Ovo je bilo na temu DJH
Printable View
Ovo je bilo na temu DJH
Di radi D od Lune Rocco?
Rudnici u Kini? Još se nije vratio s posla?
:cekam:
Još gore, u T-Comu.Citiraj:
Leta prvotno napisa
Ne mogu mu navečer nikako osloboditi komp da to napravi, moram dovršiti ovaj jedan prijevod. Ako može to napraviti u desetak minuta, reći ću mu da uploada večeras. Sorry, ljudi.
:cekam:
to luna namjerno radi...
da, nema vreemna, a stigla je avatar izabrat i promijenit :P
:lol:Citiraj:
mamuška prvotno napisa
:raspa:
I mene zanima :raspa:
ja bih joj zabranila post-anje dok ne upload-a :P...
luna pa kakav ti je to avatar?
izgleda kao da daviš dijete
Nemoj tako bubimira!Citiraj:
bubimira prvotno napisa
Sad ce ga mjenjat pa nece uploadat DJH. :lol:
Imamo Hrvatsku (dobro jutro!).
http://www.youtube.com/watch?v=kcsNkpF0Nao
Ah konačno!
Super ste curke :D
uf, ja ne mogu otvoriti, daje mi da je "video unavailable..." :evil:
:D :D Preeeeekrasan prilog! :heart:
Bravo cure! Odlične ste bile! :D Bebe su preeeekrasne!
A Luna, revolucionarka... ma.... :love:
konačno! :D
prilog je genijalan, a bebeeeeee :heart:
Svaka čast! :heart:
na poslu mi sve super brže ide, ali nemam zvučnike, morat ću pogledati doma, a za to mi treba cijela vječnost :x
:klap:
Mame prelijepe, bebe prekrasne, prilog odličan... vrijedilo je čekati na link ... koliko ono? Tjedan dana? :x
:lol:
Kak si zločesta...samo 6! :PCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
:) :heart:
Super prilog :klap:
Super, odlicne ste bile, tako sam ponosna!!
A klinci :heart: Mislim, ovi proljetni deckici, totalni zavodnici ;)
Jelka, Nika, Luna - divne ste cure drage!!! Ponosna sam sto vas znam i sto ste vec pokrenule revoluciju! I meni vec sad tesko pada pomisao na moguce razdvanje u rodilistu :( Bas mi je zao sto ste to prolazile ali zene poput vas pomazu vec mnogim mamama i bebama :heart:
Nika, lovim te za info o rijeckom rodilistu :mrgreen:
Ženske, odlično!!! :heart: :heart:
Super odličan prilog!
:klap:
Prilog je super, ali najbolji mi je onaj brbljavi dječji glas pred kraj priloga... tko je to od dečki dao izjavu za tv? Tim ili Kaleb?
Timi. :heart:
:D prekrasne ste cure.... dečki su pravi šarmeri a Jana mala princeza :heart:
ne daj se, draga!Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
sjeti se sto su cure pricale, educiraj se i bori se. nitko nema pravo oduzeti tvoje dijete. :heart:
Luna, super izgledaš. Ja mislim da ti vaga ne valja :P
OnT: Meni su Svena odnijeli u Rijeci :evil: isto kao Luni Kaleba. Ne govorim to da budem zloguki stvor, nego da znate da se i u Ri treba borit.
Istina, ne valja! I meni njezina vaga pokazuje više nego što imam! :lol:Citiraj:
thalia prvotno napisa
Šalu na stranu- Luna, ženo, prezgodna si i super si ispala na telki.
Tek sam sad u miru uspjela pogledati i poslušati cijeli prilog iz "3 rodilišta" i ne znam koga da više pohvalim.
Svi ste lijepi, pametni i dostojni predstavnici ovog odličnog projekta. :*
Bebice su predivne- svi od reda.
(Luna, mm je riknuo od smijeha kad sam mu rekla da je i Pero sudjelovao)
bravo cure :klap:
tako mi je moćno zvučalo kad je Luna rekla da nije dolazilo u obzir da pored nje žive i zdrave mu daju zamjensko mlijeko i da su onda "uspjeli stvoriti uvjete" 8) .
ne znam jeste li svjesne koliko je to jaka poruka drugim ženama, jer će sigurno neka pomisliti "ako je uspjela ona, mogu i ja".
bravo!
i da, sve ste jako lijepe, svi klinci premedeni :).
da, u Rijeci se isto za štošta treba boriti.
gdje god bili, treba znati što možeš očekivati i znati da je tvoje pravo da doneseš konačnu odluku.
:zaljubljen:
hvala vam!!!
ja i moja beba
je, svugdje je potrebno glasno reci sto zelimo.
U ri kad je timi dobio zuticu, meni nisu stvarali nikave probleme oko dojenja, cak su mi ga nosile da ja ne moram ici gore u djecju sobicu. naravno da sam ja ipak dolazila, ni tada mi nitko nije branio.
a poslije poroda kad su ga odnjeli na pregled morala sam jakooo vikati da mi donesu odmah dijete, i tu su me malo zezali, dobila sam ga tek za sat vremena, kad je mm otisao po njega.
Nika, meni je najviše zazvonila tvoja rečenica da treba znati što želiš i educirati se. Ja sam sa svojim curama jako dobro znala što želim, ali u nedostatku informacija, prošla sam slično kao Jelka.
Ako ću ikad imati priliku da donesem na svijet još jednu bebu, znat ću kako postupiti.
Hvala, cure. :heart:
ajd, isplatilo se čekat... predivne ste sve :love: !