moze
Printable View
moze
Uplatila i ja, i poslala mail na sve prijatelje koji vole moj lik i djelo, e, sad da vidim koji od njih neće uplatit 8)!
E, a da li se moze postaviti oglas o Rodinoj akciji za inkubator na samom SD, recimo u cekaonici? To su ipak zene koje bi mozda bile najzainteresiranije za akciju...
Bio je plakat na vratima na samom odjelu-nakon dosta vremena je skinut, a sad nisam bila gore neko vrijeme pa ne znam jesu li ga stavili ponovo.
Ja ću večeras dati svoj doprinos akciji.
Žalosno je da same moramo skupljati novce za prijeko potrebne aparate :(
ali nema veze sve za bebe
rvukovi2 imaš pp!
Evo i moj skromni doprinos.
A voljela bih da mogu puno više dati.
Zahvaljujući dotičnom doktoru i cijelom odjelu za neplodnost S.Duh, uživam u svojoj najvećoj srećici. :heart:
Ena koje su to prekrasne plave oke tvoje Lane :heart:
Hvala :*
i ja se pridružujem s malim prilogom :heart:
:heart:
Svaki pa i onaj najmanji prilog je dragocjen i dobrodošao!
Jesam. ;)Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
Još jedan riječki prilog!
...uplatila (smajlićkojidržifige)...
hvala cure :love:
javit cemo poslijepodne koliko brojimo
uplatila i ja & poslal mail na jedno 30-ak frendova-ica na poslu pa se nadam da će se i moji bankari iskazati! :heart:
Ima li šanse da kad se skupi za inkubator na SD nastavimo skupljati za VV?
Mail sad šaljem svim našim klijentima pa valjda će se neko iskazati.
Pogledaj sljedeće linkove:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=222&Show=1764
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=222&Show=1763
:)
i ja uplatila prije 2 min. kao poziv na broj navela sam današnji datum jer sam vidjela da je to curama prije mene uspjelo.
Cure, sjećam se ja te lupe za VV. Ali, ako je inkubator nužan, a ovaj na VV-u je isto dotrajao i nestaje mu struje itd., hoćemo nakon SD-a opet za VV? Ili je to iz nekog razloga kontraproduktivno - tipa pustiti populaciju da malo predahne od akcija ili ne znam? Evo ja izanimirala sve oko mene za ovaj inkubator na SD-u, trebalo bi stić isto pokoja uplata iz inozemstva....
Super ina za glas koji širiš :love:
Idemo korak po korak :)
I moj skromni prilog je uplaćen :D
46,730.47
sitno, ali nadam se bitno...proslijedila pismo dalje..sretno!!!!!!!!!
Evo i moja uplatica je poslana, ali ja sam pisala samo 99 u model, nadam se da neće biti problema!!!! :heart: :heart:
EVO iz sekunde u sekundu stanje se mijenja
48,400.47
u tri dana preko 6000 kuna :love:
Kada šaljete prijateljima i ostalim potencijalnim uplatiteljima mail, što stavljate u sadržaj maila?
Da li samo iskopirate rvukovin post na početku topika (vjerujem uz male preinake) ili postoji neki službeni mail?
Lako meni uplatiti kad imam tu token za MMov tekuci :mrgreen:
Nek je sretno buducim mamama, tatama i bebama :heart:
Inace, kako ne znate sto je inkubator/ cemu sluzi? mene je odmah asocirao na onaj za piceke :saint:
Imam jedno pitanje za osoblje foruma: ide li ovo na godišnju poreznu prijavu?
Zakon o porezu na dohodak, Članak 36.
(27) Porezni obveznici mogu uvećati osobni odbitak za darovanja dana u tuzemstvu u naravi i u novcu doznačenim na žiro*račun, a u kulturne, odgojno-obrazovne, znanstvene, zdravstvene, humanitarne, športske i vjerske svrhe, udrugama i drugim osobama koje te djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima, do visine 2% primitaka za koje je u prethodnoj godini podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak. Iznimno, osobni odbitak se uvećava za darovanja dana iznad propisane visine, pod uvjetom da su dana prema odlukama nadležnih ministarstava o provedbi i financiranju posebnih programa i akcija, ali ne i za redovnu djelatnost primatelja darovanja.
Uvijek su mi draze uplate na ziro nego telefonski (060) di si drzava jos mazne PDV, a ni T-com nije tu dzaba (prica s puznicama) :(
Eto i ja sam dala svoj skromni doprinos, a isto me zanima ovo Foškino pitanje vezano za poreznu prijevu, pa ako netko zna detalje...
foska, mislis za pravne ili za fizicke osobe?
Ja ubacim malo svojih osobnih melodramatskih elemenata i pošaljem rvukovičin tekst (šaljem frendovima, ne klijentima).
mene bi isto zanimalo za pravne osobe u hrvatskoj?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Najbolje im pošaljite link na forum-nek se malo upoznaju s problematikom ako ih zanima.
A za iznos :D
mogu vam u ponedjeljak javiti odgovor?
Pa fizicke, of kors (MM "platio").
Jer se dana davanja upisuju u godisnju poreznu prijavu, tamo gdje i izdaci za stambene potrebe, zdravstveno i slično.
Evo sa stranice mfin: (Prijava poreza na dohodak za 2005. godinu - upute za ispunjavanje obrasca DOH):
Redni broj: 3.4. DANA DAROVANJA
Rezident i nerezident upisuje iznos (u kunama i lipama) danih darovanja u tuzemstvu u naravi i u novcu doznačenim na žiroračun, a u kulturne, odgojno-obrazovne, znanstvene, zdravstvene, humanitarne, športske i vjerske svrhe, udrugama i drugim osobama koje te djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima, do visine 2% primitaka za koje je za 2005. godinu podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak.
U vezi slicnog zvah poreznu na 0800 prije par mjeseci i rekla mi teta da ide, ali racun mora biti ziro-racun udruge, a svrha humanitarna.
Jedino je pitanje je li ova akcija "u humanitarne svrhe" - jasno mi je da je, ali da li to treba netko od drzave "blagosloviti", proglasiti? :/
I onaj dio: "... udrugama i drugim osobama koje te djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima" - pa je valjda pitanje koje djelatnosti obavlja udruga Roda (od ovih nabrojanih: kulturne, odgojno-obrazovne, znanstvene, zdravstvene, humanitarne, športske i vjerske).
napisala rečenicu-dvije i stavila link na ovaj topic!Citiraj:
Ena prvotno napisa
Citiraj:
Ena prvotno napisa
I ja ovako kao inaCitiraj:
ina33 prvotno napisa
Nego malo sam razmišljala o svemu ovome, pa mi je nešto palo na pamet. Sv Duh je jedina bolnica koja je u 100 % tnom vlasništvu Grada Zagreba. Jeste li probale od Grada tražiti pomoć npr. od Šostara pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo. Čini mi se (s obzirom da radim u Gradu) da su oni dosta susretljivi i da se odazivaju na takve stvari i nekako mislim da bi oni mogli pomoći - ili se ipak samo nadam .....
Šostar... Zvuči poznato... Je li to onaj iz novina s mladom djevojkom u krilu? Nekako sumnjam da bi on bio osoba koja će se angažirat za to, ali nikad se ne zna :/ ...