Draga presretana sam zbog Vas i malih mrvica.Čestitam Vam od :heart:
Printable View
Draga presretana sam zbog Vas i malih mrvica.Čestitam Vam od :heart:
sarajevo, cestitam od :heart: !
Eto biće da je sarajkama suđeno da dobiju purgeriće, još i magdu čekamo.
Od srca čestitam tebi i tvom mužu i uživajte u svakom danu koji vam predstoji. Nadam se da ćemo se vidjeti kad dođeš na kontrolu, kao što kaže fjora.
:D
Veeeeeeeeeeeeeeeelike čestitke :D i da nas svih zaraziš :D
Još jedni dvojčeki :D :D
super, iskrene čestitke
najljepse cestitke :D
uzivaaaaaaaaaaaj
SUPERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!
Sarjevo-Cestitam!!!! :D :D :D :D
Ovakvi postovi nam daju snagu :love:
:D :D :D sretno :heart:
prekrasno :D čestitam od srca !!!
Suuuuuper!
Cestitam ti od srca!
:D :D :D
Jupi!!!!
Sarajevo od srca ti čestitam i želim lijepu trudnoću.
Evo i moja bebica se rita od sreće.
veli meni muž zašto ja ne idem u krevet, a ja njemu da moram upalit komp da vidim šta mi je sa suborkom i da mislim da bi moglo biti lijepih vijesti prije spavanja.
a danas mi je bio lijep dan, saznali da nosim curu, i još tvoja vijest, sad mogu u krevet.
i neka budu :heart: :heart: jedno za mamu i jedno za tatu.
:love:
Predivno!!!
Cestitam od srca!!!!!!!!!! :heart:
Cure hvala na cestitkama i podrzci. Jedva cekam da ispraznimo ovaj pdf i da se sve prselite na trudnicki. Ja polako pocinjem shvatati da je ovo stvarnost i ne mogu docekati 1. UZ, rekli su mi za 2 sedmice, ali zar to nije malo previse :? .
Sutra vadim betu ponovo da vidim kako se duplira.
Draga Sarjevo, cestitam ti od :heart: i zelim ti prekrasnu trudnocu!
Normalno je da se UZV radi iza 6. tjedna trudnoce kako bi se vec vidio plod i culi otkucaji srceka. Ne brini, odmaraj, setaj, uzivaj, mazi busu i za 2 tjedna ces ugledati jednog ili dva mala purgera :love:
Čestitke !!!!!!!!
I kad dodes na kontrolu nema sanse da izbjegnes kavu !! Pa moras nas sve povuci za nos !! :heart:
sarjevo, sad je pred tobom lijepi period uživanja, ZAVIDIM TI!! Super si, lijepo smo te pratile od tvog prvog javljanja i baš si stvarno simpatična priča, a voliš i pomoći (p.s. šalji malo trudničke viruse). I možda nas još iznenadiš sa :love:
čestitam od :heart:
i mami i tati i malim mrvicama :heart: :heart:
Sto se tice kafice, vazi se, drzim vas za rijec. Ma pitam se samo sta bi sa Zagrebackom kafom kad sam ja bila tamo, a bogami dugo sam bila. Sljedeci put dogovaramo kaficu prije mog dolaska u ZG, necete se izvuci, (samo nemojte daleko od Bana nam Jelacica, ne snalazim se bas najbolje, a u povjerenju bez MM ne znam ni do Bana) :lol:
Javim vam se svakako za coffee.
Ovo je prekrasno!!! (fali mi neki cmizdravi smajlic, ali koji place od srece)
Čestitam, a nekako imam osjecaj da trebam i dvostruko :heart: :heart:
Super mi je i ova prica o poklonjenom Merionalu i Suprafaktu!
Prekrasno!!! Suze radosnice... :heart: Uspjela si!!!!
:D :D :D :D :D
:heart: :heart: :heart:
:love: :love: :love:
:* :* :* :* :*
Toliko sam stiskala ruke i držala fige, da molim administratoricu da mi oprosti na ovolikoj sreći i smajlićima.
rvukovi2: oprošteno ti je, evo neću ih pobrisati, ali nek budu malo "virtualniji" ;)
čestitam od srca! :D
:D ništa novo za reći što već nije rečeno od :heart: čestitam
Cestitam od srca i zelim ti mirnu trudnocu.
koga zanima, najnovije vijesti od magde:
upravo je krenula iz zagreba, dobro se osjeca. vracene su joj dvije js - sestocelijska i petocelijska.
ogromne vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre za magdu
Magda,
sretnoooooo :heart:
vibriram da se prime ~~~~~~~~~~~~
Magda,puno sreće ti želim!
sad sam vidjela ovaj dernek od juce :D :D
sarajevo od srca ti zelim lijepu i laku trudnocu
sad se cuvaj draga moja, moguce da su dvojke :*
Vibre za magdu :D :D , s obzirom da me prati u stopu od pocetka postupka nadam se da ce i zavrsiti kao i ja, pa da jos jednom zadernecimo.
Za magdu :heart: i za sarjevo :heart:
Čestitam sarjevo! :D
Magda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo čestitam!!!! Toliko mi je drago kad se nekome ispune očekivanja i nade, onda se cijeli dan osjećam kao da se i meni nešto divno dogodilo.
Čestike i puse. Punooo punooo pusa :* :* :* :* :heart:
Ma past će ovdje još koji gol ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~
~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ za Magdu
Cestitaaam od srca novoj trudnici !!
:heart: :D
Evo, saljem i virtualnu cestitku i vibrrrrrrrrrrrrrrrrram za skolsko duplanje ;) :D
Magda, mislim na tebe staaaaaaaaaaaaaaaaalno i vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrram!
Pitam ja vas, koja je sarajka sljedeca ;) Amiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
Čestitam od :heart: !!!!
Želim ti mirnu trudnoću, ako budeš na našoj slijedećoj kavici bit će mi jako drago. Big kiss!!!! :D
Da se i ja pridružim čestitkama!ovo je zaista prekrasna vijest .Čestitam milion puta .
Bogu hvala dragome!!!! :D
čestitkeeeeeeee
:bouncing: :bouncing: :bouncing: :bouncing: :bouncing: :bouncing: :love: