pinocchio prvotno napisa
ja brojim 31. tjedan i sad već ozbiljno razmišljam o izboru rodilišta, da ne kažem primalje i doktora.
dakle, svima koje priželjkuju vbac, a nalaze se u sličnoj dilemi kao i ja, toplo preporučam varaždin. telefonski sam razgovarala s primaljom E. gotovo pola sata i još uvijek ne vjerujem koliko podrške sam dobile od nje. ona me uputila na dr. j. kojeg sam zvala, a koji mi se prvi put javio sms-om . nakon nekoliko razmjenjenih sms-ova razgovarali smo više od 15 minuta. ne mogu vam opisati taj normalan, ljudski pristup kakav se rijetko sreće u životu. totalno sam zbunjena, emocije su mi nekontrolirane, hormoni valjda u totalnom kuršlusu jer istovremeno razmišljam o tome što bi bilo da sam znala za njih prije nešto više od tri godine i što bi moglo biti kroz dva mjeseca.
prvi puta od prvog poroda osjećam da sam dobila upravo ono što sam tražila: nevjerojatnu podršku za prirodni porod nakon carskog, tračak samopouzdanja i nade.
sad mi još samo preostaje da nađem doulu koja je raspoloživa u 8.mjesecu ponude molim na pp