a da osnujemo sindikat? :mrgreen:Citiraj:
Larita prvotno napisa
Printable View
a da osnujemo sindikat? :mrgreen:Citiraj:
Larita prvotno napisa
katastrofa, pa kao da nitko od njih nema dijete i ne zna kako je to kad su bolesni :evil:
:lol:Citiraj:
loonalee prvotno napisa
ma znaju, znaju oni jako dobro. Mislim da nije stvar u nerazumijevanju. Moji nadređeni su stvarno super i izlaze u susret i nemam ništa loše reći o njima - dapače. ALi posao ne staje jer mene nema, a meni je lakše sama odrađivati sve što mogu nego da nekome prenosim, objašnjavam, upućujem ga...to mi oduzme još više energije...Citiraj:
ivana s prvotno napisa
dogovorenoCitiraj:
loonalee prvotno napisa
ma Ivana to ti samo znači da smo jako važne i da ne mogu bez nas.... 8)
respect 8)Citiraj:
Larita prvotno napisa
8)Citiraj:
Larita prvotno napisa
a lena bas si slatkica!
usisavanje je totalni zakon, ali poza mi je definitivno najsladja!
e da, gace - :lol: !
Nitice, vidis, Novi nema nikakvu zelju da jede sam za stolom, UVEK ga ja hranim, a on radi nesto drugo (npr. pretace pirinac iz jedne posude u drugu, mesi hleb, sipa vodu...). Ovako hoce nesto da jede "s nogu" sam, ali to se ne racuna.
Oblacenje mrzi, jedva ga ja obucem, on bi stalno bio go, i stvarno i jeste celu zimu bio polugo (majica kratkih rukava, gace i carape po kuci).
Inace, smo juce bili bolesni.
Temperatura je trajala samo jedan dan, nisam mu nista davala.
Imao je blizu 39.
Jutros je potpuno novi Novi, za nepoverovati...
Mozda ste procitali da su se kod nas pojavile male boginje, a mi nismo vakcinisani...
Frka nam je zbog toga...
Hvala Nitice ja mislim da su sva"naša" (tj.iz foruma)djeca preslatka.Cure su već velike Valentina navršila 12, a Nina 8 god.već sam se uz njih tako velike osjećala "staro" pa sam se "odlućila" za jedno malo da me pomladi :lol:
:D Bok mamaineven bila sam jednom baš u tvom mjestu tako da znam gdje se nalazi, a inaće imam šogoricu u Zaboku, a i muž mi je rodom iz zagorja , toćno Desinić (ako si čula).
Pusa malom bubinom Noviju da ga boleštine zaobiđu.
Kli_kli Mimi je toliko opsjednut oblačenjem da nitko od nas ne smije skinuti papuče, odmah ih nosi i viče "bo, bo, bu pape" (što bi značilo- bos si, obici papuče :lol: ).
Kod mene u firmi imaju razumijevanja...ipak nisam radila skoro 4 mjeseca (čak su mi i plaću povećali, jer mi sigurno treba :D ). E sad dokle će biti tako puni razumijevanja, ne znam, ali se nadam da više Mimi neće biti bubin i da ću stalno raditi.
Joj ja nejdem na bolovanje ako baš ne moram, malog mi čuva mama a moji mi za dan dva zbilja ne rade nikakve probleme.
Maniva, pa navrati onda do nas :D
moje dijete je prava pravcata djevica...
odmah skuži ako nešto nije na mjestu, ni slučajno ne bi bacila papirić vani na pod...
neki dan smo došli kod moje mame i nije još napravila krevet, a Lara je ušla u sobu i onak prijekorno "baka, baka"... :roll:
I mi smo često u V.Trgovišću... u ribiču :mrgreen: ...
Mi jednom godišnje svratimo na groblje u Zlataru. Moja svekrva je od tamo. Išla bi ja možda i češće, ali onaj Laz...ubije mi volju...
mmmm Ribič njam njam :mrgreen:Citiraj:
Larita prvotno napisa
Kakav Laz? :?Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Pa super, vidim da svi znate gdje je Ribič. Mogli bi organizirati jedan sastanak tamo?? :D
Ja ga izbjegavam nakon što smo jednom čekali 2,5 sata na jelo a dan nakon toga imali probavnih problema....
Razvikano mjesto, mislim da ima i boljih...
Mislim da tak zovu onu koma zavojitu cestu od Kašine do Zagorja...
Tako je! (btw sudeći prema PDF recepata Nataša suuuuper kuha, a i bliže je, pa ću ja tamo navratiti :klap: )Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
aaaaaaa..nikad čula do sad.. :oops:
A što se tiče Ribiča, sjećam se da smo i mi brdo vremena čekali, ali onaj Zagrebački i pomfrit su bili odlični (barem tada kad sam bila) ;)
aaaaaaa..nikad čula do sad.. :oops:
A što se tiče Ribiča, sjećam se da smo i mi brdo vremena čekali, ali onaj Zagrebački i pomfrit su bili odlični (barem tada kad sam bila) ;)
A i cesta nije zavojita ;)Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Ta mirisna aura iz Naatasine kuhinje se toliko siri, da mozda i nas ucentrifugira!
Joj samo da znate... A kolika je tek želja da fino nahranim ljude oko sebe... I da imam svoj mali restoran u kojem se šire mirisi svježe pečenog peciva, slatki miris kolača i jedna posebna vibra ljubavi prema hrani :heart:
Ajme sva sam se naježila :heart: ...Ja ne znam baš kuhati, mislim kuham, ali vrlo uzak krug klope i kaj ja znam, baš to i ne volim, a kolači...(samo ih papati).Citiraj:
Neki dan sam čitala MM Natašina nabrajanja kaj kuha koji dan i fakat me bilo sram :oops:
Bilo bi više jela da imam vremena. Ovaj tempo života ubija volju za kuhanjem preko tjedna... Zato si dam oduška vikendom...
Organizirajte prostor i ja ću vam nešto fino skuhati i ispeči kakve kolače :love:
Odoh doma, uživajte sa dječicom.
Do sutra! :*
Pa-pa Mama Nataša, ljubi malu Ljubičkapicu!
:naklon: :naklon:Citiraj:
ja baš ne kuham često i divim se ljudima koji vole i znaju kuhati....
baš ste se raspričale o kuhanju, a ja inaće obožavam pripremati svakakve specijalitete od kolača pa do mesa,ribe....( a i jesti), a od kad sam doma na porodiljnom previše kuham pa sam se udebljala ( trenutno 10. dan na djeti uspješno
Opet ja zaboravila, Lena je preslatka, hvala na pozivu mamaineven
možda jednom i navratimo, sada kad svane ljepše vrijeme
mogla bi MN organizirat neki vikend tecaj kuhanja za nas dosadne kuharice!! :roll:
maksim, svaka cast! :heart:
poslat cu niku kod yavanne u malu skolicu!!! ;)
:D Pa, mogla bih i ja Matiju, a mogla bi yavanne organizirat malu školicu za sve naše male klince.Citiraj:
poslat cu niku kod yavanne u malu skolicu!!!
Što ti misliš yavanne :?
ja bi mogla i sebe poslati u školicuCitiraj:
bucka prvotno napisa
:mrgreen:
bok curke, stvarno me nema :x -ovo ide meni
mi smo se jučer cijepili Priorixom (150,00 kn) nisam mogla vjerovati :) , i nadajmo se da će sve bit OK. Već je drugi tjedan kod bake, curka mu nosić zelenkasto, žućkasto, ko bi znao sve te boje (Noviiiiiiiiiiiiii, pomagaj), samo neće prozirno :evil: - kad prelaze ove vrtićke boleštine -poluditis simplex me hvata
Ja imam dosta posla, prpremamo se za sajam ovaj vikend, tako da ću svima vama koji budete na rasprodaji biti tako blizu, a užasno daleko - i jako sam tužna zbog toga :(
DanijelaHorvat, najbolje i najljepše želje ti želim i da je dokica potvrdila malo čudo :*
Ostali, puno pusica i ~~~~~~~~~~~ za zdravlje! I Mirtine slike-baš si prekrasna trudnica- :P
Dobro jutro drage moje!
Sretan vam dan žena!
Kovke :lol: - već sam mislila pa kako sam propustila slike naše drage trudnice...
Dobro jutro! Pridružujem se čestitkama. :heart:Citiraj:
Evo i mene! Sretan Vam Dan žena!!
Cujkee, di ste?? Pavate?
Sretan dan žene svim curkama mamama i curkicama kćerima...