Mi smo imali docjepljivanje s 5 u 1 u nožicu...
Printable View
Mi smo imali docjepljivanje s 5 u 1 u nožicu...
A kad je docjepljivanje na radu... Jel još važi ono minimum godinu dana od cjepljenja?
ma ja sam ti se skroz pogubila s tim cijepljenjima i docjepljivanjima! :mrgreen: Jedino znam da su nam rekli da smo sad mirni dvije godine :mrgreen:
Super! Nadam se da će sve proći dobro.
sve će proći Ok, vidjet ćeš, ašto se tiće docjeplivanja još uvijek vrijedi min. godina.
Kli-kli ti za sve kriviš mjesećnicu, a moja je sestra mjesecima krivila poremečaj hormona koje je imala, ali mi je bila sumnjiva zbog mučnina i povračanja.2-3 mj. sam ju zekala da bi to mogla biti trudnoča ali ne, ne i ne -nikako da prihvati , sve dok nije otišla giniću koji ju je konačno ubijedio i rekao da je između poremečaja hormona došlo do trudnoče
kli-kli :D
Kuc, kuc, evo i nas medju vama, nadamo se da nas primate :)
Hej Zorice! Naravno da te primamo! :D
Pričaj nam o malom slatkišu....
Zorica, dobro došla :D . Kli-kli jer danas bolje?
Mi se još nismo cijepili s onim Mo-pa ru ( kad ne smijemo s Priorixom zbog alergije ). Dobiti će pojedinačno cjepivo, a dr. je rekla da stignemo do ljeta - zbilja je OK ali mi je već stvarno dosta cijepljenja.
Pozdrav svima koliko nas ima :love:
Zorice dobro nam došla! :D
Ni mi se nismo još cijepili, a s obzirom na zdravstveno stanje mislim da necemo tako skoro, mišica opet ima temperaturu :(
Novi :love:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
Zorica dobrodošla!
cijepljenje ni mi jos nismo obavili
~~~~~~~~~~~~~~bubinima!
Mi i dalje planiramo danas obaviti taj horor cijepljenja....
Jučer smo se družili s nećakinjom koja je imala laganu temp. Danas je dobro i nema temp. u školi je, sada me je frka da nije i T pokupila neku virozu.
Joj, zvat ću pedicu, pa ću se konzultirati, a frka me horor!!!!!!!
jutroooo!!!!
Zorice dobrodošla!! :D
Kli :love:
Svima ostalima veeeeejike :*
Evo par jučerašnjih bisera....
Riknuo mi kazić u autu pa se vozimo u tišini od tete. I počne Lena: Mama, gasi, to, lalala...
Igramo se u parkiću i ona prolazi ispod one penjalice a ja ju kao lovim. Dolazi jedna curica (dok je Lena bila ispod penjalice) i Lenči joj stane na put i drži se rukama za penjalicu i viče na curicu: To mamino!
Uspavljujemo se navečer (još uvijek uz cici) i nakon nekog vremena kaže ona Neće cici i počne show po krevetu: brblja, ispituje, pjeva, zove tatu da donese piti... I nakon nekih 20-ak minuta okrene se meni, mahne i veli pa-pa, nagne se i poljubi me :heart: , okrene mi guzu i u sekundi je zaspala....
:lol: super je Lenči!
Lena :lol:
Liebe - polako, ne panicariti...ne znaci da ce i Tia pokupiti
evo ~~~~~~~~
Lena :lol:
Imamo i mi jedan biser: Asja ima plisanog slona, i lezimo na krevetu, ona, slon i ja i ona pokazuje na slonovo oko i komentira: so (slon) oko, zatim na svoje: asja oko, onda se okrenu prema meni i prstom dodirnu moje naocale: mama mema (nema) oko :lol:
:lol:Citiraj:
Leki prvotno napisa
:lol:
Zorice dobro došla!
:lol:
Zvala sam doktoricu, kaže da pričekomo!!!
Laknulo mi je.
evo me, navratila sam malkice! treba vas iščitati koliko pišete. za sve je to kriva loona-otkad je došla, mam živnule ljetne bebice :love:
Danijela, još jednom čstitke,
Zorice, dobro nam došla!
Uopće se ne sjećam da li sam napisala, ali prošli tjedan smo se cijepili Priorixom i zasad je sve super. osim što sam sad ja prehlađena od onnog glupog sajma -ne rasprodaje, da ne pomislite
šaljem vam svima pusice i bubinima i zdravima, a posebne poozdrave slavljenici kli-kli i našim trudnicama :*
:mrgreen:
ali stvarno loonalee vraca u formu usnule topice!
zorice dobrodosla nadam se da ces nam puno pisati!
kovke :heart: ..
meni je danas malo bolje, a za trudnocu sam sigurna da nije..
rodjendan mi je bio bas lep!
sto se vakcina tice i ja sam u strahu od mmr, narocito sto sada love roditelje nevakcinisane dece ovde po bg-u (salim se malo, ali nije bas predaleko od istine).
Ekipa, dobro jutro!!!
Ajme Kli_kli, baš mi je žao da sam propustila tvoj rođendan.
Imala sam listu svih naših rođendana i ne mogu je naći. Bio je 12.-og zar ne?
Draga, sretan ti rođendan a da drugi proslaviš kao dvostruka mama :heart:
Sretan rođendan kli kli :* ,pridružujem se Natašinim željama!!!
Svima ostalima dobro jutro ! :)
Sretan rođendan Kli-Kli :* !!
Svima pozdrav!
Dobro jutro svima, i kli kli, i od mene sretan rodjendan sa zakasnjenjem :*
Kli kli draga sretan ti ročkas od sveg :heart:
Sretan rodjendan s zakasnjenjem :heart: :love:
i mi se pridruzujemo cestitkama kli_kli!! :D
jucer smo niki kupili miffy slikovnicu jer je nakon miffy predstave poludila za njom!
mene boli koljeno na desnoj nozi, pa se bas namjeravam narucit kod tiefenbacha da mi to malo pogleda!
ja naime od malena patim od povremene "misteriozne" boli u koljenima za koju dr-i nemaju odgovor!!
mozda tiefenbach bude uspio skuziti od cega mi je to!! :/
Bucka, tako je i moja kuma imala problema sa koljenima, ustanovili su joj da su joj se istrošile hrskavice a pogotovo nakon dvoje djece, nošenja.... Nadam se da kod tebe nije ništa takvo :love:
narucila sam se kod tiefenbacha u utorak!!
bio je jako ljubazan!
radi od 9-15h, pa sam pitala sefa da me pusti ranije sa posla!
jako me zanima sto ce mi reci, jer mene ta koljena muce prakticki od kad znam za sebe, a i moju brata, sestru i mamu!! :?
kli_kli sretan ročkas... :sing:
bucka, kak je bilo na miffy, jel se svidjelo Niki... mi smo planirali ići ovaj ili slijedeći vikend ali sam čula da nema karata :shock:
Hvala vam na cestitkama!
MN rodjendan mi je 13.3..
kli_kli, sretan rođendan!!! (za dobre želje nikad kasno :* )
Zorice, dobrodošla!
Ja vas uredno pratim, ali se ne stignem javiti baš svaki put.
Konačno su boljke prošle (kuc kuc), ali sad mene pere stres-
imam aftu od prošlog tjedna, a danas me dočekao herpes, grrrr
A kaj je najgore, radim popodne, kad budem došla doma, već će
biti mrak...
I tak mi se niš ne da, veš se samo gomila :cry:
Uživajte u ovom prekrasnom danu sa svojom dječicom :*
Kli_kli, srecan rodjendan :heart:
Ostalim curkama hvala na dobrodoslici :love:
Ja sam mama, nesto vise od dva meseca, jednog posvojenog decaka :heart:. Za sad nam sve ide super, Karlo je pravi mali dobrica. Ne prica skoro nista, sporazumeva se pantomimom i to mu tako dobro ide da se ni ne trudi pricati :roll:
Bucka, vibre da saznas sta je to sa tvojim kolenima i da nije nista strasno.
Pusa svim slavljenicima, novo pridošlim i svima ostalima.
Mene su danas tako naljutili na poslu da odlazim kad sat otkuca 4 i idem se igrati sa svojom srećicom.
zorice :love: :*
karlo je jako zgodan, a i soba mu je super uredjena!!
larita, niki se miffy predstava jako svidjela i ako mozete, svakako odite pogledati!!
ovaj vikend igra i u sub i u ned!!moze se i rezervirati preko telefona!! ;)
Zorice, Karlo je presladak! :heart: I stvarno mu je sobica jako lijepa!
Drago mi je što ste uspjeli usvojiti tog slatkog dječačića! Volite ga, pazite i puuuuno mazite!! :love: