/ -....hoće li biti nastavak ???? :*
Otočanka, znamo da sada uživate u dugo čekanim trenucima, ali nađi malo vremena za nastavak tvoje divne priče... :heart:
Prekrasno, sada sam pročitala od početka i naravno da sam se rasplakala...
Sretna sam zbog vas i vaše dječice. Uživajte zajedno :heart: :heart:
Mislim da Otočanka ima pune ruke 24h. :) I nedostatak vremena i snage za pisanje..
.. he he..i ja tako mislim....Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Dugo je to čekala i sada konačno uživa :heart:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Prekrasna sretna prica :love:
Prvo da cestitam i da kazem da je prica i sam događaj prekrasan i pre pre sretan.
Nas troje (konacno obitelj!) vam od srca cestitamo i zelimo puno smjeha i radosti jer zasluzili ste.
Ljubi male anđele :heart: :heart:
:heart: Cestitke :D
Otočanka, gdje si?
Pere guze slatke i smislja sto ce napraviti za rucak svojim anđelcicima :love:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
:heart:Citiraj:
emanuel prvotno napisa
prekrasno!
:D :heart:
:D
cestitam vam od srca. prekrasna prica sa happy endom :love: :heart:
Joooj, sjetim vas se ja svaki dan :love: .
Ali, kao što su Sanja i Em rekle - ovo je "posao" 24/7 :heart:
Ukratko, oboje su pelenaši tako da doista 6-7 puta dnevno perem guze - šta da kažem - djeca imaju dobru probavu, a i vole papati.
Noćna buđenja nam nisu strana, pa se mama polako pretvara u zombija :mrgreen: .
Svakodnevno radimo na proširenju rječnika jer, za sada, raspolažemo s par slogova ili riječi - T: ma i ba, te A:bam = banana, čava = čaja, kuva = kruh, papuče i auto.
Još uvijek se upoznajemo, i polako nam stvari "sjedaju na svoje mjesto".
Javit ćemo vam se s vremena na vrijeme :*
O-ho-ho... Pa ko se to nama javio :heart:... Mislimo mi na vas... Ljubimo vas svih skupa s ukakanim guzama :).
ooooooooooooooooooooo..... :D ... :D .....bok otocanka!....aj nam reci-kako se malecki zovu?...uzhivaaaaj!!! :mrgreen: :heart: